Kakav crni touchwiz...Pozdrav ljudi, evo me malo i na ovoj temi... Prijatelj je na moj nagovor kupio Coolpad F1, stigao mu je danas i mogu reci da telefon stvarno izgleda dobro i kvaliteno (stvarno je mnogo bolji uzivo nego na slikama). E sada njemu je stigao sa meni nepoznatim romom (ja bih rekao da je u pitanju TouchWiz). Problem sa romom je sto nema mogucnost da sync-uje kontakte sa Google. E sada, moze li neka preporuka koji rom da instaliram na njega. Pricalo se da treba da izadje KitKat za njega, pa me zanima da li je i izasao?
Hvala na pomoci!
Ako nista drugo onda izgleda kao TouchWiz... 😀 Kako da vidim.oznaku roma? I da, hvala na odgovoru!Kakav crni touchwiz...
Daj oznaku romu?
Najlakse da instaliras Aosp od Leak17
I prepise Build number...^Settings/about phone i skroluj na dole.
I prepise Build number...
Ja to plavo led nisam nikad video, a negde sam procitao da ima samo crveno i zeleno led?
Inace sto se tice Dakokovog baidu roma...
To je jedan od najlepsih verzija androida koje sam video do sad, razumem tvoj trud i nadam se da ce biti nesto od ovoga ali ce ti biti potrebna pomoc da se to napravi kako treba.
Ja se javljam da testiram 😎
Ipak baidu sam morao juce da uklonim, kamera je prestala sa radom i to tako da ukoci ceo telefon
a takodje ima isti bug kao i AOSP rom da ne radi taster za javljanje na slusalicama, mada to je do sada radilo samo na stock romu.
Znaci trebalo bi izmeniti app za sms, kameru, i kontrolu slusalica.
Sms i kameru bih ja pozajmio iz AOSP roma.
Juce sam googlao za te poruke i zakljucio da prakticno svi modeli coolpad-a imaju taj "feature" tj. sms bug, tako da treba racunati da svaki stock rom ima taj problem i treba ukloniti default sms app i zameniti je nekom drugom.Posto sam se ceo dan zezao sa stock KK evo da podelim sta sam zakljucio :
lose:
poruke iz banke i dalje ne rade
U pravu si za baidu vrlo lep rom i dosta brz samo kada bi bila bolja kamera bio bi br1
Meni su poslali preko holandeza, pa ne znam čemu da se nadam.
Inače me telefon kod njih izašao 117€ sa kuponom koji je ovde postavio @dakok,kome se ovom prilikom zahvaljujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari