Šta je novo?

Crni biseri

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
e jesmo jadan narod, kod mene u ulici su nestali skoro svi brojevi na kucama pre neki dan, i za par dana dolazi lik i kao "jer vam trebaju brojevi na ulici, ja prodajem (sa ugradnjom :) ), pa sam vido da nemate"
inace da sam neka kompjuterska vlast zabranio bi prodaju i Tualatina i Bartona sa sve TUSL2-C i ABIT-NF7S.
Znaci zgadili su mi se.

Kupujem plocu i procesor gde moze da se instalira XP ,da ploca moze da primi ddr,da ima usb.Ova kombinacija da ne prelazi 30e.Moze i polovna

Podjoh do pakomovih oglasa kad tamo:

Prodajem pistolj marke BROWING 9mm iz 1922god sa zigom KRALJEVINE JUGOSLAVIJE,ispravan u dobrom stanju sa kutijom metkova. Samo licima sa dozvolom.

:d

Ma Pakom RULES sa oglasima,mozda su i zesci od PC Berze!Kako me krenulo izgleda da cu burazeru na kraju traziti masinu na Benchu pa tegliti iz BG-a ili negde iz Vojvodjanske ravnice posto ste uglavnom odatle,vise ce mi se isplatiti nego da bacam pare na ovo...
Prodajem konfiguraciju: Athlon XP 1800+ ... Soltek Sl-KT400-C... 256 MB DDR RAM ... Maxtor 80 Gb ... MSI GForce 4 Tv-out ... CD rezac ... kuciste, tastatura, mis (opticki) ... 225e
A nama normalnima ovo ne vredi vise od 150-ak eura U VRH GLAVE!!I sto da ne dam za tu razliku 20 eura za gorivo i za 200 eura uzmem mnoooogo bolji komp od ovog na Benchu,bas sam i ja budala! :p
Pozdrav ,)

E ovo je biser:

51. Pentium MMX CPU at 166MHz, color monitor, zvučnici, skener, štampač, 500EUR.

Boze,sta sve necu da procitam na PC Berzi! :wall:
Procesor: PIV Centrino 1.73GHz 2MB L2 kesa, Sonoma Platforma 533MHz FSB, poslednja generacija procesora, Intel 915 Express chipset
RAM: 512MB DDR2 PC 4200 533MHz, max 2GB
HDD: 80GB FUJITSU 5400RPM 12ms seek time
Displej: 15.4” WIDE TFT WXGA 1280x800PIX, Crystal Bright Tehnologija, displej sa visokim kontrastom, osvetljaj>190cd/mxm, KONTRASTAN I SVETAO DISPLEJ
Grafika: ATI RADEON X300 sa 64MB on Board RAM-a, 16 x AGP PCI Express
Optika: TEAC Combo Drajv DVD/CD-RW
Bezicno umrezavanje: Infrared 4Mbps, Intel Wireless Lan 2200 BG do 54Mbps
Portovi: VGA Out,PCMCI prosirenje,Serijski, Modem,Mreza Gigabit 10/100/1000Mbps,4xUSB 2.0,Firewire, Smart Card Reader kao zastita
Obratite samo paznju na boldovane delove,sad tek vidim koliko se ne razumem u kompjutere,odnosno graficke i hardversku zastitu! :p
Pozdrav ,)

Obratite samo paznju na boldovane delove,sad tek vidim koliko se ne razumem u kompjutere,odnosno graficke i hardversku zastitu!
@Lomnica_city
:D da, da, ima ti još mnogo da učiš :D

Jeste,bas trazim neki tekst o hibridnim 16xAGP PCI Express sistemima pravljenim specijalno za laptop doticnog i o specijalnim CF memorijskim karticama koje dolaze sa neunistivom sajlom i samo ih je potrebno ustekati u card reader i vezati za prvi stub pa nece moci ni da se odnese laptop a kroz sajlu pustaju struju iz card reader-a da ne moze da se iscupa! :d :p :eyebrows:
Pozdrav ,)

Jeste,bas trazim neki tekst o hibridnim 16xAGP PCI Express sistemima pravljenim specijalno za laptop doticnog i o specijalnim CF memorijskim karticama koje dolaze sa neunistivom sajlom i samo ih je potrebno ustekati u card reader i vezati za prvi stub pa nece moci ni da se odnese laptop a kroz sajlu pustaju struju iz card reader-a da ne moze da se iscupa!
Pozdrav

eto vidiš :D:D:D

vectorman je napisao(la):
E ovo je biser:
Ja mogu da ti prodam za 499 evra Cyrix PR266 sa handheld skenerom, nema štampač ali se dobija 4x CD pisač. Mislim da je moja ponuda bolja. Pošto je monitor neispravan dajem i 10% popusta na gornju cenu. :d

A sta kazete za Abit AN7 za 70e?

okmijun je napisao(la):
si ti pomerio kalendar na kompu??? :D :D :D

Vesela 2004. godina :d

Salu na stranu, sto je najcrnje oglas je iz nasih malih oglasa.

Evo jos jednog oglasa:

Prodaje se HITNO:

256Mb DDR400 NCP (testirana i na 216MHz)

HITNO HITNO

Cena: 35 EUR

Evo, iskidah se od smeha, oglas sa netaÆ

Hitno ptodajem pentium 2 preradjen u 3, jeftino
Kao sto vidite koji racunar je u pitanju, ponuda je hitna. cena 120 eura
informacije na tel-064-19-666-xx.
p. s. Uz racunar ide monitor, tastatura, mis kao i vec ugradjeni internet

Ne mozes da zamislis koliko njih me je pitalo " a jel' ima ugradjen internet, ili treba nesto da se dokupi" , tako da, ako je decko preprodavac i kontaktira sa posebnim sojem musterija, u dovoljnoj kolicini, to im je "direktan odgovor", unapred.

:)

Ma OK. Mnogo ljudi je vec i "kupilo internet". P2 "preradjen u 3" pa joc i integrisani internet... Ili je preprodavac magle ili - neko ko pojma nema sta prodaje.

Pazite ovo,isti lik,isto se i razume u kompjutere i cene! :wall:
PIV CPU AMD Athlon 2000+ box , RAM 256mb , HDD 80 gb MAXTOR , VGA G-Force4 64mb tvout , SOUND AD 1980 integ , CD/R/RW SONY , MIS I TASTATURA CENA>250e

CPU AMD ATLON 1.1Ghz , RAM 128mb , HDD 20gb+4,1gb,VGA ATI rage pro32mb, SOUND c-media, FLOPY, CD-R-RW NEC, MIS I TASTATURA CENA> 180E

Dobar neki cova,prakticno"poklanja"robu! :p
Pozdrav ,)

Poslednja izmena:
nikolaf7 je napisao(la):
Podjoh do pakomovih oglasa kad tamo:

Prodajem pistolj marke BROWING 9mm iz 1922god sa zigom KRALJEVINE JUGOSLAVIJE,ispravan u dobrom stanju sa kutijom metkova. Samo licima sa dozvolom.

:d

Metkova? Zar se ne kaze metaka? :D

Samo sam copy/paste :)

Slucajno naleteh. Mislim da je ovde nesto cudno :D

Prodajem Z3 12x opticki zum, 4MPX, video sa zvukom 640x480 30fps izuzetnog kvaliteta!
Telefon je u odlicnom stanju!

a ovde nije?
MATROX G45+MDHA32DB 32MB DUAL HEAD
IZVANREDNA PROFESIONALNA GRAFICKA KARTICA SA DVA VIDEO IZLAZA,
PROIZVEDENA ZA NEMACKO TRZISTE, 45 EURA.
cisto da ne bude neke zabune datum oglasa
Date: Mon, Apr 10 2006 1:54 pm

Nisi video kad sam"napusio"takvog jednog lika na Pakom-ovim oglasima,pre nekih mesec dana,isto Matrox ali model G200 Millenium,od"cak"8MB,kakvu sam ja poklonio jednom drugaru za jednu stariju masinu da gleda DivX a ovaj trazio za nju 25-30 eura!Samo vidis oglasi,oglasi... i onda moj komentar da je lik ****** koji hoce da odere nekog jadnika,nisam ocekivao da ce da puste takav komentar na oglasima! :p :-devil-:
A jos napisao da nova kosta 110 eura,samo je zaboravio da kaze da je to bilo pre nekih 7 godina! :d
Pozdrav ,)

Sa "PC Berze", danas:

Kupujem neku jachu graficku karticu, obavezno AGP. Npr., nesto od ovoga:

GeForce 7800GS
GeForce 6800Ultra Extreme Edition
Radeon X800XT PE
Radeon X850XT PE
Radeon X800XT
GeForce 6800Ultra
GeForce 6800GT
Radeon X800Pro

Ili ja možda ne pratim zbivanja na tržištu, što se tiče GPU...

da se nadovezem sa "PC Berze danas" - dana 12.04.2006.

Trenitno najbolja klasicna PCI graficka kartica na nasem trzistu:
HIS Excalibur ATI Radeon 9200 128MB 128-bit(DVI,TV-out,S-video)full pack-garancija-...110e

mislim sta reci

s' ppostovanjem JA :smoke:

Sarah Carigan je napisao(la):
da se nadovezem sa "PC Berze danas" - dana 12.04.2006.

Trenitno najbolja klasicna PCI graficka kartica na nasem trzistu:
HIS Excalibur ATI Radeon 9200 128MB 128-bit(DVI,TV-out,S-video)full pack-garancija-...110e

mislim sta reci

s' ppostovanjem JA :smoke:
Već viđeno ovde, malo si zakasnio :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno