.:GoRaNStEin:.
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.10.2005
- Poena
- 379
OK, ali i GR:AW i Armed Assault su, takozvani, taktički šuteri i, osim izvođenja u prvom licu i vojne tematike, malo toga imaju zajedničkog. Obe igre bi pre mogle da se porede sa Rainbow Six: Vegas nego sa CoD4 ili Crysis-om. U CoD4 ne upravljaš sa saborcima, misije su daleko raznovrsnije (misija sa gađanjem iz aviona i, pogotovo, ona sa snajperistom su sam vrh), okruženja se razlikuju, a akcija je vrhunska, pravi adrenaline rush, sa sve, skoro kao, filmskom režijom i odličnom pričom! A i misija u avionu, posle odjavne špice je veoma dobra.
GRAW nisam odigrao do kraja, jer je počelo da me smara, da kad god provirim iza ćoška neki usr*ni Meks me spiči u glavudžu sa tri kilometra razdaljine, kao da su u njihovoj vojsci sve sami olimpijski šampioni u streljaštvu.
A Armed Assault je odličan, ali povremeno nisam znao šta je cilj misije, šta treba uraditi u pojedinim trenucima, kao i da me je mrzelo da čekam mrak da bi se probio pored snajperista. Znam da je to poprilično realno, ali više volim da se IGRAM i zato mi je CoD4 zabavniji, pa samim tim i bolji.:type:
Ali, svako ima različite ukuse...
Prvenstveno sam mislio na MP segment, jer sam u tom postu koji citiraš o tome žuborio