Immortalis
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.12.2004
- Poena
- 619
Jel se pojavilo neko reshenje za "Display Driver Stopped Responding and Has Recovered" u cod4 na visti ?
Definitivno sam odustao od CoD 4 singeplayera mislim da nije vredno mojih zivaca
Igram snajper misiju cekam HELI koji ne stize satima rokam se ko ***** sa teroristima
cekam da stigne HELI i nistaaaa i eckam tako teroristi se spawnuju, cucnem pored mog cimera snajperasa njega ne pipaju mene ubijaju non stop. Ma idi u ***** i igrica *** kad ima toliko nelogicnosti. Znaci lezim pored drugog snajpera njega ne pipaju mene sure ko majmuna zsipaju bombama. Dovidjenja cod, Razumem ja igre i zabavu i sve al presrase ga maksimalno.
A ti si onda sigurno isao u regularnu vojsku kad igras na "regular"Jesi i ti jedan od "veterana" koji se qrce pa stavljaju na veteran?![]()
Pazi kad se ja na "regular" nisam uopste toliko mucio ni na jednoj misiji (osim u onoj TV stanici)... a nisam igrao FPS-ove od Swat 4 (a i njega nisam presao)..
To kad cekas helikopter sam mislim samo jednom zaginuo, nadjes dobro mesto negde, iza necega, cepas snajperom, kad ti bace bombu zapalis pa se vratis, ili nadjes novi stek, cepas one tamo u daljini, kod zgrada, odatle dolaze.. uzivite se malo u igricu, mora da ste isli u civilnu vojsku..![]()
![]()
A ti si onda sigurno isao u regularnu vojsku kad igras na "regular"![]()
Jesamali sto da se qrcim i stvaram nepotreban stres sebi od necega sto treba da bude dobra zabava i dozivljaj...
![]()
kako se apdejtuje punkbuster?
Jel se pojavilo neko reshenje za "Display Driver Stopped Responding and Has Recovered" u cod4 na visti ?
aj ljudi dajte xfire nickove ko ima pa da se nadjemo na kojoj partijiNemam nikog u xfire
usp, zaboravih, ja sam ludak021
Imas invitation od mene.![]()
Kod mene je sve u redu sa BihNet, makar sa TDM serveromsta se desava sa bihnet serverima? ili mi ispisuje neke nebuloze da nemam prava da se konektujem 1-2 sledeca minuta, ili me izbaci punkbuster, iako sam ga apdejtovao??
hvala druze evo skidam.. jel samo trebam ovo isntalirat i resetovat komp?? ili trebam nesto dirat jos jer ranije nisam skido drivere
Definitivno su išli u civilnu vojsku.Tip za misiju sa snajpom:
Koristite klejmore, postavite ih tako da nemogu da vam pridju sa strane/leđa a vi se zaklonite negde i mnogo lakše ćete ih skidati pošto će vam dolaziti samo iz jednog pravca a nećete biti direktno izloženi paljbi.
Mora da ste išli u civilnu vojsku :d
Kod mene se normalno ucitava, mozda maks oko 3 min.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari