Šta je novo?

Command & Conquer 3: Tiberium Wars

• Začetnik teme Začetnik teme Wahad
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Skriller:

ma znam sta si hteo, ali nisam znao da Esc ne radi. Evo posvetio sam bio pola sata u trazenje nacina da se iskljuci EA logo, pretrazio sve .ini i ostale fajlove, registry itd itd ali bez uspeha. Kanda bi moralo da se raspakuje, da se obrise EA logo filmic... Probao sam i klasicne komand line parametre - ne rade 🙁

@Goranstein:

meni sa svime na ultra high bez AA u 12x10 ide izmedju 23 i tih caped 30 fps, tako da mi skidanje fps cap-a ne bi koristilo. Sobzirom da 1% ljudi ovde ima masinu koja bi mogla da da vise od tih 30 fps sa svime na max, pretpostavljam da je 30 sasvim dovoljno i da su to i developeri skontali.
Sa druge strane vozila koja se krecu po ekranu ne prelaze dovoljno veliku distancu/sekund da bi 60fps doprinelo "fluidnosti"

Lupam potpis na .:GoRaNStEin:. -ov potpis 😀 Nema tu, dosta za strategiju, malo za FPS, relativno malo za RPG i slično. Za nekog je 30FPS super za mene svakako nije, i sve ispod duplo od toga je seckanje, hteo neko to da prizna ili ne, to što se pri 45FPS secanje manje primećuje ili što se neko na to navikao ne znači da ga nema. Mislim navik'o sam se ja bio na Ladu Samaru koju su imali moji, al' ne znači da je ona prihvtljiva, mislim ''radila'' je :d

Pitanje za one koje su igrali ''punu'' verziju, je l' igra sličnija Generalsu ili RA2?
Ja volim ovakve ''dumb'' strategije bez mnogo strategiranja, gde gradiš bazu, nema tech nivoa razvoja kao u Age of Mythology i Rise of nations, štitiš istu i štancuješ trupe koje treba da kol'ko tol'ko pametno pošalješ na neprijatelja. Znači bez previše glavolomki 😛

Pa sta ima vise da uspori kad se sve vreme vuce na 30fps???

DA! Nama robotima je i "real life" seckanje... šteta što vi ostali smrtnici ne možete da primetite kako se mikro sekunde vuku kroz vaše živote 😛

😉 😀

Evo probao sam i na Ultra, bez AA i radi perfektno! Prosto neverovatno s obzirom da je ovo nova igra, a da je grafika stvarno odlična i još pride neverovatno dobro optimizovana... ja ne znam šta može da se prokomentariše loše.

Moja ocena za grafiku, zvuk, atmosferu, priču - 10/10

Gluma je klasična za C&C, nema tu šta extra i sviđa mi se taj trip B filmova u igri 😀 Jedva čekam da završim svaku misiju da bih video novu scenu. 😀

Poslednja izmena:
ti bas imas niske standarde kad je "perfektno" u pitanju. Ja sam na svojoj masini spustio terrain detail sa ultra na high jer mi je seckalo (padalo na 20fps), i ni dalje nemam "konstatnih" 30fps, a karta mi je blago receno duplo brza od tvoje...Voleo bi neki screenshot sa frapsom da vidim kako izgleda "perfektno" kod tebe, neka mapa u gradu gde ima drveca i jedinica i to 🙂 12x10 rez se podrazumeva 🙂

Hocete da kazete da 30fps-a nije dovoljno za strategiju... ja uopste nisam primetio da ista secka na 30fps... a uglavnom mi sve igre rade preko 60fps-a... tako da Vi koji vidite razliku mora da imate 200% bolji vid ili bih ja trebao nositi djozluke...

@gx-x
Tako dobra graficka a slab cpu... nije ni cudo sto ti seckaju igre... hahahaha... NHF... :-devil-: :-devil-:

Jao davljenja covece, pa ni Tasko Nacic nije ovoliko davio u DPD .... Moguce da si njegova reinkarnacija😛 ... Ili si opsednut 😀

hahaha o cemu ti pricas covece

nego ono malo sto sam odigrao nisam nasao jel moze da se odzumira malo vise 🙂 mnogo mi blizu

ti bas imas niske standarde kad je "perfektno" u pitanju. Ja sam na svojoj masini spustio terrain detail sa ultra na high jer mi je seckalo (padalo na 20fps), i ni dalje nemam "konstatnih" 30fps, a karta mi je blago receno duplo brza od tvoje...Voleo bi neki screenshot sa frapsom da vidim kako izgleda "perfektno" kod tebe, neka mapa u gradu gde ima drveca i jedinica i to 🙂 12x10 rez se podrazumeva 🙂
Za ovu igru ti nije potreban fraps da vidiš kao igra teče. Sva ta "usporenja" na ultra (pazi - ultra) podešavanjima ni na jedan način ne mogu da utiču na igru da ti sad ne možeš da igraš i sl. Ako ti toliko smeta, smanji na high, pa igraj sve u 30 😉

Evo sad sam ubacio Fraps da vidm kako mi radi i na ultra u 12x10 bez AA imam 26-28 fps, a kad se nađe mnogo jedinica na ekranu onda padne na 22-24 fps. Nije to FPS pa da se primeti...

pa dobro to stoji, ali meni licno smeta i upada mi oci inace sve sto nije 30+ , tako i ovde, kad vidim da tenkici i pesadija veselo skakucu odma se jezim 🙂

Nije poenta jadanja na mali fps kada je ekran statican a dva tri tenkica ili pesadinca idu od tacke a do tacke b, vec kada pomeras ekran, sve u 30fps izgleda mnogo tromije, nego kada se to desava pri 60+ frejmova. Ko to ne vidi, taj je slepac. Niko ne kaze da se strategija ne moze igrati na 30fps, ali daleko brze se zamaraju oci i manje je prijatno ... To isto kao kad bi se sad prepirali da li je Seka Sablic kao riba dovoljna za jednog muskarca ... Pa cujte, jeste nekome sigurno 😀

...ukapirao sam da je to sa seckanjem ozbiljna stvar, pa sam navuko rolere i otiso da se provozam po adi i osetim pravi adrenalin dok preskacem klince i kerove - da znate da ste u pavu: vise slicica, zvuk ko pravi... a tek miris proleca 😉

jedino je malo zeznuto snimanje i ucitavanje statusa 🙂

Je l neko probao u multiplejeru da igra?

Ja probao sa nekim ortakom preko mreze i posle par minuta dobijem onu odvratnu poruku Out of sync.

Jel dovoljno instalirati samo poslednji patch ili moraju svi redom?

Jel dovoljno instalirati samo poslednji patch ili moraju svi redom?

Kad pokrenes autopatcher, on skida sve redom, 1.1, 1.2 i sad 1.3 i update-uje .dat fajlove svih verzija. Ako se odlucis da skines patch sa njihove stranice i pokrenes ga kao takvog, imaces nekih 10Mb manje da skidas zato sto je patch kompresovan. I ovo ti preporucujem jer ces tako igru moci drzati na onom patchu na kojem ti zelis. Jer autopatcher i web based patch uvek patchuju igru na zadnju najnoviju verziju. Evo, ja sam bas imao problem sa 1.3 patchem (verovatno zbog narodne verzije igre) pa sam je vratio na 1.2 tako sto sam izbrisao folder 1.3 i jos jedan fajl u glavnom folderu. Ako ne planiras igrati online ili preko networka, nece biti potrebe da patchujes igru jer se resavaju samo MP bugovi.
Da odgovorim na post pre ovog... Probao sam igru preko hamatchija i radi odlicno. Bilo nas je cetvoro. I ja sam imao nekih problema dok nisam sve podesio kako treba... probaj da instaliras NW link IPX protocol za taj network adapter preko koga igras. I igra je jako osetljiva na firewall, tako da ako ga ne podesis kako treba , nista od igre. Takodje postoji jedan glupi bug ili sta li je vec. Kad udjes kod nekog u igru, i cekas na pocetak... igra ima jako mali idle timeout period prema igracima... tako da se svodi da moras tipkat u chat NON STOP da te nebi kicknulo iz igre, i tako sve dok host ne startuje igru.

jel se moze C&C igrati online bez da se registrujem na EA? znaci na nekim "drugim" serverima
inace, iako nisam ljubitelj RTS-a, ovaj deo me je odusevio ... ne skidam se vec danima 🙂

ne moze, ne moze ni u lanu da se igra belive or not...

Hm kako mislis da nemoze u lan-u.Isto moze kao sto su mogli igenerali ili lord of the ring.:type:

ne moze sa zadnjim patchem, prijavljuje duplicade cdkey ili tako nesto...
ni preko hamachi-a ni u klasicnom lanu

ne moze sa zadnjim patchem, prijavljuje duplicade cdkey ili tako nesto...
ni preko hamachi-a ni u klasicnom lanu

Moze, probao i radi... samo je problem 1.3 sto rusi igru na desktop i daje error na onaj .dat fajl. Ako ti prijavljuje duplicate CD key, samo izadji na glavni meni i vrati se nazad na network i pokusaj ponovo. Ne znam za LAN ali hamachi radi 100%. Uostalom... proveri ovdeLINK

jedno pitanje!
jel moze da se "binduje" jedinica sa nekim dugmetom sa tastature? primer selektujem neku jedinicu i dodelim joj neki taster i posle selektujem drugu jedinicu i dodelim joj drugi taster, i kad pritiskam te tastere menjam se sa jedinice na jedinicu!
pozzzzzzzz :wave:

jedno pitanje!
jel moze da se "binduje" jedinica sa nekim dugmetom sa tastature? primer selektujem neku jedinicu i dodelim joj neki taster i posle selektujem drugu jedinicu i dodelim joj drugi taster, i kad pritiskam te tastere menjam se sa jedinice na jedinicu!
pozzzzzzzz :wave:

Samo kombinacija kako i kod ranijih igara, tj CTRL+1, 2, 3, 4, 5... Imas u nekom fajlu sve komande ispisane, korisno je pročitati. Čak su naveli i situacije kad je najbolji koji stance da koristis i taktiku :wave:

Jel neko primetio 'neverovatnu' inteligenciju jedinica pri kretanju do zadate pozicije ? :d

Posle par dana igranja ovo bas ide po zivcima, jedinice se krecu gluplje nego u bilo kom RTS-u do sada. Jednostavno se desi da zadnjih par jedinica iz grupe ostanu negde 'tamo daleko' ili da uopste ne krenu gde im je receno.

ne znam, najvise koristim vazdusne jedinice, uvek se stvore tamo gde mi trebaju 😉

Jednostavno se desi da zadnjih par jedinica iz grupe ostanu negde 'tamo daleko' ili da uopste ne krenu gde im je receno.

Hahahahaha.Ne mogu da verujem da te likove još uvek mrzi da AI dovedu bar na zadovoljavajući nivo.Zaostajanje i "zabušavanje" jedinica je čuvena tradicija C&C igara.
Možda ne žele da menjaju tradiciju. 😀

16+16+4 koliko znam... ili mozda prve dve po 18... ne secam se 🙂

uh ... ala je ovo dobro u LAN-u igrati :zgran:

ja sam novajlija u ovom svetu RTS-a i tesko mi je podebiti brutala 😛
jel mozete Vi dobiti....

Nazad
Vrh Dno