Lukisa
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.10.2007
- Poena
- 320
Sva ta napajanja su vrhunska HX je modularno :wave:HX serija je vrhnuska, TX je srednja, VX je value ...
HX nije skup bez razloga, kvelitet izrade je mnogo bolji nego kod TX i VX serije.
Sva ta napajanja su vrhunska HX je modularno :wave:HX serija je vrhnuska, TX je srednja, VX je value ...
HX nije skup bez razloga, kvelitet izrade je mnogo bolji nego kod TX i VX serije.
Ima negde na forumu extra lista ali nemogu da nadjem :type:gde ima ta lista ko proizvodi koja napajanja? interesuje cije je ovo M700 CM napajanje sto ja imam...
I TX i VX su vrhunske takodje, VX i TX imaju neshto povoljniju cenu jer nisu modularna.HX serija je vrhnuska, TX je srednja, VX je value ...
TX650 ne proizvodi CWT, vec Seasonic, HX1000 sa druge strane nije Seasonic vec CWT.TX proizvodi CWT isto kao THERMALTAKE napajanja , HX proizvodi SEASONIC nije razila samo u modularnosti.
Taj CM 700 je Acbel.😉gde ima ta lista ko proizvodi koja napajanja? interesuje cije je ovo M700 CM napajanje sto ja imam...
Nema? Bogami vec neko vreme ga ima u Imtelu.😉
Taj CM 700 je Acbel.😉
Sta mene briga koga si ti zvao? Stojalo je u cenovniku Imtela danas kada sam gledao (i prethodnih dana), obelezeno plavom bojom sto ce reci da je bilo u radnji.😉Pricas napamet,nema ga nigde provereno,zvao sam licno,sve firme (prvo imtel) i dobio sam isti odgovor,nemamo ocekujemo uvoz u Oktobru,najkasnije u Novembru.Pojavila se bila jedna tura,ali se ispostavilo posle da je serija bila problematicna.
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=205763trazim tu listu, ne mogu da nadjem pa ako ima direktan link, interesuju me jos neka napajanja ko proizvodi...
na sajtu acbela nema napajanje koje svojim k-kama odgovara mom m700
Sta mene briga koga si ti zvao? Stojalo je u cenovniku Imtela danas kada sam gledao (i prethodnih dana), obelezeno plavom bojom sto ce reci da je bilo u radnji.😉
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=205763
Nema veze sto nema slicnog na sajtu Acbela, nema ni Seasonic napajanje od 620W pa je Cors HX620 Seasonicov.
Evo tebra za tebe,jedva nadjoh!trazim tu listu, ne mogu da nadjem pa ako ima direktan link, interesuju me jos neka napajanja ko proizvodi...
na sajtu acbela nema napajanje koje svojim k-kama odgovara mom m700
Rekao sam danas kada sam proveravao 😉, cenovnik je ponovo azuriran u 14h i tada ocigledno vise nije u opticaju HX1000.Tebe sigurno nije briga,cim siris glasine,a nije ti to prvi put da dajes lazne informacije.Nigde u Beogradu nema da se kupi nijedan HX1000,evo i izvod iz imtelovog cenovnika,danas <<Corsair HX1000W, 1000W guaranteed at 50C, top!, modular, dual-rail 80A, 140mm fan, 20+4pin, 10SATA, 6PCIe, full protection, gar. 5 nema čeka se>> i nisu plava slova,nego siva (odmah kod ocnog).Ljudi,budite oprezni na sve sto kaze user Garson jer verovatnoca da je ne-proverena informacija ili laz je preko 99%.
Tebe sigurno nije briga,cim siris glasine,a nije ti to prvi put da dajes lazne informacije.Nigde u Beogradu nema da se kupi nijedan HX1000,evo i izvod iz imtelovog cenovnika,danas <<Corsair HX1000W, 1000W guaranteed at 50C, top!, modular, dual-rail 80A, 140mm fan, 20+4pin, 10SATA, 6PCIe, full protection, gar. 5 nema čeka se>> i nisu plava slova,nego siva (odmah kod ocnog).Ljudi,budite oprezni na sve sto kaze user Garson jer verovatnoca da je ne-proverena informacija ili laz je preko 99%.
voodoons, onda sam ja pogresno shvatio tvoj post #27, moja greska. Video sam u cenovniku jedne firme da je oko 9000 din, to mi i nije mnogo ako ga imaju. Tu bi i Odin Pro 800w mogao da udje u izbor, ali sam nesto skeptican prema Gigabyte-ovim napajanjima
Tebe sigurno nije briga,cim siris glasine,a nije ti to prvi put da dajes lazne informacije.Nigde u Beogradu nema da se kupi nijedan HX1000,evo i izvod iz imtelovog cenovnika,danas <<Corsair HX1000W, 1000W guaranteed at 50C, top!, modular, dual-rail 80A, 140mm fan, 20+4pin, 10SATA, 6PCIe, full protection, gar. 5 nema čeka se>> i nisu plava slova,nego siva (odmah kod ocnog).Ljudi,budite oprezni na sve sto kaze user Garson jer verovatnoca da je ne-proverena informacija ili laz je preko 99%.
Eto,kao sto rekao, bilo je juce ujutro, popodne je azuriran cenovnik i HX1000 je skinut sa stanja. Djolez kaze da ja lazem i da je to neprovereno, a on je kao zvao Imtel.😛Jutros sam rezervisao HX1000 poslednji koji je bio u IMTELU, rezervisao sam oko 11h u 14h je skinut sa cenovnika.
Ima negde na forumu extra lista ali nemogu da nadjem :type:
a OCZ GameXtreme ili tako neshto ???
video na altijevom cenovniku ali cenovnik ga vishe nema na sajtu 🙁
Ti mozda prodajes neko konkurentno tom pa zbog toga se trudis da dodazes da nema?! :trust:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari