Pise ti na sajtu carine, smatrace da je sverc i nece ti pustiti.Pozdrav drugari jel nece biti problem oko carine ako porucim sa aliexpresa 5 komada istog proizvoda,u pitanju su kacketi![]()
Hvala...Nema ni sa iHerba. Naravno, za pošiljke do 50 evra.
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=3283378Pa jel to odeca i biljke spadaju u neku kategoriju na koju se u DHL ne udara PDV posto ja kad narucim neku tehniku iz EU, konkretno Nemacke, i slanje DHLom, obavezno naplate PDV posto gledam da je ispod 50e...sto i pise u prvom postu ove teme...
^Verovatno ti ne salju pravim DHL-om (DHL Express) nego DHL International koji ide obicnom postom kada izadje iz Nemacke.
^Verovatno ti ne salju pravim DHL-om (DHL Express) nego DHL International koji ide obicnom postom kada izadje iz Nemacke.
Da to je obicna posta, cak nema ni tracking. Ako hoces bez pdv-a izaberi DHL Express*** meni piše DHL-GlobalIPP (DHL GM Packet Priority na iHerb)...znači mogu da očekujem da mi zalepe PDV onda...
Imam tracking...ako se ne varam cena postarine za ovu opciju je bila oko 3€ ili malo viseDa to je obicna posta, cak nema ni tracking. Ako hoces bez pdv-a izaberi DHL Express
Nije to pravi tracking, radi samo interno kod njih. Obicno putuje oko mesec dana do Srbije i ne moze pratiti kod nas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari