sparno...brate, imam 2m i litara krvi kao nosorog na 30C napolju normalno da ce da mi bude sparno zaboga...nemam blage veze kolika je temperatura sobe..Znam sta si rekao, rekao si "sparno"... a 21 stepen celzijusa nikako nije sparno.
prvo nije imala istu to shto sam naveo a drugo ja ne zelim da se svadjam samo sam naveo ono shto su parametri ispisaliApsolutno irelevantno. Ne mozes nikako sa vazdusnim hladjenjem imati istu ambijentalnu temperaturu i temperaturu procesora (u stvari, mozes, ali na 15 sekundi, dok se pali masina). Sve i vodu da imas, opet je za diskusiju.
Sa vazduhom - nemoguce. Tacka.
Pa mozes bre da budes i mamut, nece ti biti sparno na 20 stepenisparno...brate, imam 2m i litara krvi kao nosorog na 30C napolju normalno da ce da mi bude sparno zaboga...nemam blage veze kolika je temperatura sobe..
Znam da nije bila ista, nisi to ni rekao... ti si rekao da je u sobi "bilo sparno, oko 25" (nebitno sad koliko tacno), a da ti je CPU u idle-u radio na 21. Pa kazem, sve i da ti je u sobi bilo tih istih 21, opet sa vazdusnim hladjenjem tesko da bi CPU mogao da radi na toj istoj temperaturi.prvo nije imala istu to shto sam naveo a drugo ja ne zelim da se svadjam samo sam naveo ono shto su parametri ispisali
izvinjavam se ako sam nekoga iznervirao nije mi bila namera...svako nek' tera svoje..
Ne razumem to sto si napisao a i zar PIN postoji u BG-u? Na sajtu ne vidim da ima, pise nesto BG office ali tu se niko ziv ne javlja...
Nego, video sam neki Hyper L3, malo je skuplji, u cemu je razlika?
jao... pa kako je to moguce sa LCP :trust:@*P*A*B*L*O* i CAR jasno ljudi razumeli smo se, nova stvar je u igri..ranije su ti senzori bili dobri, sad su pobrljavili a mislim da znam shta je uzrok, preopteretio sam napajanje, karta je klokovana i vuche sama po sebi dosta sturje..sve mi zivo brljavi..
ne razumem chemu ovo?jao... pa kako je to moguce sa LCP :trust:
Koja je poenta kacenja temperature nakon 5-6 minuta Prime-a?
Mislim, verujem ja tebi da je max 54-55 stepeni, sto da ne, ali ona slika nema smisla...
1.7V???:zgran: Nije to velika temperatura kad se uzme u obzir napon, ali ja na istoj ploci vozim isti procesor na def. naponu na 2.4Ghz sa boxom i temperatura ne prelazi 44-45.isprobao sam genemija juce i ostavio je na mene nevidjen utisak
sa njim moj CPU terma na 2.5Ghz stabilno i temp ne prelazi 56 i to samo nekad dodirne 56 i odma se spusti na 55 54
sve to na voltazi 1.7v u biosu ali ploca malo overvoltuje na 1.73
jos sto sve oladi pogotovo rame
inece temperature su sa van kucista znaci sisitem nije bio montiran u kuciste tako da treba dodati jos neki stepen
oborio sam i spi sa ovim kulerom mada ima jos mestali morao sam da vratim kuler
uh,...onako prilicno tesko kupiti novo,... kada se setim da sam ga drzao u rukama u Imtelu i da sam se premisljao da li da ga kupim, POJESCU SE SADA ZIV!!!!^%$#$%@#$
![]()
1.7V???:zgran: Nije to velika temperatura kad se uzme u obzir napon, ali ja na istoj ploci vozim isti procesor na def. naponu na 2.4Ghz sa boxom i temperatura ne prelazi 44-45.
tada su te CM UV sensitve prikljucene na 12v tj. 1200rmp buka je moze se reci podnosljivaa koja je brzina fanova i koji su ono fanovi cm? koliko je to sve bucno?!
Ne znam kako je kod njega na tom Athlon-u, ali kod mene bas i nije tako...Pa poenta je da posle može da bude samo za 1 stepen viša...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari