Šta je novo?

Corsair & OCZ

• Začetnik teme Velickovic
  • Datum pokretanja
V

Velickovic

Guest
Koje napajanje je najbolja kupovina da vozi masinu iz potpisa 24/7???

CORSAIR HX 620W PSU
CORSAIR TX750W PSU
OCZ GameXStream 700w

Koje napajanje je najbolja kupovina da vozi masinu iz potpisa 24/7???

CORSAIR HX 620W PSU
CORSAIR TX750W PSU
OCZ GameXStream 700w
OCZ odmah izbaci iz kombinacije, jer nije na nivou Corsaira.:p
HH620 je modularan, pa ako ti to treba uzmi njega, mada je skuplji od TX750 koji je jaci i nije modularan.;)

CORSAIR HX620W je kvalitetnije i tise napajanje od svih gore navedenih.Plus je modularno.

CORSAIR HX 620W PSU - 3 x 18A = 54A

CORSAIR TX750W PSU - 60A

Nije neka razlika u snazi.

HX je sasonic i vrh napajanje , tx nije los(daleko od toga ) al ja bi pre HX i on nema 3x18 12 rail vec single i interni spliter....

ali neko zeli da mu je napajanje modularno... zavisi od prohteva kupca, ako se gleda samo sirova snaga/cena, onda TX750

Imam BIG TOWER kuciste tako da ima mesta za kablove.
Kupujem CORSAIR TX750w ili ThermalTake 750w, gledao sam po netu oba napajanja proizvodi CWT, ThermalTake je modularno.

Kupujem CORSAIR TX750w ili ThermalTake 750w, gledao sam po netu oba napajanja proizvodi CWT, ThermalTake je modularno.

Nemoj da te loze ta Thermaltake modularna napajanja.
Trazi Single +12V Rail napajanje. Zasto? Prochitaj OVDE.

Dakle ili Corsair ili PC Power & Cooling.

Thermal tek nakon ovih brand-ova dolazi u obzir, ako se trazi kvalitet.

Jedino sto je problem doco do npr. Corsair TX650 i TX750 napajanja jer ih Comtrade retko naruchuje.

Ja sam prelomio prosle nedelje da uzmem TX650, al ga nema nigde.

A jel neko zvao tel i proveravao gde ima TX750?

Zovem sutra pa cu javiti sta imaju na stanju.
Sta mislite o HX1000?

Corsair HX1000 nema trenutno,ocekuje se (najverovatnije Okt-Nov).Corsair HX620W ima na pretek.

Nema, sami HX620. Jel trebam 100x da napomenem!

Nema kod dobavljaca, tako da nema ni kod prodavaca, i veliki je problem sto ih dobavljac jako retko poruchuje/dobija. Zasto je tako pitajte Comtrade!

Corsair TX750 mi se odlicno pokazao! Bez problema je iznelo 2x HD4870x2 i masinu iz potpisa, sa OC CPU-a @ 3900MHz :zgran: Dok mi je CM Real Power Pro 1000W iskakalo/ gasilo/ vise puta dnevno :smash:
:wave:

Poslednja izmena:
OCZ odmah izbaci iz kombinacije, jer nije na nivou Corsaira.:p
HH620 je modularan, pa ako ti to treba uzmi njega, mada je skuplji od TX750 koji je jaci i nije modularan.;)

OCZ StealthXStream je budzetska serija OCZ napajanja, tesko ga je uporediti sa ovim Corsima jer nema cenu visoku kao Cors,nije modularan kao 620'tka,a ipak nije kao TX750. Ako treba porediti neka napajanja sa corsima onda bi to trebali biti Pc Power & Cooling kao skuplji modeli Ocz-a (po ceni i snazi). Ponavljam ovo je moje misljenje

Napajanje sa vise grana ne mozes u potpunosti iskoristiti jedino ako elektronika moze prebaciti visak / manjak struje sa jedne grane na drugu, XH620 ima taj modul.

Corsair TX750 mi se odlicno pokazao! Bez problema je iznelo 2x HD4870x2 i masinu iz potpisa, sa OC CPU-a @ 3900MHz :zgran: Dok mi je CM Real Power Pro 1000W iskakalo/ gasilo/ vise puta dnevno :smash:
:wave:

onaj CM M1000 sto sam ja imao, modularni i bez Pro u oznaci je kao imao sertifikat za quad sli, bla, bla... a sudeci po Yotijevim testovima, lose, lose... mada ne znam da li su to ista napajanja... ja nisam imao cime da zaposlim svoj M1000 dok je bio kod mene tako da ne znam...

CM napajanja nisu nesto kvalitetna u poslednje vreme, mozda ULTIMATE serija vredi nesto.

ma znam, ja ne bih uzeo ni taj M1000 ni ovaj M700, nego sam ih jeftino dobio... Inace, bas su skupa u radnjama.. Ovaj 700W je 11500din

Ja sam pre 1god kupovao CM Extreme Power 380w stavljao ih na Athlone u firmi, rade savrseno podnose napon od 160v bez restarta.
Prosle nedelje sam isto kupio CM Extreme Power 380w kvalitete je NULA u poredjenju sa modelima od prosle godine, novo napajanje ima mali trafo i hladnjake, staro je tesko veliki trafo i hladnjaci.

Poslednja izmena:
CORSAIR TX750 deluje kao najbolja kupovina odnos snaga / cena / garancija.
Da, slazem se.:)
Ja bih pre Corsair, jedino ako modularnost nije veoma bitna (presudna).
Zovem sutra pa cu javiti sta imaju na stanju.
Sta mislite o HX1000?
HX1000 je takodje vrhunsko napajanje ali po meni preskupo, duplo skuplje od TX750 a dobijesh 250W vishe.:p
Corsair HX1000 nema trenutno,ocekuje se (najverovatnije Okt-Nov).Corsair HX620W ima na pretek.
Nema? Bogami vec neko vreme ga ima u Imtelu.;)

HX serija je vrhnuska, TX je srednja, VX je value ...
HX nije skup bez razloga, kvelitet izrade je mnogo bolji nego kod TX i VX serije.

Vrh Dno