Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

OK, ali i GR:AW i Armed Assault su, takozvani, taktički šuteri i, osim izvođenja u prvom licu i vojne tematike, malo toga imaju zajedničkog. Obe igre bi pre mogle da se porede sa Rainbow Six: Vegas nego sa CoD4 ili Crysis-om. U CoD4 ne upravljaš sa saborcima, misije su daleko raznovrsnije (misija sa gađanjem iz aviona i, pogotovo, ona sa snajperistom su sam vrh), okruženja se razlikuju, a akcija je vrhunska, pravi adrenaline rush, sa sve, skoro kao, filmskom režijom i odličnom pričom! A i misija u avionu, posle odjavne špice je veoma dobra.
GRAW nisam odigrao do kraja, jer je počelo da me smara, da kad god provirim iza ćoška neki usr*ni Meks me spiči u glavudžu sa tri kilometra razdaljine, kao da su u njihovoj vojsci sve sami olimpijski šampioni u streljaštvu.:mad:
A Armed Assault je odličan, ali povremeno nisam znao šta je cilj misije, šta treba uraditi u pojedinim trenucima, kao i da me je mrzelo da čekam mrak da bi se probio pored snajperista. Znam da je to poprilično realno, ali više volim da se IGRAM i zato mi je CoD4 zabavniji, pa samim tim i bolji.:type:
Ali, svako ima različite ukuse...

Prvenstveno sam mislio na MP segment, jer sam u tom postu koji citiraš o tome žuborio :)

Ma sve je to ok igra je fenomenalna barem koliko sam video u Multiplayer-u ali ono sto mene muci je singl jer nemogu da ga pokrenem a vidim da mnogi imaju problema sa tim ali nigde resenja jer ono sa promenama extenzija ne pomaze barem ne kod mene naime problem je u tome sto pri startovanju singlplayera izbacuje poruku o nekorektnom prekidu i nudi nastavak u safe modu i tada jedan mali bljesak na monitoru i KRAJ avanture ! POMAGAJTE !

Imam problem sa pokretanjem igre, sa ovom porukom:
Imali resenja za ovo?

Prilozi

• Call of Duty.jpg
    Call of Duty.jpg
    23 KB · Pregleda: 112
ja imam isti problem kad startujem iw3mp

Poslednja izmena:
Toliko sam se iznervirao da mi dodje da polupam komp.
Ponavljam misiju vec 150 put i ne mogu da je predjem na hardened tezini.
Rec je o misiji koja se pojavljuije u demou kada cuvam TENK znaci jel ima neka
fora za prelazak ovog pakla?

Presao sam uze Dragunov i iz 15 pokusaja predje :>

Poslednja izmena:
U pitanju je bio los crack tj. na disku su dva crack-a jedan se nalazi posebno na disku a drugi je direktorijumu razor911 zbog kojeg sam i dobijao ovakvu poruku.
Inace sad sve radi super, igra je odlicna.

Toliko sam se iznervirao da mi dodje da polupam komp.
Ponavljam misiju vec 150 put i ne mogu da je predjem na hardened tezini.
Rec je o misiji koja se pojavljuije u demou kada cuvam TENK znaci jel ima neka
fora za prelazak ovog pakla?

Presao sam uze Dragunov i iz 15 pokusaja predje :>

samo napred i to nije nista cekaj sledecu sa helikopterom ima da siznes
i sve misije samo sto pre pojuriti napred ako stojis u mestu i rokas oni se samo mknoze najveca moguca glupost:wave:

kad smo vec kod tezine prelazenja ja sam se gadno zaglavio na misiji sa snajpom,kada konacno sa likom na ledjima dodjem do mesta gde helikopter treba da me pokupi taman odbijem prvi talas debila i onda jos duplo vise njih stize ubise me ko zeca nema sanse da ih pratis dolaze sa svih strana u nenormalnim kolicinama!!!

kad smo vec kod tezine prelazenja ja sam se gadno zaglavio na misiji sa snajpom,kada konacno sa likom na ledjima dodjem do mesta gde helikopter treba da me pokupi taman odbijem prvi talas debila i onda jos duplo vise njih stize ubise me ko zeca nema sanse da ih pratis dolaze sa svih strana u nenormalnim kolicinama!!!

