Ja se ne bih usudio ni nakon tvog pozitivnog iskustva. Recimo, mene su price o ucestaloj naplati PDV-a i otvaranju paketa - obe situacije me uzrujavaju - u velikoj meri odagnale od online narucivanja, a opet, kad saberem, i u situacijama kad sam se "osmelio" proteklih godina, mislim da nijednom nisam platio nista otkako su poceli da "rezu". Mada bas sporadicno narucujem.
Sportsdirect vec dugo oprobano radi ukoliko iznos ne podleze carini, a redovnim putem sam narucivao termalnu pastu i dodatne bocice s tecnoscu za ciscenje iste, zamenski blu-ray za PS3, neku kolekciju golova sa Zavvi-ja, gde bih ocekivao bar nesto, biljni preparat na bazi etericnih ulja iz SAD, bubice, druge bubice, knjige (ranije su knjige bile dibidus izuzete) i verovatno jos ponesto cega trenutno ne mogu da se setim. Ponekad prosaram dostavnu adresu iz sujeverja ili promenim nosioca posiljke i zapravo sam procentualno bolji nego dok su bili liberalniji - kad su mi jednom ili dvaput, pre desetak godina, naplatili otvaranje i jednom carinu, posto su u paketu bila dva filma na blu-ray-u. Kolicina.
Sve u svemu, uzivaj, nadam se da si zadovoljan proizvodom.