Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

Jel se pojavilo neko reshenje za "Display Driver Stopped Responding and Has Recovered" u cod4 na visti ?

Definitivno sam odustao od CoD 4 singeplayera mislim da nije vredno mojih zivaca :)
Igram snajper misiju cekam HELI koji ne stize satima rokam se ko ***** sa teroristima
cekam da stigne HELI i nistaaaa i eckam tako teroristi se spawnuju, cucnem pored mog cimera snajperasa njega ne pipaju mene ubijaju non stop. Ma idi u ***** i igrica *** kad ima toliko nelogicnosti. Znaci lezim pored drugog snajpera njega ne pipaju mene sure ko majmuna zsipaju bombama. Dovidjenja cod, Razumem ja igre i zabavu i sve al presrase ga maksimalno.

Jesi i ti jedan od "veterana" koji se qrce pa stavljaju na veteran? :)
Pazi kad se ja na "regular" nisam uopste toliko mucio ni na jednoj misiji (osim u onoj TV stanici)... a nisam igrao FPS-ove od Swat 4 (a i njega nisam presao)..
To kad cekas helikopter sam mislim samo jednom zaginuo, nadjes dobro mesto negde, iza necega, cepas snajperom, kad ti bace bombu zapalis pa se vratis, ili nadjes novi stek, cepas one tamo u daljini, kod zgrada, odatle dolaze.. uzivite se malo u igricu, mora da ste isli u civilnu vojsku.. :p ;)

Jesi i ti jedan od "veterana" koji se qrce pa stavljaju na veteran? :)
Pazi kad se ja na "regular" nisam uopste toliko mucio ni na jednoj misiji (osim u onoj TV stanici)... a nisam igrao FPS-ove od Swat 4 (a i njega nisam presao)..
To kad cekas helikopter sam mislim samo jednom zaginuo, nadjes dobro mesto negde, iza necega, cepas snajperom, kad ti bace bombu zapalis pa se vratis, ili nadjes novi stek, cepas one tamo u daljini, kod zgrada, odatle dolaze.. uzivite se malo u igricu, mora da ste isli u civilnu vojsku.. :p ;)
A ti si onda sigurno isao u regularnu vojsku kad igras na "regular";)

Koliko je zahtevan Cod4?Za igru u high detaljima

Poslednja izmena:
nije mnogo zahtevan :D
A Single player je ok al multi je ono sto se cekalo i sto ce da traje :D
Za sada sam 30 level i ima gomila perkova i unapredjenja oruzija extra

Jesam :) ali sto da se qrcim i stvaram nepotreban stres sebi od necega sto treba da bude dobra zabava i dozivljaj... ;)

Slazem se naravno....ali ipak treba malo pikati na "veteran" cisto da izudaras malo novi monitor,da ubijes koji pixel!:smash:

Tip za misiju sa snajpom:

Koristite klejmore, postavite ih tako da nemogu da vam pridju sa strane/leđa a vi se zaklonite negde i mnogo lakše ćete ih skidati pošto će vam dolaziti samo iz jednog pravca a nećete biti direktno izloženi paljbi.

Mora da ste išli u civilnu vojsku :d

Ajmo junaci, otadzbina zove....opet...

@djape1
Hvala ti, ovo je reshilo problem, juche (tjs danas) sam do 2:00AM igrao MP!!! Atmosfera je extra!

Jel se pojavilo neko reshenje za "Display Driver Stopped Responding and Has Recovered" u cod4 na visti ?

Ima, zove se: povratak "otpisanom" Win XP-u :p

Klokovan GPU? Koja verzija drajvera??? Ajd malo detaljnije? To kao kad bi pitao jel moze za sat vremena da se predje 100km? Moze, i ne moze, zavisi na koji nacin prevaljujes taj put...

Ajd detaljnije ...

Poslednja izmena:

Meni se ovo deshava u Visti x64 sa generalsima ( igram ih na visti poshto tu imam patch 1.04 i igram sa drugarima u mrezi preko hamachija a na XP-u imam oreginalne sa patchom 1.01 i igram ih na netu )....
Gainward 7600 GS GLH @ 540 /1500 i driveri su 169.01 beta ( mada nisam siguran pogledacu kad dodjem kuci ) Bio sam i instalirao neke fixeve od M$ i nVidie za vistu za koje sam nashao linkove ovde u nekom threadu ( mislim da je Crysis ) ali nije pomoglo.....

da li mi moze iko poslat link gdje mogu skinut najnovije drivere za graficku x1600 512 mb molim vas..
hitno je i tice se ove igre :D

sta se desava sa bihnet serverima? ili mi ispisuje neke nebuloze da nemam prava da se konektujem 1-2 sledeca minuta, ili me izbaci punkbuster, iako sam ga apdejtovao??

hvala druze evo skidam.. jel samo trebam ovo isntalirat i resetovat komp?? ili trebam nesto dirat jos jer ranije nisam skido drivere

Deinstaliraj predhodne na Control Panel --- Add or Remove programs...pa Ati Display driver. Zatim restart pa instaliraj ove..restart i to je to ;)

Tip za misiju sa snajpom:

Koristite klejmore, postavite ih tako da nemogu da vam pridju sa strane/leđa a vi se zaklonite negde i mnogo lakše ćete ih skidati pošto će vam dolaziti samo iz jednog pravca a nećete biti direktno izloženi paljbi.

Mora da ste išli u civilnu vojsku :d
Definitivno su išli u civilnu vojsku. :) Može i ovako, legnete iza tog sa snajpom okrenuti prema ringišpilu i ne dišete. Kad se pojavi poneki od terorista roknete ga i kulirate i dalje dok ne dođe heli po vas. Pređeno na hardened na taj način. :p
Što se tiče drajvera i problema sa nevidija 7xxx serijom grafičkih, koristite starije drajvere, na 7900GTO grafika je ok sa 93.71 verzijom drajvera, sa novim su meni bili crni likovi oko mene i ona lubenica što je sečem na početku.
Izbacivao je usput i greške na raznim mestima i zaglavljivao se (videh na netu da se i drugima ista greška javljala), ali posle reinstall-a je išlo dalje, samo nemojte da brišete save-ove.
Na žalost stigoh samo do Act III, kad se onaj slepac od teroristinog sina ubije. Odmah posle toga, pri učitavanju sledećeg nivoa mi izbaci grešku u iw3sp.exe i mogu da kupim foto-aparat i da se slikam, ne mere dalje. Probao i druge drajvere i reinstall al jok. :(

Jedno neobavezno pitanjce za sve vas: da li se i vama desava da se nivoi ucitavaju citavu vecnost?? Ubi me to ucitavanje koje traje, rekao bih onako odokativno, i do desetak minuta. LOL

Desava li se to i vama, ili je kod mene neki *****?

Hvala.

p.s. Igra je vrh!

Poslednja izmena:
Kod mene se normalno ucitava, mozda maks oko 3 min.

Ljudi ima li neko neki privatan server? Domaci po mogucnosti. Trazio sam po topicu al nisam bash nasho.

dakle, ovo mi je definitivno najlepsa igra jos i online mogu da je przim na setovanjima sve ukljuceno, i radi ko djavo, prava uzivancija.....

Vrh Dno