@guza88
Imao sam od septrembra 2001 do januara 2007 PS2 izigrao sam se haos , igre dzaba i igras se do mile volje.Ja sam imao oko 300 igara.Oko 30 sam zavrsio, 50 sam odigrao do pola a ostele samo ukljucio.Neke su mi zastarele neke ne ali za nekima zalim sto ih nikada nisam odigrao, a za neke mi je zao sto ih nisam odigrao vise puta.Krive su te silne igre , da uzmem i ovo i ono pa da proba itd.Tu je poceo da mi se javlja polako i problem sa 360, igre skoro dzaba i opet uzmem i ove prosecne igre i sve i svasta da se proba i pocinju da se gomilaju polako.Pa sam zavrnuo malo slavinu :d, obrnuo sam npr Mass Effect 2 puta pre nego da igram neku prosecnu igru.Tako da sam misljenja da na PS3 ima dovoljno jakih igara - a najjace tek stizu da vredi uzeti ih i odigrati i par puta pre nego da se trosim na prosecne.Plus sto se mene tice na 360 nisu najavljene neke extra igre koje bas iscekujem (jedino sto cekam Lost Oddysey) pa mislim da 360 i nije dugorocna investicija (bar za mene, opet napominjem).Mozda za nekog drugog jeste ko voli pucacine ili sl... Takodje 360 sam uzeo izmedju ostalog za igre kao Mass Effect, Lost Oddysey, Gears of War i sl. i ako sam ulozio u taj sistem zelim da njegovi aduti i ostanu tu gde jesu.Mass Effect izlazi za PC 99% kao i nastavci, GeoW vec jeste a slicno ce biti i sam drugim "ekskluzivama".Nije bas fer , pa sto ja sad ulazem u 360 kad sve to mogu imati i na drugoj platformi.Sto se tice PS3 sve ekskluzive ostaju na PS3, sve bas do jedne vrede svake ulozene pare.To je to.