Evo ako znaci nekom meni odma proslo carinu BG Pogledajte prilog 202164 u pitanju su slusalice pa su vrv pustili odma manji paket
Pa ti si ovde separatista veci od mene ako je tebi normalno da se u "jednom" zemlji koriste dupli arsini, u BG moze da stigne 10x vise posiljki pa zato se pusta i olako pregleda dok se u NS dere i kida jer niko citav ne narucuje
Tako je isto 90-tih bilo normalno da se seljak totalno unisti i vama proda hleb za 1 dinar a naftu kupi za 3 marke kako bi vi preziveli

15 dana moras da cekas...
Sta ovo znaci?
10.06.2016 15:31:42 61200 CARINA GPC BEOGRAD - 34200 PC Kragujevac Otprema
Ne mora da znaci da ce ti ista biti naplaceno..
Ovo je prvi put nakon dosta vremena da mi neki od paketa ide na "PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED", zanima me koliko dana je čekanje sada ako znate?
U pitanju je biciklistički dres, vrednosti $25, da li bi vredelo da pošaljem mail sa možda screenshot-om transakcije?
I takođe, da li je moguće otići u GPC (Ugrinovačka) lično i malo ubrzati taj proces, platim šta treba i nosim paket kući?
Molim te proveri kad ga skroz isprazniš, puni bi mi značilo.
Misle da je više od 7 sati zato što se model od 10.000 mAh puni za slično vreme.
Charging time: About 7 hours
Input: DC 5V / 2A, 9V / 2A, 12V / 1.5A
Pozdrav, da li je neko imao ovakva iskustva sa USPS-om ?
https://m.usps.com/m/TrackConfirmAction_detail?tLabels=LJ885406686US
Paket je stigao do nase carine ali se vratio nazad ka NY ?
Ako ga je carina odbila da li bi trebalo da pise na tracking numberu ?
Meni danas izasle patike sa carine, 10 dana od 3juna.
Bas da poludis cekajuci,ja sam blizu 10. dana:Meni danas izasle patike sa carine, 10 dana od 3juna.

obicno nekad usps pomuti na njihovom vebsajtu, jel si ga dobio ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari