Kakav crni touchwiz...Pozdrav ljudi, evo me malo i na ovoj temi... Prijatelj je na moj nagovor kupio Coolpad F1, stigao mu je danas i mogu reci da telefon stvarno izgleda dobro i kvaliteno (stvarno je mnogo bolji uzivo nego na slikama). E sada njemu je stigao sa meni nepoznatim romom (ja bih rekao da je u pitanju TouchWiz). Problem sa romom je sto nema mogucnost da sync-uje kontakte sa Google. E sada, moze li neka preporuka koji rom da instaliram na njega. Pricalo se da treba da izadje KitKat za njega, pa me zanima da li je i izasao?
Hvala na pomoci!
Ako nista drugo onda izgleda kao TouchWiz...Kakav crni touchwiz...
Daj oznaku romu?
Najlakse da instaliras Aosp od Leak17
I prepise Build number...^Settings/about phone i skroluj na dole.
I prepise Build number...
Ja to plavo led nisam nikad video, a negde sam procitao da ima samo crveno i zeleno led?
Inace sto se tice Dakokovog baidu roma...
To je jedan od najlepsih verzija androida koje sam video do sad, razumem tvoj trud i nadam se da ce biti nesto od ovoga ali ce ti biti potrebna pomoc da se to napravi kako treba.
Ja se javljam da testiram
Ipak baidu sam morao juce da uklonim, kamera je prestala sa radom i to tako da ukoci ceo telefon
a takodje ima isti bug kao i AOSP rom da ne radi taster za javljanje na slusalicama, mada to je do sada radilo samo na stock romu.
Znaci trebalo bi izmeniti app za sms, kameru, i kontrolu slusalica.
Sms i kameru bih ja pozajmio iz AOSP roma.
Juce sam googlao za te poruke i zakljucio da prakticno svi modeli coolpad-a imaju taj "feature" tj. sms bug, tako da treba racunati da svaki stock rom ima taj problem i treba ukloniti default sms app i zameniti je nekom drugom.Posto sam se ceo dan zezao sa stock KK evo da podelim sta sam zakljucio :
lose:
poruke iz banke i dalje ne rade
U pravu si za baidu vrlo lep rom i dosta brz samo kada bi bila bolja kamera bio bi br1
Meni su poslali preko holandeza, pa ne znam čemu da se nadam.
Inače me telefon kod njih izašao 117€ sa kuponom koji je ovde postavio @dakok,kome se ovom prilikom zahvaljujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari