http://tinyurl.com/pqdfoul
http://bbs.coolpad.com/thread-3661157-13-1.html
Je l ti isto AOSP ovaj? 4.2?
Prvo pomoću titanijuma zamrznes aplikaciju za sms,ubacis handcent ili go sms(ova je ako saljes sa obe kartice),pomocu system app mover apk prebacis je da bude sistemska restartujes telefon i to je to.
I dalje mi ne radi sms od banke..kada sve ubacis i sredis ne bi bilo lose da u CWM :advancent menu-wipe delvik cache i glavni meni- wipe cache partition i restartujes ,imas malo da cekas kao kada si ubacio rom a ovo se preporucuje kada nesto dodatno instaliras u sistem.
Ajde nemoj da zezas da to nisi resio?I dalje mi ne radi sms od banke.
Ajde nemoj da zezas da to nisi resio?
Instaliraj rootbrowser i nadji sistemsku sms app i jednostavno je obrisi ili preimenuj i na njeno mesto instaliraj neku drugu, textra ili ove sto je rista1 isprobao.
Radi bez greske.
Ja sam i dalje na 4.2.036, bas sve lepo radi, ni jedan bag nema kada sredite sms.
Da, ali onda ne radi signalna lampica za poruke, eto ti bag-a
Radio sam po Ristinom uputstvu, u TItanijumu sam zamrzao stock app, instalirao GO sms i preko link2sd prebacio u sistemske. Mozda to nije dovoljno, pa treba da se preimenuje/potpuno obrise.Ajde nemoj da zezas da to nisi resio?
Instaliraj rootbrowser i nadji sistemsku sms app i jednostavno je obrisi ili preimenuj i na njeno mesto instaliraj neku drugu, textra ili ove sto je rista1 isprobao.
Radi bez greske.
Ja sam i dalje na 4.2.036, bas sve lepo radi, ni jedan bag nema kada sredite sms.
Ovih dana izasao update za novi google maps, i sada se ta app rusi, negde sam procitao da za novi maps treba 4.4...?
jel neko probao zvanicni stock 4.4 rom i na kakve bagove je nailazio?
Da li stock 4.4 dolazi za Coollife UI 5.5?
Ako niko nije probao...ja cu, samo recite odakle da skinem rutovanu stock verziju?jel neko probao zvanicni stock 4.4 rom i na kakve bagove je nailazio?
Da li stock 4.4 dolazi za Coollife UI 5.5?
Meni niko nije odgovorio na ovo?
Ako niko nije probao...ja cu, samo recite odakle da skinem rutovanu stock verziju?
ma jesam i to u cwm odradio. Moguce da u gosms treba nesto da se podesi.meni sa Handcent SMS i textra apk radi probaj jos da u CWM :advancent-wipe devilk cache i wipe cache partition i ukljuci mob i malo ces cekati kao kad ubacis novi rom.
sa zamrzavanjem sam radio na 4.4 a za 4.2 sam tada pomocu Root Browsera preimenovao aplikaciju ides u sistem app i nadjes mislim da je sms ili pise mms .apk uglavnom do njega je isti fajl sa tim imenom i .odex i preimenjujes ih npr gde je .odex stavis da bude .odexBECKUP i tako isto gde je .apk u .apkBECKUP i posle restartujes fon i probaj go sms(probao sam ga na 4.2) tako sto prebaci da nisi na mrezi i pozovi tvoj broj i posle ukljci mrezu i vidi da li ces dobiti poruku da si bio nedostupan .Dobijam poruke iz banke,promocija prodavnica parkinga itd.mislim da u go sms imas u opcijama da stikliras push message probaj i to da ukljucis jer kao sto sam i napomenuo sada koristim handcent
Znaci samo poruke su bag, a to je resivo na isti nacin?bagove sem poruka nisam primetio radi mi odlicno i mislim da je i bolji prijem signala sada kako 3g tako i wireless ,za verziju softvera ne mogu da se setim posto sam preimenovao tu gde pise na moje ime ili je 5.5 ili 5.7 uglavnom radi odlicno i kamera je najbolja do sada.Vec sam pisao izbacio sam aplikaciju sa plavim stitom i kineske pregledace i to je to .Coolmaneger vrsi odlican posao i ima sve opcije koje su potrebne a ide se u security i tu ulazite i u njemu prevucite na levo i dobicete citav niz opcija pocev od za bateriju,pracenje interneta,antivirusa itd te vam nikakve druge aplikacije u vezi toga nece trebati.u vezi poruka i omugucavanja led diodice sam vec pisao .Za propustane pozive je plava boja leda.
http://pan.baidu.com/s/1kTLw9s7 ovo je 018 stabilna -ima sat na sredini
http://pan.baidu.com/s/1mgwrTnq ovo je 019 ovu sada koristim
Ma obrisi je skroz, nece nista lose da se desi.ma jesam i to u cwm odradio. Moguce da u gosms treba nesto da se podesi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari