Pa cemu onda sluzi cooler ako moras da drzis konzolu upaljenu posle igranja?
Cudo kako MS nije mogao(hteo) da sredi taj problem sa pregrevanjem jer ipak je Xbox dugo na trzistu sa tim problemima
pa ako ugrasis konzolu odma posle igranja dok je ona najtoplija cooler vise ne radi (jer si ugasio je li) i onda sva toplota ostaje unutra i dalje (tj jako sporo napusta unutrasnjojst). zato ostavis par minuta u leru dok se ne ohladi malo, i onda ugasis.
Zashto bi se trudili da reshe problem kada ima gomile ljudi koji ce posle par servisa odustati i kupiti novu konzolu, specijalni umno oboleli sluchajevi i 3 i 5 komada, a Microsoft nigde ne objavljuje broj pokvarenih konzola, samo prodatih![]()
Da to je ok ali kako se to ne desava sony-u ili nintendu pa i oni se greju a ne samo Xbox.
pitas pogresne ljude za svoj komentar na to.. pitaj one koji imaju xb![]()
Kako u leru? U toku igranja izbacim disk samo da me prebaci na dashboard onaj i tu cekam 5-10min? Pa onda iskljucim na power dugme?Zaboravio sam još da ti kažem, da posle igranja obavezno ostaviš konzolu da radi još 5-10 min u "leru" bez opterećenja, jer RROD najčešće nastaje kada se konzola isključi odmah, posle završenog igranja tj. dok je GPU još vreo.
Nikad to nisam radio i sve je ok sa konzolom...
Kako ja vidim situaciju tu nema konkretnog pravila. Ako ti zapadne model koji je osetljviji mozes da se slikas.
Nikad to nisam radio i sve je ok sa konzolom...
Kako ja vidim situaciju tu nema konkretnog pravila. Ako ti zapadne model koji je osetljviji mozes da se slikas. Samo x-clamp fix pomaze i izgleda da je najbolje da se primeni kao prevencija Rrod-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari