Šta je novo?

Command & Conquer 3: Tiberium Wars

• Začetnik teme Začetnik teme Wahad
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Ivica: Commando jedinice(kod GDI i NOD) ubijaju walkere iz prve tako sto ih miniraju.
Ne mogu da pucaju na njih ako si to mislio.

@Ivica: Commando jedinice(kod GDI i NOD) ubijaju walkere iz prve tako sto ih miniraju.
Ne mogu da pucaju na njih ako si to mislio.

Ma znam ja da ih miniraju ali nisam bio siguran da li ga unishte iz prve ili treba vishe puta da ga miniraju.

Mora da sam permutovao samo NOD Shadow team jer oni ne moku da unikshte neke zgrade iz prvog puta miniranjem.

Ako su Avatari nadogradjeni sa flame-om onda je malo chupavo za peshadiju ako se ne varam.

Pravo je uzivanje voditi NOD Commanda. Tanya-u. 😀
Ona uvek ima dobre komentare na zadatke koje joj zadash 😀 a kad je pritisnu kuka da je izvuchesh iz probelma.

Uzgled Commando je efikasan i protiv Scrin Tripoda.

Poslednja izmena:
Protiv svih walkera su dobri NOD i GDI commando.Meni je mnogo bolji GDI-ev,moze da skace sa jet packom sto i te kako moze da se iskoristi,dok stealthed while standing malo sluzi-komp te vidi gde si nestao i pregazi te sa tenkom iako te ne vidi.Kolko sam se nervirao zbog ovoga😡

Protiv svih walkera su dobri NOD i GDI commando.Meni je mnogo bolji GDI-ev,moze da skace sa jet packom sto i te kako moze da se iskoristi,dok stealthed while standing malo sluzi-komp te vidi gde si nestao i pregazi te sa tenkom iako te ne vidi.Kolko sam se nervirao zbog ovoga😡

Pa generalno GDI jedinice su po snazi jache od NOD-ovskih. Uglavnom.
Upravo trebam da zavrshim NOD kampanju pa cu najverovatnije krenuti opet sa GDI-jem.
Prvi put kad sam preshao nisam reshio neke bonus objective a samim tim nisam otkljuchao celu intel database-u.

Meni je problem shto sam nestrpljiv da pregazim protivnika a to mi se odmah obije o glavu.
Potroshim kesh a ko za inat ubrzo zatim mi stigne poruka "Tiberium field depleted" a poshto sam spucao jedinice na neuspeli napad dovedem sebe u bezizlaznu situaciju.

Poslednja izmena:
Kada se završi i NOD i GDI kampanja, dobije se Alien Kampanja.... A kada nju završiš, šta onda? Skirmish?

Jedno glupo pitanje... Da li postoji mogucnost da se u kampanji isljuci pokazivanje objectiva? Znaci da lepo na pocetku procitam koji su i da rokam dalje a ne da mi u toku igre ciljevi stoje uokvireni i sa onim strelicama... ko da sam retard...

Jedno glupo pitanje... Da li postoji mogucnost da se u kampanji isljuci pokazivanje objectiva? Znaci da lepo na pocetku procitam koji su i da rokam dalje a ne da mi u toku igre ciljevi stoje uokvireni i sa onim strelicama... ko da sam retard...

Mozda bi i moglo ali verovatno bi moralo da se cheprka po igri. Lepo ja kazem da treba SDK da izbace a oni lelemudaju vazdan. 😀

Jel iskocilo neko provereno resenje sa nemogucnoscu igranja u LANu? Najnoviji patch (valjda 1.04), 2 kompa u mrezi, pokusao sve navedeno sa prethodnih stranica.
Ja kada kreiram igru, burazer ne moze da pristupi uz poruku connection timeout.
Kada on kreira, ja ga uopste i ne vidim...

Poslednja izmena:
Jel uspeo neko konacno preko tog hamci-ja da odigra neku partiju Tiberium Wars-a?

Jel iskocilo neko provereno resenje sa nemogucnoscu igranja u LANu? Najnoviji patch (valjda 1.04), 2 kompa u mrezi, pokusao sve navedeno sa prethodnih stranica.

komsija i ja igramo u lanu bez problema, instaliran patch 1.04.

cak je i S?N isti.

Poslednja izmena:

...a jel vam inache mreza radi normalno?

...jeste ostavili automatske ip adrese ili ste ih uneli rucno u winXP?

Nije da sam bas siguran ali mislim da u donjem levom uglu imas one prozorcice od kojih jedan moze da uradi bas to-ali kazem nisam siguran posto sam se smorio i prestao da igram.

Ip adrese su rucno konfigurisane, sve ide kroz ruter.

muku mu njegovu, pa da nije ruter problem?

Da probate da se linkujete na zivo da vidite da li ce onda da sljaka - brez rutera.

Ako tako shljaka onda je jasno o cemu se radi -ruter pravi problem...

...a jel vam inache mreza radi normalno?

...jeste ostavili automatske ip adrese ili ste ih uneli rucno u winXP?

Da, mreza radi normalno. Kompovi su direktno povezani crossover-om,
IP adrese su rucno unete. Igrali smo razne stvari, a ova se ne da...

e mi se zeznuli, nisam video da si quote-ovao Markosmi-a 🙂

kod mene radi sve ok

Ima li dobrovoljaca za C&C3 preko hamachija(kontakt na PM)?

Nisam dobio Alien kampanju... Odigrao sam zadnju misiju NOD-a (ono kad na kraju Kane udje u neku sobu i prica i ascensionu). Zna li neko sta da radim? GDI sam obrnuo isto.

Poslednja izmena:
Nisam dobio Alien kampanju... Odigrao sam zadnju misiju NOD-a (ono kad na kraju Kane udje u neku sobu i prica i ascensionu). Zna li neko sta da radim? GDI sam obrnuo isto.

Proshao si sve GDI i sve NOD i onda idesh u main manu i onda ti se pojavi scrin.
Neshto tu ne valja kod tebe ili nisi zavrshio. Predposlednja NOD misija ti je Operation Stiletto a poslednja Kane's Tower.

E sad.....Kako da ubacim mape koje skinem sa neta? Kada ih skinem dobijem par fileova kao i obicno ali su u instalacionoj verziji igre sve mape u jednom fajlu....

igrali smo drug i ja u lanu na svim patchevima do 1.05 normalno. onda smo stavili taj i dobijamo istu poruku kao i ti.

Evo ja sad probao sa 2 kompa cross-om. Verzije 1.05 na oba. Jedan vidi oba playera u lanu a dok drugi ne vedi onog drugog i naravno connection timeout problem. Iskljuchen firewall na oba kompa.

Proradila v1.05 u LAN-u. Delom je bio mrezni problem izgleda a delom do igre. Pogasio sam sve ostale mrezne na kompu i onda je proradilo uz opasku da se mora imati razlichit serial na oba kompa. E da ukljuchio sam firewall i radilo je. Naravno dozvoli se prolaz za igru u FW-u.

Poslednja izmena:
i meni quake 3 sece kad ubacim preko 40 botova...neverovatno... :d

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Da li lud si ti. Ne secam se da sam se na benchu ovako smejao skoro, a bilo je prilika i prilika.

BTW, iako je u BFME engineu radjena igra, da li se meni cini ili me malo podseca na starcraft!? Mislim...instalirah igru pre sat vremena, odigrah jednu partiju sa burazerom u LAN-u (uzeo sam ove aliene, jer su, kao, novost) i to je sve. Mislim...ono kao, sve neke bube, kao budjavi Zergovi. :smash:

Deluje kao igra za jednokratnu upotrebu, a uz sve to presarena. No...za tabanje u Lanu - posluzice.

Kako da ubacim mape skinute s neta u igru ???

Bilo je več spominjano ali nema odgovora pa molim za pomoć...

91 Skirmish Mapa za C&C3

Evo 91 Skirmish mapa, za C&C3 (mape su kompresovane u .uha formatu i potreban je WinUHA program koji se nalazi u paketu)
http://rapidshare.com/files/45463866/Command___Conquer_3_skirmish_MAPS.rar

Inace evo upustvo za rucno ubacivanje mapa:
How to install C&C 3 maps - Windows XP Users:
To install the maps if your using Windows XP, simply extract the contents of the downloaded .zip file to your C:\Documents and Settings\[USER LOGIN NAME]\Application Data\Command & Conquer 3 Tiberium Wars\Maps\MAPNAME folder on your hard drive. The MAPNAME will of course be the name of the map. EG if a map was called "TiberiumWars" you would extract contents of the .zip file to the C:\Documents and Settings\[USER LOGIN NAME]\Application Data\Command & Conquer 3 Tiberium Wars\Maps\TiberiumWars\ folder. Some zip files might be set up so the folder is created for you when you unzip it.
How to install C&C 3 maps - Windows Vista Users:
The process is the same but the location is different. To install the maps if your using Windows Vista, simply extract the contents of the downloaded .zip file to your C:\Users\[USER LOGIN NAME]\AppData\Roaming\Command & Conquer 3 Tiberium Wars\Maps\MAPNAME folder on your hard drive. The MAPNAME will of course be the name of the map. EG if a map was called "TiberiumWars" you would extract contents of the .zip file to the C:\Users\[USER LOGIN NAME]\AppData\Roaming\Command & Conquer 3 Tiberium Wars\Maps\TiberiumWars\ folder. Some zip files might be set up so the folder is created for you when you unzip it

Ili jednostavno mozete skinuti C&C 3 Map Manager sa adrese http://www.cncgeneralsworld.com/cnc3/mapmanager/
Uzivajte :,,:

Nazad
Vrh Dno