Šta je novo?

COOLPAD F1

Svaki rom koji sam flesovao imao je merenje protoka. Video sam da neki imaju posebno dl i ul

Prilozi

• uploadfromtaptalk1416148816719.png
    uploadfromtaptalk1416148816719.png
    764.9 KB · Pregleda: 156
Ovako je na 019

Prilozi

• uploadfromtaptalk1416151921186.png
    uploadfromtaptalk1416151921186.png
    795.5 KB · Pregleda: 147
Imam jedan problem, hteo sam da rutujem telefon sa Vroot-om, ali nisam mogao da skinem sa onog linka sto je ostavio dakok, prijavljuje mi da ne mogu da skinem aplikaciju jer ima viruse. Uspeo sam da je skinem sa nekog drugog linka, ali nisam uspeo da rutujem telefon, prijavljuje mi da root nije moguc. Ja sam skinuo verziju1.7.9.2. Ne znam da nije do aplikacije?

Vrati se 10tak strana nazad imas moje postove sa tim problemom i kako sam resio

@Timberwolf
Jel u tebe 4.2 ili 4.4? Jel se root radi na isti nacin kod te dvije verzije androida?

Konačno sam ustanovio da je problem sa storage na mom kulpedu vezan za Media Storage app. Ali i dalje nemam pojma kako da rešim to?

Vrati se 10tak strana nazad imas moje postove sa tim problemom i kako sam resio
Procitao sam, kako si resio problem jezika, posto si napisao da je aplikacija bila na kineskom? Nisam jos probao, bio sam na poslu, ali cu probati. Cudi me da nece ovaj vroot, doduse kod mene je fabricka 041 verzija pa je to mozda problem. Nema dakoka, mozda on zna gde bi mogao da bude problem.

Jel ovo bug na coolui 018 by atx, da ne mogu da ukljucim lociranje preko wifi i gsm, a bez gpsa?

Sada sam proverio i na 019 mora prvo GPS.Inače navigacija radi perfektno.

Poslednja izmena:
Na review stoji da je cena 162$. Nisam zagledao po prodavnicama.

Poslednja izmena:
Ovo je neverovatno. Drze mi coolpad F1 15 dana na carini. Kosari jedni neradnicki. Moze li mi neko reci koliko mogu da mi zadrzavaju paket i da li imam osnova da ih tuzim i da trazim odstetu? Jednostavno, ako je pocnemo da ih pritiskamo nikada se opametiti nece. Brze mi je telefon stigao iz Kine nego od Beograda do Novog Pazara.

4-5 dana valjda sme da stoji. Imas brojeve pa ih cimni, ako se ti ne cimas oko svojeg sto bi oni.

Zna li neko broj na koji mogu da se informisem? Ima dosta nekih ispostava, ne znam koga da zovem.

Meni su od 3 do 17 novembra držali sad paket na carini. Radnički šampioni.

P.s. Da pitam i ovde, da li ima neka aplikacija koja prebacuje 3g na 2g kada se telefon zaključa i obrnuto? Takođe, pomogla bi mi i aplikacija koja prebaci data connection sa jedne kartice na drugu kada se zaključa - jedna kartica mi je sa brzim netom, a na drugom imam samo 2g, pa bi mi to poslužilo takođe.

Preporučili su mi bili Intelli3g za Xposed, ali on nažalost ne radi sa dual sim telefonima i ne mogu da nađem neku eksperimentalnu verziju na xda koja navodno radi sa dual sim telefonima. :(

Hehehh, poslali su mi danas paket, a taman sam hteo da ih zovem. Sutra ce doci i Pazar.
@ironmanbg
Hvala za broj, koristice mi sigurno ubuduce.

Puca mi contacts app, ne mogu da p0zovem ni izmenim kontakt. Pozivam samo preko speed dial. coolui 018

I meni je danas stigao F1. Trenutno je na 4.2.036. Nudi mi nadogradnju na 039 ali kad pokusam izbaci mi eror. Jel imao neko slican problem? Da li da predjem na 4.4 oficial ili da uradim root na 4.2 pa stavim custom rom? Koji je najjednostavniji nacin za root 4.2 verzije?

Neka je sa srecom. Koliko si platio carinu? Ja mislim da ne mozes da predjes na oficijelni 4.4 jer ga nema za Coolpad F1. Bar meni jos nije stigao, ja sam na 0.41 i to je zadnja nadogradnja.

Hvala. A sto meni ne nudi 041 nego 039 al ni tu ne mogu nadogradit? Da li mogu preko kompa?

Sigurno imaš root ili ti je nešto menjano i zato ti izlazi greška. Postoji KK ja koristim od atx grupe 019 ali ima i da se skine zvanična verzija ali je ona puna kineskih aplikacija i nije rootovana. Pozdrav novom članu i pravi si telefon kupio sa ogromnom podrškom.

Telefon je odličan, kvaliteta izrade je na vrhunskom nivou. Nije rootan jer me upozori kad otvorim titanium backup. Nista, valja meni zasukati rukave ☺ Neki dobar, stabilan rom da podrzava double tap to wake?

Ne podržava ni 1, ali kod nekih imaš tap to sleep.

Nije mi to toliko bitno al double tap to wake jeste. Nista preživjeti ću bez toga ☺

Vrh Dno