Znam,razumem tvoj slucaj,i cak je beznacajan jer nisi preterao za 100-150 eura,ali zamisli da sada neko,posle 7-8 meseci trazi te pare za takvu masinu!?Traziti 50 eura ili vise od realne cene i cekati OVCU* koju treba osisati je cista prevara!20,30 pa i 40 eura,ako je veca suma od 300-400 eura u pitanju ajd i nekako,ali ako je nesto sto vredi 200 eura,a trazi se bezobrazno 300 eura dok ne uleti neki jadnicak kome te pohvale u oglasu kako je to"moderna i jaka cetvorka"mnogo znace i napale mastu pa to i kupi!
OVCA* - Sudeci po upotrebi te reci,oznacava nekog ko se ne razume u kompjutere,ili se razume taman toliko da zna da postoji trojka i cetvorka,naravno samo Pentium,i da se sastoji iz monitora,kucista i periferija!
Po nekoj nesrecnoj definiciji,samim tim sto zivimo u zemlji Srbiji takvoj kakva jeste,u"ovce"OBAVEZNO spadaju nesrecnici koji NEMAJU dovoljno da kupe nov kompjuter zato sto im roditelj(i) rade za neku bedu od plate ali zele da im deca ne budu zeljna niceg i da idu koliko toliko u korak sa svetom pa skrpe nekako 250-300 eura,makar za neku polovnu cetvorku i ko moze nekog takvog da zezne i odere za krs od kompa koji je pre 3 godine bio jaka cetvorka za mene je GAD I PREVARANT,isto kao da je opljackao sirotiste ili crveni krst ili tako nesto!!
Ja sam pre 3 godine prodao P2@400MHz sa stampacem i skenerom,znaci vise nego kompletan za 200 eura,a sad vidim kako traze po 120-150 eura za neke P2 Celerabe,bede od komponenata,koje su kao ekstra dobre za sve,rade super sa XP-om,cepaju Call of Duty... i sto je najgore neki sirotan ce da se upeca,nece sigurno neki bogatun koji ce da kupi to pa da stavi u vitrinu da znaju deca kako je to nekad izgledalo!
To me najvise pogadja,sto smo SVINJE prema sopstvenim sunarodnicima zbog jos kojeg prokletog evra IAKO znaju ti sti prodaju da su PREVARANTI!!
Pozdrav ,)