Jednostavno možež da spinuješ koliko hoćeš to rade i kurir ali kao što sam rekao nema načina da se brzo reaguje na to spinovanje tako da oni teraju svoje...i to je to. Ja se ovde odjavljujem što se tiče ovoga jedino što mogu da kažem jesta da tražite svoja prava neko će da istera ista neko neće...
Hvala, pogledaćuJa sam vidjao kod nasih plasticara,to sto hoces da uzmes.
https://www.hidraulika.biz/p/crevo-za-emulziju/
Jedan prica jedno, drugi drugone videh ovaj post ranije.
Ja spinujem :d
idi na
http://www.ems.post/members-ems-cooperative
pa pogledaj pod Srbija koliko ima pružalaca usluga tj članova Express Mail Service
Rekao bih da je tako.Cek, sta je trenutno slucaj? Standard delivery je obicna posta, a express je ipak DExpress i naplacuje carinu+PDV i na ispod 50e?
@Robisha Sta ja da kazem onda za moj paket
15.11.2017 12:54:00 CN-52311206 Prijem
^
Kako znaš, ako sam te dobro razumeo, da ti je ta jedna pošiljka koja je stigla u Srbiju i za koju nemaš tracking number, još uvek na carini?
Mislim, kako znaš da nije "dobila noge" ili da nije stvarno izgubljena its?
Pitam te zbog putešestvija mog paketića...
NR15054201642695 Shipment Details:
Electronic information,receive--15-Sep-2017 04:16 AM
Small package Center, receive--15-Sep-2017 06:16 AM
Parcel centre,sealing--15-Sep-2017 09:16 AM
Small package Center, left--15-Sep-2017 10:49 AM
Exchange Bureau, have been exported to open--16-Sep-2017 06:49 PM
Exchange Bureau, have been exported directly--17-Sep-2017 12:52 PM
Transit Center?left hand navigation--17-Sep-2017 06:26 PM
SERBIA, Arrived --01-Oct-2017 06:26 PM
SERBIA, the transfer of customs-- 01-Oct-2017 10:06 PM
Sadržaj paketića je veličine pola olovke i težine 10-ak grama, a nije preporučena pošiljka, tj nema pravi tracking number... dakle od dolaska na srpsku carinu ga više nije moguće pratiti.
Meni je već 4. dana bila ideja u glavi da ga je neko ukrao, a prošlo je već 23 dana.
A ti se još nadaš ili nekako znaš?
Alibaba je posrednik tj ima mnogo malih nezavisnih prodavaca koji prodaju robu.To znaci da ce dobar deo te robe biti u ovde izgradjenom skladistu Alibabe i da ce ti odavde slati, kao sto imaju svoje centre u Rusiji, HokgKongu i na jos par mesta mislim da jedan mali logisticki centar imaju i u SAD.
Kako mislis Alibaba nista ne prodaje?
Bato moj prodaju dnevno bar milku dolara.
Alibaba je posrednik tj ima mnogo malih nezavisnih prodavaca koji prodaju robu.
Jedina prodavnica koja je u njihovom vlasništvu je tmall. Tj. Ako naprave skladište to će biti tmall, za ostale prodavce se ništa neće promeniti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari