@guza88,raspitao sam se ja kako nastaje i znam da cooler(a kamoli ventilator) nije lek za crveni prsten smrti...a to sto si mi preporucivao cooler koji vise ni ne nameravas da koristis je jako ruzno od tebe...
offtopic
@driver
da li se skidanje x-clampa svodi na micanje ona dva X-a i stavljanjem paste na CPU?![]()
A chemu ti sluzi taj ventilator ? Da konzola bude brza ili da sprechish RROD ?![]()
ja mislio da mi ti to preporucujes zato sto je los i puno bucan...u redu je ako je tako kao sto kazes...Taj cooler sto sam ti preporucivao je verovatno bolji od toga sto ti imas tako da... Ja ne planiram da ga skidam zato sto ne valja vec bi mozda odradio 12V mod + x-clamp fix nekad.
***, covek proba da ti pomogne a ti......
da bude brza...:trust:
...bre mojne :wc:
dobro neefikasan je!...jel si zadovoljan sada...on je tu da bi u konzoli strujio vazduh...pa eto makar 1% ce pomoci da se RRoD ne desi...uostalom,nisam ga ja ugradio nego je vec bio ugradjen...pa i da ne pomaze,jaka stvar,ali uporedio sam i dokazano je da malo pomaze sto se tice toplote unutra...svakako da izvesnu konzolu nisam kupio zbog ventilatora,ali tebi izgleda ne vredi objasnjavati...sta god kazem ili pitam,docekas me da me pod*ebavas...e pa necu ti vise pruziti to zadovoljstvo...s takvima kao ti se ne vredi raspravljati...Da zakljuchimo. Imash neefikasni ventilator zbog RRODa, ali ti nikada nisi rekao da je to zbog RRODa :d
Hahaha, ajde odluchi se da li pomaze ili ne pomaze.
ako bas moram da kazem odgovor rekao bih "pomaze"...svoje stavove sam izneo i nemam volje vise da ti "crtam"...i apsolutno me ne zanima koj ce biti tvoj sledeci odgovor...em sto su svi tipa "haha",em su svi totalno neargumentovani,uostalom,i ne verujem tvom "znanju...mislim,kod mene to ne prolazi...i mislim da je totalno glupo trositi vreme i nastaviti razgovor na ovoj bazi...cao!Hahaha, ajde odluchi se da li pomaze ili ne pomaze.
Pa kako dobro odradjuje kad ti je riknula konzola :d
Nyko intercooler je chisto bacanje para, nastao je tako shto je neko video da moze poplashenom narodu da uzme pare. 2500 dinara za onaj fen ?Pa za te pare mozesh sam da napravish potpuno nechujan kuler, koji opet nece nishta da ti znachi
![]()
jel ti driveru radis u virtual-u???
1) Ako xbox 360 fan-ove spojiš na 12v i oni duvaju "jače". Ako već hoćeš da majstorišeš, uradi X-clamp fix, on ti vredi više od 12v turbina.Imam pitanje:
1.Da li ovaj tutorial
http://360.xbox-hq.com/xbox-tutorials-33.html
ista valja,mislim da li ti fan-ovi duvaju jace nego xbox 360 fan-ovi
2.I ako vredi gde da kupim takve fan-ove
ps:Ajde vratimo se na temu,nisam video ni jednu poruku koja odgovara na pitanje
1) Ako xbox 360 fan-ove spojiš na 12v i oni duvaju "jače". Ako već hoćeš da majstorišeš, uradi X-clamp fix, on ti vredi više od 12v turbina.
2) Bacanje para
Ne mora da znači, jer sada bolje "izvlači" toplotu pa misliš da je topliji. 12V mod će ti sigurno pomoći, ali samo ako možeš da izdržiš buku...Uradio sam vec x-clamp,morao sam jer mi se frizovala slika itd.,sad je sve ok,
samo mi treba nesto da poboljsam hladjenje,jer ako se greje kao sad kad tad ce riknuti
Zaboravio sam još da ti kažem, da posle igranja obavezno ostaviš konzolu da radi još 5-10 min u "leru" bez opterećenja, jer RROD najčešće nastaje kada se konzola isključi odmah, posle završenog igranja tj. dok je GPU još vreo.Uradio sam vec x-clamp,morao sam jer mi se frizovala slika itd.,sad je sve ok,
samo mi treba nesto da poboljsam hladjenje,jer ako se greje kao sad kad tad ce riknuti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari