Evo ako znaci nekom meni odma proslo carinu BG Pogledajte prilog 202164 u pitanju su slusalice pa su vrv pustili odma manji paket
Pa ti si ovde separatista veci od mene ako je tebi normalno da se u "jednom" zemlji koriste dupli arsini, u BG moze da stigne 10x vise posiljki pa zato se pusta i olako pregleda dok se u NS dere i kida jer niko citav ne narucuje
Tako je isto 90-tih bilo normalno da se seljak totalno unisti i vama proda hleb za 1 dinar a naftu kupi za 3 marke kako bi vi preziveli
15 dana moras da cekas...
Sta ovo znaci?
10.06.2016 15:31:42 61200 CARINA GPC BEOGRAD - 34200 PC Kragujevac Otprema
Ne mora da znaci da ce ti ista biti naplaceno..![]()
Ovo je prvi put nakon dosta vremena da mi neki od paketa ide na "PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED", zanima me koliko dana je čekanje sada ako znate?
U pitanju je biciklistički dres, vrednosti $25, da li bi vredelo da pošaljem mail sa možda screenshot-om transakcije?
I takođe, da li je moguće otići u GPC (Ugrinovačka) lično i malo ubrzati taj proces, platim šta treba i nosim paket kući?
Molim te proveri kad ga skroz isprazniš, puni bi mi značilo.
Misle da je više od 7 sati zato što se model od 10.000 mAh puni za slično vreme.
Charging time: About 7 hours
Input: DC 5V / 2A, 9V / 2A, 12V / 1.5A
Pozdrav, da li je neko imao ovakva iskustva sa USPS-om ?
https://m.usps.com/m/TrackConfirmAction_detail?tLabels=LJ885406686US
Paket je stigao do nase carine ali se vratio nazad ka NY ?
Ako ga je carina odbila da li bi trebalo da pise na tracking numberu ?
Meni danas izasle patike sa carine, 10 dana od 3juna.
Bas da poludis cekajuci,ja sam blizu 10. dana:Meni danas izasle patike sa carine, 10 dana od 3juna.
obicno nekad usps pomuti na njihovom vebsajtu, jel si ga dobio ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari