Šta je novo?

Corsair & OCZ

• Začetnik teme Velickovic
  • Datum pokretanja
TX proizvodi CWT isto kao THERMALTAKE napajanja , HX proizvodi SEASONIC nije razila samo u modularnosti.

gde ima ta lista ko proizvodi koja napajanja? interesuje cije je ovo M700 CM napajanje sto ja imam...

HX serija je vrhnuska, TX je srednja, VX je value ...
HX nije skup bez razloga, kvelitet izrade je mnogo bolji nego kod TX i VX serije.
I TX i VX su vrhunske takodje, VX i TX imaju neshto povoljniju cenu jer nisu modularna.
TX proizvodi CWT isto kao THERMALTAKE napajanja , HX proizvodi SEASONIC nije razila samo u modularnosti.
TX650 ne proizvodi CWT, vec Seasonic, HX1000 sa druge strane nije Seasonic vec CWT.
gde ima ta lista ko proizvodi koja napajanja? interesuje cije je ovo M700 CM napajanje sto ja imam...
Taj CM 700 je Acbel.;)

Nema? Bogami vec neko vreme ga ima u Imtelu.;)

Pricas napamet,nema ga nigde provereno,zvao sam licno,sve firme (prvo imtel) i dobio sam isti odgovor,nemamo ocekujemo uvoz u Oktobru,najkasnije u Novembru.Pojavila se bila jedna tura,ali se ispostavilo posle da je serija bila problematicna.

Taj CM 700 je Acbel.;)

trazim tu listu, ne mogu da nadjem pa ako ima direktan link, interesuju me jos neka napajanja ko proizvodi...
na sajtu acbela nema napajanje koje svojim k-kama odgovara mom m700

Poslednja izmena:
Pricas napamet,nema ga nigde provereno,zvao sam licno,sve firme (prvo imtel) i dobio sam isti odgovor,nemamo ocekujemo uvoz u Oktobru,najkasnije u Novembru.Pojavila se bila jedna tura,ali se ispostavilo posle da je serija bila problematicna.
Sta mene briga koga si ti zvao? Stojalo je u cenovniku Imtela danas kada sam gledao (i prethodnih dana), obelezeno plavom bojom sto ce reci da je bilo u radnji.;)
trazim tu listu, ne mogu da nadjem pa ako ima direktan link, interesuju me jos neka napajanja ko proizvodi...
na sajtu acbela nema napajanje koje svojim k-kama odgovara mom m700
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=205763
Nema veze sto nema slicnog na sajtu Acbela, nema ni Seasonic napajanje od 620W pa je Cors HX620 Seasonicov.

Poslednja izmena:
I ja sam razmisljao o M700, ali me sad baciste u dilemu. voodoons, nije valjda toliko lose? Ja nisam overclocker, tako da ga verovatno ne bih nikada opteretio preko 400w, bitno mi je da nije sklono crkavanju i da ima dobru zastitu i naravno stabilne napone. Vec dugo imam Real Power 450w, i jako me lepo sluzi, ali ako se CM pokvario, mora se razmisliti o promeni firme :)

Nigde ja nisam rekao da je lose. Napajanje je odlicno, pad napona u full loadu mu je sa 12.032 na 11.986V, mereno everestom, ovih dana cu izmeriti unimerom.. ima dovoljno kablova, solidne su duzine.. ja sam ustekao samo jedan VGA, jedan sa 4 SATA prikljucka i jedan sa 4 molexa.. kablovi su kvalitetni, a takodje i mrezica koja ih okruzuje.. tiho je
Zastite ima, meni je svakako na ups-u koji ima stabilizator i zastite.
staro je oko pola godine, nikad nije pokazalo ni najmanji znak nestabilnosti..
Nemam ja nikakvih zamerki na njega, sem cene od 11500din.
Meni je masina uvek OC-ovana, tako da sa te strane nemas sta da brines.. jedino ce da te malo oprzi po novcaniku..

Poslednja izmena:
Sta mene briga koga si ti zvao? Stojalo je u cenovniku Imtela danas kada sam gledao (i prethodnih dana), obelezeno plavom bojom sto ce reci da je bilo u radnji.;)

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=205763
Nema veze sto nema slicnog na sajtu Acbela, nema ni Seasonic napajanje od 620W pa je Cors HX620 Seasonicov.

Tebe sigurno nije briga,cim siris glasine,a nije ti to prvi put da dajes lazne informacije.Nigde u Beogradu nema da se kupi nijedan HX1000,evo i izvod iz imtelovog cenovnika,danas <<Corsair HX1000W, 1000W guaranteed at 50C, top!, modular, dual-rail 80A, 140mm fan, 20+4pin, 10SATA, 6PCIe, full protection, gar. 5 nema čeka se>> i nisu plava slova,nego siva (odmah kod ocnog).Ljudi,budite oprezni na sve sto kaze user Garson jer verovatnoca da je ne-proverena informacija ili laz je preko 99%.

voodoons, onda sam ja pogresno shvatio tvoj post #27, moja greska. Video sam u cenovniku jedne firme da je oko 9000 din, to mi i nije mnogo ako ga imaju. Tu bi i Odin Pro 800w mogao da udje u izbor, ali sam nesto skeptican prema Gigabyte-ovim napajanjima

Poslednja izmena:
Tebe sigurno nije briga,cim siris glasine,a nije ti to prvi put da dajes lazne informacije.Nigde u Beogradu nema da se kupi nijedan HX1000,evo i izvod iz imtelovog cenovnika,danas <<Corsair HX1000W, 1000W guaranteed at 50C, top!, modular, dual-rail 80A, 140mm fan, 20+4pin, 10SATA, 6PCIe, full protection, gar. 5 nema čeka se>> i nisu plava slova,nego siva (odmah kod ocnog).Ljudi,budite oprezni na sve sto kaze user Garson jer verovatnoca da je ne-proverena informacija ili laz je preko 99%.
Rekao sam danas kada sam proveravao ;), cenovnik je ponovo azuriran u 14h i tada ocigledno vise nije u opticaju HX1000.
Inace Imtel azurira cenovnik svaki dan, i retko im se desi da pogreshe, a HX1000 je nekoliko dana bio u prodaji kod njih.Nisam ih zvao, ali je stajalo u cenovniku, ako ja greshim onda greshe oni tj cenovnik im ne valja.
Pa sad da li ja dajem lazne informacije ili ne, nisi ti taj koji cesh da sudish o tome, ali ja bar ne pricam gluposti da je recimo Hx620 mnogo bolji i tishi od TX750.:smash: U redu, palish se na Seasonic, ali to ne znaci da je to najbolje.;)
Inace zalosno je videti da se neko ovako ******ski ponasa i hejtuje nekoga, mada nije ni cudo, u pitanju je covek (da se ne izrazim pogrdno) koji recimo prodaje pastu OCZ freeze extreme za ~500 din pored Win Wina koji je prodaje za 370 din. Mada to je samo mali primer derackih cena i lopovluka.

Ti mozda prodajes neko konkurentno tom pa zbog toga se trudis da dodazes da nema?! :trust:

Poslednja izmena:
voodoons, onda sam ja pogresno shvatio tvoj post #27, moja greska. Video sam u cenovniku jedne firme da je oko 9000 din, to mi i nije mnogo ako ga imaju. Tu bi i Odin Pro 800w mogao da udje u izbor, ali sam nesto skeptican prema Gigabyte-ovim napajanjima

za tu cenu je ok..

Danas sam rezerviosao HX1000 u Imtelu, sutra ga uzimam.

Jutros sam rezervisao HX1000 poslednji koji je bio u IMTELU, rezervisao sam oko 11h u 14h je skinut sa cenovnika.

Ajd da prosirimo malo temu. Kakva su vam iskustva sa Thermaltake-om, kako se ona kotiraju u odnosu na Corsair, CM i ostala? Konkretno kakvo je Toughpower 850w

njihova visoka klasa, tj.Toughpower je odlicna, nize klase i nisu nesto ali nisu svakako ni za bacanje.. sasvim solidna napajanja, iako je bilo par slucajeva da su izgorela po prvom paljenju.. opet, imaju zastitu tako da nista nije stradalo sem samog napajanja

Jutros sam rezervisao HX1000 poslednji koji je bio u IMTELU, rezervisao sam oko 11h u 14h je skinut sa cenovnika.
Eto,kao sto rekao, bilo je juce ujutro, popodne je azuriran cenovnik i HX1000 je skinut sa stanja. Djolez kaze da ja lazem i da je to neprovereno, a on je kao zvao Imtel.:p

a OCZ GameXtreme ili tako neshto ???
video na altijevom cenovniku ali cenovnik ga vishe nema na sajtu :(

svako skuplje napajanje je dobro.. sva su tiha, neka modularna i sva imaju zastite i stabilne napone..
OCZ 500W je odlicno za 50€, sad ne znam koliko kostaju GameXtreme da bi nesto rekao

a OCZ GameXtreme ili tako neshto ???
video na altijevom cenovniku ali cenovnik ga vishe nema na sajtu :(

GameXStream je obicno 10% skuplji od StealtXStream modela iste snage.
Biće ih sad kad kreće sezona ponovo u ponudi, i novi modeli ModXStream Pro serija koja se skoro pojavila u ponudi.;)

@warrior78
Sto se tice TT Toughpower 850w. To je viša klasa napajanja u ponudi Thermala tako da bi trebala da je u rangu sa snagom i kvalitetom sa cenovno bliskom konkurencijom,ali bilo bi dobro kad bi Max i Boža napravili jedan sveobuhvatni test jačih napajanja da vidimo gde ko stoji po snazi i kvalitetu. Inace Toughpower 850w ima manje od 1,5% reklamacija sto je relativno smešno (tj 2 komada za godinu dana) jedan nije davao snagu uopste,drugi je imao oscilaciju na 12V van dozvoljenih granica pa je zamenjen kupcu.

Poslednja izmena:
Ti mozda prodajes neko konkurentno tom pa zbog toga se trudis da dodazes da nema?! :trust:

Prilicno je tesko naci jaci Cors od HX620 ,ct slabo uzima jaca napajanja jer za ovaj 620 mp cena oko 120evra sto bas i nije malo (mora se priznati).Ct nema jaci od 620 u ponudi trenutno (ovo je na danasnji dan sa ct vp portala). Mozda je ostao neki jaci kod dilera ali to vec...

Poslednja izmena:
Hx1000...

Prilozi

• Copy of IMG_4640.jpg
    Copy of IMG_4640.jpg
    247.6 KB · Pregleda: 190
s'obzirom da ti je prva poruka, reklo bi se da ulazis na velika vrata..,)

samo ne znam sta ce mu 1kW napajanje, kada mu masina ne trosi vise od 250W u loadu :)

Vrh Dno