Šta je novo?

COOLPAD F1

Uppps! :)

Poslednja izmena:
Idi u settings, apps, fejs. Obriši cache i data
Idi u CWM, obriši Dalvik i Cache

Napravio sam novi repack - Color OS
Antutu je 32000, 3D je 8170 :)

Kako bese da udjem u CWM sve sam zaboravio? Nece mi obrisati slike itd?

Upali USB debugging u seetings i ugasi mobitel.
Drži power botun i Vol+ zajedno preko 10 sekundi...

@bakara
prakticno svi modeli coolpad-a imaju taj "feature" tj. sms bug

Misliš valjda na sve CoolUI romove a ne na sve modele mobitela?

I niko nece da mi kaze gde se upotrebljava kupon na coolicool, nudi mi link za Paypal da platim (zbog sigurnosti bih tako a ne preko kartice ili kako vec), a tamo sigurno ne moze da se placa kuponom!?

Evo ti kupon za 7$ (CELLAFF07CIC7). Ides na standardi checkout (ne direktno na paypal) i tu ce ti se pojaviti opcija za unos kupona. Posle toga izaberes placanje preko paypal-a i to je to. Ja sam sinoc uzeo tako f1.

Taj kupon sam i ja nasao... Samo sto sa njim ukljucenim kosta kao sto je na merimobiles (a gde ima kupon od $5 ako se lajkuje na Fejsu njihova strana), a tamo se bar vidi da nista ne dolazi uz telefon, ovde ne znam nista, pa da znam da bar dodam!?

Poslednja izmena:
Dakok obrisao sam cash na aplikaciji i odradio wipe dalvik cache na cwm koj drugi treba isto? Posto sa ovim i dalje ne radi fejs.

Evo ti kupon za 7$ (CELLAFF07CIC7). Ides na standardi checkout (ne direktno na paypal) i tu ce ti se pojaviti opcija za unos kupona. Posle toga izaberes placanje preko paypal-a i to je to. Ja sam sinoc uzeo tako f1.

Samo da dodam, problem je bio sto ja nisam stavio adresu u nalog kad sam napravio isti, pa kad sam isao na checkout nudilo mi samo da dodam adresu i check-out pa sam mislio da je to sve, i nisam znao gde cu kupon... Onda sam ubacio adresu i dobio checkout stranicu, ali sabani taj kupon od $7 pretvorili u 3,3€ po nekoj njihovoj matematici, i posto za te pare imam na merimobile i auto punjac i foliju i silikonsku masku, i garantuju slanje u roku od 3 dana, uzecu tamo...
Samo sto imaju jedino beli, googlam vec neko vreme i jedine slike za beli i sivi model koje mi izlaze su sa POZADINOM bele odnosno sive boje, a prednja strana uvek crna, jel moze neko da mi potvrdi pre neko sto kliknem Pay now, beli znaci samo pozadi beo?

da zemljace spreda je crn a sa strane i iza srebrni ili beo(to mu je ona maska koja se skida ) .Uzmi i nillkin case neces se pokajati

U cemu je razlika izmedju nje i obicne silikonske (kvalitativno), jer nema na merimobiles (samo pise cell phone case, cena $7)?
P.S. Ove memorijske za $10 za 8GB, garant nesto class 4-6?

Poslednja izmena:

racunajte da do 6 oktobra nema nikakvog slanja jer je neki visednevni praznik u kini...

Zapravo na vecini mesta (samo onaj "Black..." Store sa alija napisao 26-06. koliko sam video) pise da od 1-5. nema slanja, sto znaci da postoji sansa u ponedeljak-utorak da neki paketi krenu!

Tako cu onda i uraditi, necu uzeti ovu sa merimobiles... Samo da ih pohvalim, u subotu popodne kod nas sto je kod njih vec noc, imaju na chatu VEOMA pismenu osobu (za engleski) koja daje konkretne odgovore, i za cas sam se razumeo sta i kako... CJ su mu/joj inicijali inace, e da i losa vest je da oni rade do 1.10 ali ne rade poste kod njih od danas do iduceg ponedeljka, samo mogu da prime narudzbine do utorka ali ne i da posalju, znaci mogu da racunam da mi nece za mesec dana stici, ali *** sad...

P.S. Koliko mi realno treba folija ako vec ima GG2 i valjda onaj sloj protiv otisaka? Mislim $2 nije nikakva kinta ali mozda bolje da je prebacim za nesto drugo?

Poslednja izmena:
ako uzmes nillkkin case uz nju dobijas i foliju tako da ti ne treba jos jedna

Tako ce i biti, klot telefon ovamo a na aliju dodatke, jer vidim nece da mi prodje narudzbina a po mojoj racunici imam par € viska (sa onih 6% vise za Intesu), poskidam dodatke (autopunjac i foliju) i tek onda prodje, razlog, oni likovi racunaju $155 kao 122€ sto je odnos onako 1,27:1 recimo, a banka i ostali racunaju 1,34:1 recimo!?
I na kraju mi se isto hvatalo, tamo 122€ sa kuponom ili na coolicool 125,3€ - 3,3€ za kupon od $7 (koja li je to tek racunica), nego mi se siva pozadina ne svidja pa aj...

Nisam ja, ja sam hteo da platim u $ jer mi se njihova konverzija nije dopala ($160 je 126€), ali nije prolazilo placanje tako, a na racunu imam $173 po bancinoj racunici a treba da platim 159,9+6% provizije, i vidim pise neka ludilo cifra od 126€!? pa sam poskidao dodatke iz korpe te je proslo placanje, u $ pa je ne znam ko pretvarao, bitno da je proslo...

tu proviziju skoro celu ti vracaju posle nekoliko dana

Znam, imam na desetine kuovina do sad, ali uglavnom na eBay-u, sad sam se prvi put susreo sa kuponima i zato sam malo gnjavio...

Jedno pitanje... Kao sto sam spomenuo, kupio je drugar Coolpad F1, a sada sam ga narucio i kumu, pa vidim da se spominje svugde SMS bug sa stock SMS aplikacijom, ali nisam uspeo da shvatim sta on podrazumeva. Inace instalirao sam drugaru AOSP KK od Leak.17 i koliko sam uspeo da vidim fercera bas dobro. Da li je taj famozni SMS bug prisutan na tom romu? Zahvaljujem...

Problem sa primanjem SMS poruke od nekih banaka.
Samo na stock CoolUI romovima

Zna li se uzrok? Zasto samo od banaka? Nisu u pitanju push poruke vec bas SMS?

Zato sto stock sms app nekako proguta poruke koje nemaju cele brojeve (znacio one 4-5 cifara ili samo ime umesto broja)
Aosp leak17 rom nema taj problem, on ima problem sa rotacijom.

Color os 4.2.2
4e4ygaba.jpg
beverynu.jpg
9uhumesu.jpg
atu8utyp.jpg

Aj kad vec smaram, ima li neko da je koristio 1 karticu a sad 2, ili obratno, da mi kaze kolika je usteda energije sa 1. karticom, posto mi trenutno ne treba 2. pa ako moze dan i po recimo sa 2, moze li 2 dana sa 1. karticom?

Ne mozes tako da računaš ,imaćeš oko 5 sati (više -manje )ekrana što znači zavisi kako koristiš od tih 5 sati pa i 2 dana samo razgovori i do 3

Nazad
Vrh Dno