verujem da jeste... vama kojima radi ... net je pun ljudi koji se zale da im igra puca pri ulasku u mapu u mp-u. Isti slucaj je sa mnom.... koliko sam proveo vremena trazeci resenje da sam na kraju dosao do developerovog foruma gde se i dalje nista nije znacajnije desilo. Tako da uglavom il vam radi mp ili ne. A igra... kida....![]()
Pa uporedi atmosferu u Black Hawk Down sa Enemy At The Gates, i sve je jasno... Neuporedivo...
A kome nije jasno, taj nek uziva u CoD 4...
Pozdrav svima,
Ukoliko ste zainteresovani da se oprobamu u multiplayer -u preko hamachi -ja evo mreze:
CALL4 pass: cod
Ja koristim hamchi 1.0.1.5. i sve savrseno radi.
Pozdrav.
odbija mi pass?
Pa ko ti kriv što skidaš sa public trackera ili čega većBlago vama,dok vi igrate ja je tek skidam.Sa ovakvim downloadom bice gotovo za nedelju -dve.Tuzno,a imam ADSL 1024.
AA kakva igraOdigrao sam svega par misija otkad sam je danas napravio i jako me je odusevila igra.
Nego me zanimaju dve stvari:
1) aktiviranje konzole i komanda za FPS count
2) Zasto nemam uopste opciju da izaberem High model detail mogu samo normal.
Grafika je ova iz potpisa 8600GT GLH
Kad prođe odjavna špica ima bonus nivo u avionu
Bonus nivo... kako to super zvuči kad se pojavi u novim igrama![]()
GRAW je, sto se tice leptirica u stomaku (naravno, uz limitiranje grenade launchera) jos uvek domaci zadatak ... Ok, i Armed Assault![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari