Šta je novo?

Command & Conquer 3: Tiberium Wars

• Začetnik teme Začetnik teme Wahad
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I jos samo da si ostavio pass za ovaj .rar fajl i bilo bi FENOMENALNO!!! :wall: :wall: :wall:

Poslednja izmena:
Jedno pitanje, da li te mape sadrze AI (ili kako vec...) da mogu da igram skirmish vs CPU?

Jedno pitanje, da li te mape sadrze AI (ili kako vec...) da mogu da igram skirmish vs CPU?

Naravno da mozes, ja sam igra nekoliko mapa (nisam sve) ali bas nije AI ko na officijalnim mapama, tj. ne snalazi se tako dobro.

Le le... sad sam gledao neke replay-je, znaci igraju dva lika Scrin vs GDI, nije ni proslo ni 5 minuta kad ono GDI porazen, ovaj sa Scrinom mu za manje od 4 min summonovo Mothership iznad baze! Koje kurwanjske taktike... a ja jos mislio da kupim original za online play... pff, pff, dobro je da nisam.

Poslednja izmena:
zasta sluzi odbrana 😀
ja nidje ne idem a da baza nije dobro branjena 😀 kornjacha hehe

zasta sluzi odbrana 😀
ja nidje ne idem a da baza nije dobro branjena 😀 kornjacha hehe

Ali sta da ti kazem, lik je stigao da napravi 2-3 pitbula i watchtower ali avaj vec je bilo kasno... evo atachovacu replay pa ces moci da vidis sta je lik uradio... ako imas C&C3 instaliran samo dvoklikni na demo i igra ce ubrzo odpoceti.

Prilozi

skinuo sam demo ali kada ga pokrenem krene sve i onda ispise da su igraci modifikovali svoje verzije i nisu nam iste pa ne mozhe da ga pusti

Kod mene je C&C patchovan na 1.06 verziju, a glavni exe je zamenjen sa onim za ono za ovu verziju (znas vec na sta mislim 😀). Veruj mi vredi pogledati ovaj replay, na ovu foru pobedis insanea u skrimishu za manje od 4 minuta.

Treba mi pomoc za multiplejer.
Naime, problem je conection timeout. Pokusavam da igram sa ortakom. Obojca imamo telekomov huawai ruter 520i.
Ja sam probio portove za igru na ruteru i to one koje su iavdene u obavestenju da igra koristi (iako mozda ovo nije potrebno za Hamachi, vec za online play, al ajde). Pokusavao sam sve moguce samo da MP proradi.
Hamachi je takodje podesen da koristi probijene portove u ruteru. U hamachiju sam podesio aliase u slucaju "class C" gresaka. Ne znam sta sve nisam probavao i cackao. Pogledao sam svaki moguci info o ovome na netu (a nema puno informacija) i ne vredi, resenja nema.
Tako da, pitam vas ovde, da li je neko uspeo ovo da potera u multiplejeru preko hamachija i kako?

TW verzija je 1.09 (oba kompa). Dakle, ne Kejns edishn, nego klasicna.
Verzija hamachija je 1.0.3.0

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno