.:GoRaNStEin:.
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.10.2005
- Poena
- 379
Jao davljenja covece, pa ni Tasko Nacic nije ovoliko davio u DPD .... Moguce da si njegova reinkarnacija😛 ... Ili si opsednut 😀
Pa sta ima vise da uspori kad se sve vreme vuce na 30fps???
Jao davljenja covece, pa ni Tasko Nacic nije ovoliko davio u DPD .... Moguce da si njegova reinkarnacija😛 ... Ili si opsednut 😀
Za ovu igru ti nije potreban fraps da vidiš kao igra teče. Sva ta "usporenja" na ultra (pazi - ultra) podešavanjima ni na jedan način ne mogu da utiču na igru da ti sad ne možeš da igraš i sl. Ako ti toliko smeta, smanji na high, pa igraj sve u 30 😉ti bas imas niske standarde kad je "perfektno" u pitanju. Ja sam na svojoj masini spustio terrain detail sa ultra na high jer mi je seckalo (padalo na 20fps), i ni dalje nemam "konstatnih" 30fps, a karta mi je blago receno duplo brza od tvoje...Voleo bi neki screenshot sa frapsom da vidim kako izgleda "perfektno" kod tebe, neka mapa u gradu gde ima drveca i jedinica i to 🙂 12x10 rez se podrazumeva 🙂
Jel dovoljno instalirati samo poslednji patch ili moraju svi redom?
ne moze sa zadnjim patchem, prijavljuje duplicade cdkey ili tako nesto...
ni preko hamachi-a ni u klasicnom lanu
jedno pitanje!
jel moze da se "binduje" jedinica sa nekim dugmetom sa tastature? primer selektujem neku jedinicu i dodelim joj neki taster i posle selektujem drugu jedinicu i dodelim joj drugi taster, i kad pritiskam te tastere menjam se sa jedinice na jedinicu!
pozzzzzzzz :wave:
Jednostavno se desi da zadnjih par jedinica iz grupe ostanu negde 'tamo daleko' ili da uopste ne krenu gde im je receno.
Od 7.5gb koliko je cela igra filmovi zauzimaju 3.5gb, 2gb prevod za nemacki i francuski...ispade na kraju da igra ide na 2cd-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari