Šta je novo?

Cooler Za X360

Pa cemu onda sluzi cooler ako moras da drzis konzolu upaljenu posle igranja?
Cudo kako MS nije mogao(hteo) da sredi taj problem sa pregrevanjem jer ipak je Xbox dugo na trzistu sa tim problemima

Pa cemu onda sluzi cooler ako moras da drzis konzolu upaljenu posle igranja?

pa ako ugrasis konzolu odma posle igranja dok je ona najtoplija cooler vise ne radi (jer si ugasio je li :)) i onda sva toplota ostaje unutra i dalje (tj jako sporo napusta unutrasnjojst). zato ostavis par minuta u leru dok se ne ohladi malo, i onda ugasis.

Cudo kako MS nije mogao(hteo) da sredi taj problem sa pregrevanjem jer ipak je Xbox dugo na trzistu sa tim problemima

***, drajver je tek skoro kupio xb, sad ce on da im objasni kako da srede problem :)

Zashto bi se trudili da reshe problem kada ima gomile ljudi koji ce posle par servisa odustati i kupiti novu konzolu, specijalni umno oboleli sluchajevi i 3 i 5 komada, a Microsoft nigde ne objavljuje broj pokvarenih konzola, samo prodatih :)

pa ako ugrasis konzolu odma posle igranja dok je ona najtoplija cooler vise ne radi (jer si ugasio je li :)) i onda sva toplota ostaje unutra i dalje (tj jako sporo napusta unutrasnjojst). zato ostavis par minuta u leru dok se ne ohladi malo, i onda ugasis.

Da to je ok ali kako se to ne desava sony-u ili nintendu pa i oni se greju a ne samo Xbox.
Da se razumemo ne pljujem ja Xbox zato sto ga ne volim i sam ga imam, ali je nedopustivo za jednu takvu kompaniju kao sto je MS da se tako ne odgovorno ponasa.

Zashto bi se trudili da reshe problem kada ima gomile ljudi koji ce posle par servisa odustati i kupiti novu konzolu, specijalni umno oboleli sluchajevi i 3 i 5 komada, a Microsoft nigde ne objavljuje broj pokvarenih konzola, samo prodatih :)

Pa to nisu ljudi to su mazohisti :)

Poslednja izmena:
pitas pogresne ljude za svoj komentar na to.. pitaj one koji imaju xb :)

Cena (flesovane) konzole/Cena originalne igre="neki broj". Sve odigrano preko "nekog broja" (a kupljeno u narodnim prodavnicama) je dobitak, usteda, nazovite kako hocete. To nikako nije mazohizam. Sto se mene tice ja nemam razloga da racunam - kutija preko godinu i po dana, - 30650G. E sad da li je posteno ili ne... Mnogo toga nije posteno.

Poslednja izmena:
Zaboravio sam još da ti kažem, da posle igranja obavezno ostaviš konzolu da radi još 5-10 min u "leru" bez opterećenja, jer RROD najčešće nastaje kada se konzola isključi odmah, posle završenog igranja tj. dok je GPU još vreo.
Kako u leru? U toku igranja izbacim disk samo da me prebaci na dashboard onaj i tu cekam 5-10min? Pa onda iskljucim na power dugme?

Nikad to nisam radio i sve je ok sa konzolom...
Kako ja vidim situaciju tu nema konkretnog pravila. Ako ti zapadne model koji je osetljviji mozes da se slikas. Samo x-clamp fix pomaze i izgleda da je najbolje da se primeni kao prevencija Rrod-a.

Kako ja vidim situaciju tu nema konkretnog pravila. Ako ti zapadne model koji je osetljviji mozes da se slikas.

pa to za konzolu i generalno vazi, tebi je zapao ok primerak i vrh.. ali ako nasi strucnjaci :))) preporucuju malo rada u leru posle igranja, ajd da im verujemo, ja ne znam, samo razjasnjavam sta je ler :)

Da, sachekash u dashu par minuta i onda ugasish. Ja to ne moram, jer sam uradio svoju konzolu na vreme :)

Kako ja vidim situaciju tu nema konkretnog pravila. Ako ti zapadne model koji je osetljviji mozes da se slikas. Samo x-clamp fix pomaze i izgleda da je najbolje da se primeni kao prevencija Rrod-a.

Xclamp i jeste najefikasniji kada se uradi pre rroda ili odmah chim se RROD pojavi, bez ikakvih grejanja i gluposti koje radi Virtual.

Ni jedna konzola koju sam tako uradio mi se nije vratila, a ove shto su grejane i radjeno im je ko zna shta, ne mogu da ih sakupim.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno