Hahahahaha.Ne mogu da verujem da te likove još uvek mrzi da AI dovedu bar na zadovoljavajući nivo.Zaostajanje i "zabušavanje" jedinica je čuvena tradicija C&C igara.
Možda ne žele da menjaju tradiciju. 😀
Nije poenta jadanja na mali fps kada je ekran statican a dva tri tenkica ili pesadinca idu od tacke a do tacke b, vec kada pomeras ekran, sve u 30fps izgleda mnogo tromije, nego kada se to desava pri 60+ frejmova. Ko to ne vidi, taj je slepac. Niko ne kaze da se strategija ne moze igrati na 30fps, ali daleko brze se zamaraju oci i manje je prijatno ... To isto kao kad bi se sad prepirali da li je Seka Sablic kao riba dovoljna za jednog muskarca ... Pa cujte, jeste nekome sigurno 😀
ima nas koji opusteno igraju strategije (kad ih uopste igraju) jednom rukom, odnosno misem, i pomeraju ekran, a drugom landaraju po j*j*ma, ili piju sok.
Apsolutno je tacno da se primeti nedostatak fluidnosti. A to ako ti ne primetis, ne znaci da niko ne primeti. Jel to ok?
Nije! Vidim isto kao i svi drugi!
Misliš 1.04?A koji patch ti imas?
Ja imam 1.4,nisam gledao dal je izasao jos neki posle toga.
Četvrta misija GDI kampanje, igra mi već dva puta puca sa ovom greškom :trust:
Jel bese 1.04,zaboravih?
@Ivica:a meni se desilo upravo obrnuto u zadnjoj misiji GDI kampanje-bacio sam LTB i imao dobar kraj isto kao kad sam presao bez LTB 😀
Onda sam ucitao i bacio opet bombu i konacno imao los kraj.
Ima jos bagova,treba to da se ispravlja.
Igraj malo skirmish protiv brutala na otvorenoj mapi bez mostova pa javi kako je. 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari