Šta je novo?

Cooler Za X360

A chemu ti sluzi taj ventilator ? Da konzola bude brza ili da sprechish RROD ? :)

Poslednja izmena:
offtopic

@driver

da li se skidanje x-clampa svodi na micanje ona dva X-a i stavljanjem paste na CPU? :)

@guza88,raspitao sam se ja kako nastaje i znam da cooler(a kamoli ventilator) nije lek za crveni prsten smrti...a to sto si mi preporucivao cooler koji vise ni ne nameravas da koristis je jako ruzno od tebe...

Taj cooler sto sam ti preporucivao je verovatno bolji od toga sto ti imas tako da... Ja ne planiram da ga skidam zato sto ne valja vec bi mozda odradio 12V mod + x-clamp fix nekad.
***, covek proba da ti pomogne a ti......

Poslednja izmena:
A chemu ti sluzi taj ventilator ? Da konzola bude brza ili da sprechish RROD ? :)

da bude brza...:trust:

...bre mojne :wc:

Taj cooler sto sam ti preporucivao je verovatno bolji od toga sto ti imas tako da... Ja ne planiram da ga skidam zato sto ne valja vec bi mozda odradio 12V mod + x-clamp fix nekad.
***, covek proba da ti pomogne a ti......
ja mislio da mi ti to preporucujes zato sto je los i puno bucan...u redu je ako je tako kao sto kazes...

Da zakljuchimo. Imash neefikasni ventilator zbog RRODa, ali ti nikada nisi rekao da je to zbog RRODa :d
dobro neefikasan je!...jel si zadovoljan sada...on je tu da bi u konzoli strujio vazduh...pa eto makar 1% ce pomoci da se RRoD ne desi...uostalom,nisam ga ja ugradio nego je vec bio ugradjen...pa i da ne pomaze,jaka stvar,ali uporedio sam i dokazano je da malo pomaze sto se tice toplote unutra...svakako da izvesnu konzolu nisam kupio zbog ventilatora,ali tebi izgleda ne vredi objasnjavati...sta god kazem ili pitam,docekas me da me pod*ebavas...e pa necu ti vise pruziti to zadovoljstvo...s takvima kao ti se ne vredi raspravljati...

Hahaha, ajde odluchi se da li pomaze ili ne pomaze.

Poslednja izmena:
Hahaha, ajde odluchi se da li pomaze ili ne pomaze.
ako bas moram da kazem odgovor rekao bih "pomaze"...svoje stavove sam izneo i nemam volje vise da ti "crtam"...i apsolutno me ne zanima koj ce biti tvoj sledeci odgovor...em sto su svi tipa "haha",em su svi totalno neargumentovani,uostalom,i ne verujem tvom "znanju...mislim,kod mene to ne prolazi...i mislim da je totalno glupo trositi vreme i nastaviti razgovor na ovoj bazi...cao!

sto se tice nyko ex inter cooler-a,dobro odradjuje posao,kupila sam ga u virtualu,i konzola je hladna skroz,mada buka je uzasna....mada nije pomoglo,riknula mi konzola posle 3 meseca "hladnog rada"

Pa kako dobro odradjuje kad ti je riknula konzola :d

Nyko intercooler je chisto bacanje para, nastao je tako shto je neko video da moze poplashenom narodu da uzme pare. 2500 dinara za onaj fen ? :) Pa za te pare mozesh sam da napravish potpuno nechujan kuler, koji opet nece nishta da ti znachi :D

Pa kako dobro odradjuje kad ti je riknula konzola :d

Nyko intercooler je chisto bacanje para, nastao je tako shto je neko video da moze poplashenom narodu da uzme pare. 2500 dinara za onaj fen ? :) Pa za te pare mozesh sam da napravish potpuno nechujan kuler, koji opet nece nishta da ti znachi :D

Ili mozes da ih jednostavno da ih das drajveru posto svi putevi tamo vode...:D

To je najpametnije od svega, jer pre ili kasnije ce doci kod mene, hvala Microsoftu :d

Iskreno slazem se da je Nyko intercooler i svi njegovi klonovi totalna glupost. Jednostavno zamislite konzolu kao racunar - ventilatori koji hlade plastiku pozadi - pa cemu to uopste sluzi. Ventilatori bi bili najefikasniji kada bi se postavili direktno na hladnjake - ako je pregrevanje CPU/GPU uopste problem kod konzole ja bih pre rekao da je losa veza sa maticnom plocom problem i da bi bilo mnogo pametnije da su postavili "socket" za procesore

Bash tako, ne znam zashto nisu i to uzeli od PCa kada su sve ostalo. Najjeftiniji kuler sa ventilatorom za grafichku i nachin kachenja kao kod CPUa bi reshio problem.

Poslednja izmena:
Driveru konacno si provaljen, odmah si mi bio sumnjiv, ti prvo kao radnik virtuala unishtavas konzole, pa ti onda posao sam dodje na kucnu adresu. UBPOK i tuca zandara vec hitaju ka tvojo radionici! Shalu na stranu, tvoj prvi lite-on radi ko svajcarski sat, lepo si odradio posao! Trebalo bi da promenish nick u "ScrewDriver". A shto se tice nyko intercoolera, odgovorno tvrdim da je to najobicnije djubre i bacanje para, a uz to tandrche ko traktor!

ma to ne pomaze nista ako ce se gpu odlemi on ce se odlemi sa i bez tih coolera. Je**ga kada MS napravi nesto mora da bude u skladu sa imenom MS= Mega******

Pa ne moze to niko da ti kaze dok ne vidi konzolu :)

Imam pitanje:
1.Da li ovaj tutorial
http://360.xbox-hq.com/xbox-tutorials-33.html
ista valja,mislim da li ti fan-ovi duvaju jace nego xbox 360 fan-ovi
2.I ako vredi gde da kupim takve fan-ove

ps:Ajde vratimo se na temu,nisam video ni jednu poruku koja odgovara na pitanje

Imam pitanje:
1.Da li ovaj tutorial
http://360.xbox-hq.com/xbox-tutorials-33.html
ista valja,mislim da li ti fan-ovi duvaju jace nego xbox 360 fan-ovi
2.I ako vredi gde da kupim takve fan-ove

ps:Ajde vratimo se na temu,nisam video ni jednu poruku koja odgovara na pitanje
1) Ako xbox 360 fan-ove spojiš na 12v i oni duvaju "jače". Ako već hoćeš da majstorišeš, uradi X-clamp fix, on ti vredi više od 12v turbina.

2) Bacanje para

1) Ako xbox 360 fan-ove spojiš na 12v i oni duvaju "jače". Ako već hoćeš da majstorišeš, uradi X-clamp fix, on ti vredi više od 12v turbina.

2) Bacanje para

Uradio sam vec x-clamp,morao sam jer mi se frizovala slika itd.,sad je sve ok,
samo mi treba nesto da poboljsam hladjenje,jer ako se greje kao sad kad tad ce riknuti

Poslednja izmena:
samo mi treba nesto da poboljsam hladjenje,jer ako se greje kao sad kad tad ce riknuti
Ne mora da znači, jer sada bolje "izvlači" toplotu pa misliš da je topliji. 12V mod će ti sigurno pomoći, ali samo ako možeš da izdržiš buku...

Zaboravio sam još da ti kažem, da posle igranja obavezno ostaviš konzolu da radi još 5-10 min u "leru" bez opterećenja, jer RROD najčešće nastaje kada se konzola isključi odmah, posle završenog igranja tj. dok je GPU još vreo.

Nazad
Vrh Dno