Pa kad komplikujete sebi zivot i cinite igranje stresnim sa tim nenormalnim nivoima tezine, svi su mi kao neki veterani.. :p , regular i uzivancija... mada i tad je dovoljno stresno i tesko (za normalnog coveka) ;)

za one kojima nece da se startuje multiplayer na visti, problem je izgleda do realtek drivera, ako imate neki headset ili neshto slicno prikljucite mikrofon i trebalo bi da radi, cheers.

E, imam nesto da Vas, koji igrate u multiplayer-u, obradujem. Ukoliko hocete da otkljucate sve od oruzja, kamuflaza i ostalih nepravedno zakljucanih dodataka, sledite sledece (necu prevoditi, mrzi me):

1. Download mpdata: http://karmarogue.com/wp-content/uploads/2007/11/mpdata
2. Go to Start -> Run-> Type regedit -> Hit Enter.
3. Go to HKEY_LOCAL_MACHINE ->Software->Activision -> Call of Duty 4
4. Double-click codkey
5. Save the key in notepad
6. Replace the key with: DL2J8PY44Q22GE4888D2
7. Press OK and close regedit.
8. Navigate to your Call of Duty 4 profile folder (typically “C:\Program
Files\Activision\Call of Duty 4 - ModernWarfare\players\profiles\
your_user_name”)
9. Back up the mpdata file and remove all the files in your user name folder.
10.Place the mpdata file you downloaded in your user name folder
11.Open the COD4 MP game and check your rank. You should now be level 55 with
all challenges, guns, and every camouflage unlocked!
12.Finally, go to Options -> Multiplayer Options -> Key Code and type your original
cd key you have saved in notepad.

Toliko za sada,

Sto se tice igranja na hamachiju:

Mreza: CALL4 pass: cod

Pozdrav.

ok, ja imam drugi problem. KAd pokrenem cod4 mp iz xfire nece da se pokrene, krene i izleti na desktop, kad rucno pokrenem radi najnormalnije. E sad nije frka da rucno pokrenem ali onda moram da kucam adresu servera dok preko xfire-a ne moram (vec sam napravio favorites). Jel ima neka fora ili tako nesto ? Inace MP je bruka, frka na sve strane, prosto je uzivanje igrati, cak se ni ne nerviram kad ginem posto je posteno, nema puno $ranja :D

edit: Resio sam problem :) Za sve koje interresuje resenje je:

Tools>Options>Chat then disable "show chat messages in game" (u xfire-u namestiti naravno)

@TauCeti:

cemu to sa hamachijem ? Ima dedicated servera nasih, kao sto goranstein rece, ping je 20-30, ko u lan-u.

Poslednja izmena:

Meni je trebalo 2 sata da predjem taj deo. :d

Meni je bezveze to što moraš da uradiš baš ono što se očekuje od tebe i kada se očekuje od tebe. Ako čekaš, nećeš ništa postići, jer se neprijatelji samo pojavljuju unedogled.
A u misiji sa snajpom, onog lika spustim na zemlju i nekoliko bombi eksplodira direktno pored njega, a njemu ništa, jer naravno, nije po scenariju da tada pogine...

Treba mi jedan info, da li igra radi na Athlonu 1.8 Ghz(Socket A), 512 rama i 9600Xt ? Neko probao ? :)

jedno pitanje...ako u lanu postavim dedicated server tj da se samo igra hostuje i ukljuci se punkbuster...jel ce on sprecavati unosenje citova?

ps..napominjem da se ne igra na netu vec u lanu

radi na p4 9600pro tako da ce da radi i na 9600xt na 9550 nece

Nekako mi zanimljivo da se napucavam sa neprijateljima :)
Ali stvarno non stop se spawnuju salve neprijetelja sto mi je
totalno OUT

cod u nekim situacijama nikada nije bio previse realan....recimo u drugom delu par likova brani bunker od gomile nemaca i tenkova...kao sad sto se dva coveka brane od 50 na otvorenom prostoru....ali dobro i dalje je vrh igrica!

Igram MP vec par dana potpuno normalno na nekom bosanskom serveru (bihnet-u), kad od danas nakon 20-ak sekundi igranja popijem gresku sa slike. Reinstalirao sam PunkBuster, ali opet isto???

Prilozi

• iw3mp 2007-11-21 13-07-25-03.jpg
    iw3mp 2007-11-21 13-07-25-03.jpg
    20 KB · Pregleda: 123
Možda nisi propustio one PB servise kroz firewall? PNKBSTRA i PNKBSTRB

Ne reinstal nego update.

Nazad
Vrh Dno