Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

verujem da jeste... vama kojima radi ... net je pun ljudi koji se zale da im igra puca pri ulasku u mapu u mp-u. Isti slucaj je sa mnom.... koliko sam proveo vremena trazeci resenje da sam na kraju dosao do developerovog foruma gde se i dalje nista nije znacajnije desilo. Tako da uglavom il vam radi mp ili ne. A igra... kida.... :D

Meni MP radi odlicno. mega je zarazno za sada sam posle par sati lvl 20, extra igra imam solidnih 100 do 333 fpsa:) sa iskljucenim dzidza bidzama prilagodjeno mp-u.
Najveci problem mi je sto mi se SBB internet raspada poslednje 2 nedelje pa mi je ping od 100-600 pa ne mogu ni da igram . strasno fuc**ng SBB.

verujem da jeste... vama kojima radi ... net je pun ljudi koji se zale da im igra puca pri ulasku u mapu u mp-u. Isti slucaj je sa mnom.... koliko sam proveo vremena trazeci resenje da sam na kraju dosao do developerovog foruma gde se i dalje nista nije znacajnije desilo. Tako da uglavom il vam radi mp ili ne. A igra... kida.... :D

Danas sam bio kod druga koji je imao isti problem. Pucala je igra u multiplayeru. Problem je rešen prebacivanjem zvuka na stereo umesto windows default. Na internetu sam našao da je nekima proradilo nakon što su isključili slušalice iz računara. :)

Odlicna igra, upravo je premotao. Igrao sam na veteran... Samo tako i vredi da se igra!!! Svidja mi se minimalisticki HUD..

P.S. A sad.... Gears of War!

Poslednja izmena:
Neverovatna igra.. evo predjoh je, nisam neki sabijac igrica, polako sam igrao, uzivao sto bi se reklo.. :) ali opet je mnogo kratka, cak i za mene noob-a.. Flashback nivo sa Mcmillanom je nesto najbolje sto sam doziveo u igricama, fantasticno!
Svaka im cast stvarno! Bring on expansion pack! ,)

Pa uporedi atmosferu u Black Hawk Down sa Enemy At The Gates, i sve je jasno... Neuporedivo...
A kome nije jasno, taj nek uziva u CoD 4...

Naravno da je neuporedivo kad su u pitanju 2 filma koja obradjuju potpuno razlicite teme i sto ce da "padne" na filmove iz WWII pre nego na "americku progpagandu". Ali je sto se tice modernog ratovanja, Black Hawk Down sa najboljom atmosferom i sto se toga tice nema konkurenciju...

Poslednja izmena:
Pozdrav svima,

Ukoliko ste zainteresovani da se oprobamu u multiplayer -u preko hamachi -ja evo mreze:

CALL4 pass: cod

Ja koristim hamchi 1.0.1.5. i sve savrseno radi.

Pozdrav.

Pozdrav svima,

Ukoliko ste zainteresovani da se oprobamu u multiplayer -u preko hamachi -ja evo mreze:

Ja koristim hamchi 1.0.1.5. i sve savrseno radi.

Pozdrav.

odbija mi pass?

odbija mi pass?

I meni, mozda zbog razlike u verzijama (mada sumnjam), moja je sveza.
BTW odusevljen sam igrom, secam se kad je otvorena prva tema kako su svi kukali za WW2 kao nece da budu Amerikanci a gle sad, svi pikaju :d

Ljudi, imate bihnetovih servera i jos nekih za koje ne mogu da se setim ciji su, a imaju odlican ping ka nama. Znam za bihnet da imaju trenutno 4 COD4 servera, TDM, S&D, Domination i Headquarters, i mahom je uvek puno ili skoro puno ...

BTW, Jedino u S&D ima koliko toliko normalnog gameplaya, jer je igra suvise brza, od kretanja pa sve do oruzja, i u odnosu na COD2, gde su, da kazemo, oruzja primitivnija, ovde je totalni haos. Quake i UT su odmor u odnosu na ovo :). Al ajde, ***. Poene sticem u TDM, a onda odem u S&D da opustim, koliko se opustiti moze :D

GRAW je, sto se tice leptirica u stomaku (naravno, uz limitiranje grenade launchera) jos uvek domaci zadatak ... Ok, i Armed Assault :p

Poslednja izmena:
Pozdrav,

Moja greska. Probajte sada. Hamachi network i pass isti:

Pozdrav.

idi na bubanj pa kupi kad vec nemas pristup kvalitetnim on-line prodavnicama...

