Šta je novo?

Command & Conquer 3: Tiberium Wars

• Začetnik teme Začetnik teme Wahad
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vec izasao i patch 1.1

Hey everyone,

PATCH 1.1 IS LIVE, log online and download now!

This day 1 patch addresses some very important fixes and exploits. I also want to note that we are already working on patch 1.2 which will technically be our first major patch with balance changes, more bug fixes, added maps, etc. That is slated for late April. But today... you get to download patch 1.1 😱)

IMPORTANT NOTE: We have made an option in patch 1.1 that will allow you to turn off the Kane Edition skins if you'd like. This is purely a matter of preference, so if you want the normal skins, download the patch and have at it!

You'll need to log online to download the patch now that it is live.

Below is the change-list.

Version 1.1 Launcher File - March, 2007
============================

This patch for Command & Conquer 3 Tiberium Wars fixes several bugs and exploits:

Exploits

· Scrin Mastermind's Teleport Units ability maximum range reduced.

· GDI Engineers, Nod Saboteurs, and Scrin Assimilators can no longer capture structures when under the effects of the Scrin's Phase Field ability.

Optimizations

· Improved video playback on low-end system configurations.

Balance Changes

· Scrin Storm Column cost / build time increased to 3,000 credits / 30 seconds.

· Scrin Buzzer health reduced to 75 and weapon damage changed to SNIPER.

Bug Fixes

· Fixed an error that would occasionally result in a crash in Nod vs. Nod matches on the multiplayer map Deadly Sertao.

· Fixed issues with automated map transfer ability in multiplayer.

· Fixed an error that would sometimes cause a Commentator's telestrator drawings to not erase when intended during BattleCast matches.

· Fixed issues with replay file playback.

· Fixed placeholder text and chat log errors with the Comrade in- game chat window.

Other Changes

· References to Nod's "Avatar Warmech" unit have been changed to "Avatar".

danas sam nabavio igru. malo vise sam ocekivao, ali opet to je to - prepakovani generals. mozda su mogli da jedinice ucine malo interesantnijim.

prepakovani generals? pa to nema veze sa c&c ?!?!

verovatno imam takav osecaj zbog minimalno modifikovanog engine-a.

pa kakava je igra? nekakvi utisci?

Ma odlicna igra, ne slusajte zle jezike 🙂

Znam da je ne treba uporedjivati sa Supreme Commanderom ali ovo je mnogo zabavnije i lepse. Cista uzivancija.

Ima i misija u Hrvatskoj, Albaniji i Bosni 🙂

Ima i misija u Hrvatskoj, Albaniji i Bosni 🙂

Da, ali ne za našu vojsku...

Pitanje - jesu li Scrini igriva rasa tokom kampanje (i ako jesu imaju li sopstvenu kampanju ili su samo dostupni u par specijalnih misija) ili samo u skirmishu?

Bljak, vraćam se na Warhammer...

Jako jako razočaran...

Da, ali ne za našu vojsku...

Pitanje - jesu li Scrini igriva rasa tokom kampanje (i ako jesu imaju li sopstvenu kampanju ili su samo dostupni u par specijalnih misija) ili samo u skirmishu?

Sopstvenu kampanju nemaju, bar na pocetku - mislim da se njihova kampanja otkljucava kasnije (kad se pojave).

igra je tacno kakva i treba da bude. Dok ostali smisljaju toplu vodu i samo kvare vec dobre koncepte, C&C zadrzava sve ono sto valja, i dodaje jos...alu pravom smeru, doradjuju sasvim suptilno ono sto je valjalo i cine ga jos boljim...Meni je jako dopada ovaj c&c, isto kao i svaki pre njega...sve je na svom mestu. Cak ni nabudzena grafika ne smeta pri gameplay-u jer je dobro somisljena (valjda je zato i pozicioniranje zgrada donekle ograniceno, da ne bi nastajao haos i nepreglednost).

Oni sto kazu da im ovo izgleda "isto" kao i ranije verovatno furaju LOW details.

evo odlicne komparacije svih zivih podesavanja u igri i kako uticu na framerate pa pogledajte:

http://www.gamespot.com/features/61...clk=multimodule&tag=multimodule;picks;title;2

The EA support forums announce the availability of the promised version 1.03 patch for Command and Conquer 3: Tiberium Wars (thanks DeLorean75), along with word that another patch is already in the works:

BY now you should know this, but 1.03 is live and the direct download files are available on our official site at:

http://www.commandandconquer.com/community/patches/default.aspx

This patch is working out most peoples issues and we are already working quick on a 1.04 to sort out the rest.

We are almost there and appreciate your patience, its been a tough time for us as well but things are definitely looking much better now.

-Predator

divno, taman sam narezo DL sa svim do sada patchevima, sad mogu ponovo... :wall:

Moracu da pazarim original kad dodje kod nas...pa da pocne online krljanje 🙂

Poslednja izmena:
Neverovatno, ali isti ovaj problem (usporenje kojim se 'kompenzuje' konstantan framerate) postojao je kod red alertova i ranijih c&c, ako me secanje ne vara. To me strasno nervira u strategijama. Ako treba da sece neka sece, samo ne to...

...potpuno tacno... taj momenat nisam primetio jedino kod Total anihilation-a... ali mi se ovaj Supreme comander nesto ne svidja...

Izašla je cela verzija igre. Što ne pišete malo o tome? 😉

Meni inače retail verzija radi bez problema, nema nikakvih usporenja i ostalih smaranja. Deluje ODLIČNO optimizovano!

Izašla je cela verzija igre. Što ne pišete malo o tome? 😉

Meni inače retail verzija radi bez problema, nema nikakvih usporenja i ostalih smaranja. Deluje ODLIČNO optimizovano!

...a sastav tvoje makine je? :type:

Testirano na 7600GT, AMD643000+ defaul clock, 1GB rama

sve na high bez AA uključenog na 1280x1024

Nije mi usporilo niti secnulo ni jedan jedini put. 😉

Poslednja izmena:
Igra ima odlicnu grafiku... podseca malo na Company of heroes... na mojoj mashini podesavanja su na ultra high... 1024x768... fps stoji zapucan na 30... filmovi i zvukovi donose nostalgiju na prosle naslove... tu je i nova rasa scirsc... tako nesto, sve je pod vodom... na dnu se ocrtava talasanje vode... sa povrsine... odlican efekat... ali opet ne smeta prilikom igre...

Testirano na 7600GT, AMD643000+ defaul clock, 1GB rama

sve na high bez AA uključenog na 1280x1024

Nije mi usporilo niti secnulo ni jedan jedini put. 😉

bas se radujem sto ne secka :banana:
jedva cekam da zgulim misa stim rendetom :eyebrows:

a za strategiju je optimalno 60 jel? ili 120 ?

Da neko nije spomenuo 30fps cap u igri, verovatno ga ne bi ni primetio, ipak nije ovo pucacina pa da bez 60fps ne izgleda glatko.

Moze li da se pokrene bez uvodne animacije (neki command line dodatak tipa -udji odma u meni)? 🙂

@goranstein:

koji si ti lik 🙂 Ma dosta je 30 za ovo bre, i vise nego dovoljno...Sve i da moze na ultra high bi retko koja masina izvukla vise...

@skriller:

"Esc" ?

Poslednja izmena:
Normalno da je vise uvek bolje, ali moramo da radimo sa onim sto imamo :smash:

Nazad
Vrh Dno