COD je COD!!!

...au brate ala je ovo ekstra stvar,samo ja nemam bas neki dobar komp :S: ... ali ako ga nabavim,ovo cu prvo da igram jer je za mene COD zakon,bez obzira na tematiku dela! Jer ljudi,tu se ipak radi o proverenom kvalitetu - COD je COD!!!

Jos jednom poziv za sve koji bi da igraju CoD4 preko hamachi -ja na domacoj mrezi

CALL4 pass:cod

Pozdrav

Poslednja izmena:
Blago vama,dok vi igrate ja je tek skidam.Sa ovakvim downloadom bice gotovo za nedelju -dve.Tuzno,a imam ADSL 1024.
Pa ko ti kriv što skidaš sa public trackera ili čega već :p

Inače meni je igra stvarno sooper. Volim WWII tematiku, al' dobro je ovo osveženje. Dosta originalnosti, pogotovo nuklearke, misija u Pripjatu i ona u avionu. Dosta dobro optimizovana. Jedina zamerka što je jako kratka.

os jednom poziv za sve koji bi da igraju CoD4 preko hamachi -ja na domacoj mrezi

CALL4 pass:cod <--- probao, ali mi laguje do bola......
kako se ostalima ponasa?

AA kakva igra :) Odigrao sam svega par misija otkad sam je danas napravio i jako me je odusevila igra.
Nego me zanimaju dve stvari:

1) aktiviranje konzole i komanda za FPS count
2) Zasto nemam uopste opciju da izaberem High model detail mogu samo normal.
Grafika je ova iz potpisa 8600GT GLH

Poslednja izmena:
AA kakva igra :) Odigrao sam svega par misija otkad sam je danas napravio i jako me je odusevila igra.
Nego me zanimaju dve stvari:

1) aktiviranje konzole i komanda za FPS count
2) Zasto nemam uopste opciju da izaberem High model detail mogu samo normal.
Grafika je ova iz potpisa 8600GT GLH

Nema ni meni, samo normal, to je valjda high :) Ali zato ima u texture options da stavis na "manual" pa onda umesto "high" stavis extra..

Upravo sam zavrsio igru na hardened. Odusevljen sam. Prica, grafika, zvuk. Fenomenalno.
Jos na kraju onaj dodatni nivo. :)

Kad prođe odjavna špica ima bonus nivo u avionu ;)

Bonus nivo... kako to super zvuči kad se pojavi u novim igrama :D

CoD4 i GRAW

GRAW je, sto se tice leptirica u stomaku (naravno, uz limitiranje grenade launchera) jos uvek domaci zadatak ... Ok, i Armed Assault :p

OK, ali i GR:AW i Armed Assault su, takozvani, taktički šuteri i, osim izvođenja u prvom licu i vojne tematike, malo toga imaju zajedničkog. Obe igre bi pre mogle da se porede sa Rainbow Six: Vegas nego sa CoD4 ili Crysis-om. U CoD4 ne upravljaš sa saborcima, misije su daleko raznovrsnije (misija sa gađanjem iz aviona i, pogotovo, ona sa snajperistom su sam vrh), okruženja se razlikuju, a akcija je vrhunska, pravi adrenaline rush, sa sve, skoro kao, filmskom režijom i odličnom pričom! A i misija u avionu, posle odjavne špice je veoma dobra.
GRAW nisam odigrao do kraja, jer je počelo da me smara, da kad god provirim iza ćoška neki usr*ni Meks me spiči u glavudžu sa tri kilometra razdaljine, kao da su u njihovoj vojsci sve sami olimpijski šampioni u streljaštvu.:mad:
A Armed Assault je odličan, ali povremeno nisam znao šta je cilj misije, šta treba uraditi u pojedinim trenucima, kao i da me je mrzelo da čekam mrak da bi se probio pored snajperista. Znam da je to poprilično realno, ali više volim da se IGRAM i zato mi je CoD4 zabavniji, pa samim tim i bolji.:type:
Ali, svako ima različite ukuse...

Nazad
Vrh Dno