Ne kapiram sto ne bi zeleli?? Da znaju unapred o cemu se radi...idem sutra ponovo..nosim sve pa cu videti.Ja koliko znam u NS ne primaju/ne zele dokumentaciju unapred...
Imaćeš sreće ako ti to uopšte i puste bez cimanja pošto generalno hranu i piće ne smeš uvoziti mada "suva hrana" tipa sportski suplementi isl. prolaze.SRAMOTA, ima nalepnicu da je u pitanju hrana - kvarljiva roba.
Imaćeš sreće ako ti to uopšte i puste bez cimanja pošto generalno hranu i piće ne smeš uvoziti mada "suva hrana" tipa sportski suplementi isl. prolaze.
Za normalnu hranu tipa japanska slaninica i kobaja :d mogu da ti traže fitosanitarni pregled...
Paket ti stize sledece nedelje izmedju Ponedeljka i Srede.
Nema šanse. Možda u ponedeljak, ali ne sledeće nedelje nego one tamo![]()
Inače, paket ti donosi poštar na kućnu adresu, i njemu plaćaš carinske dažbine.
Uf, to bi bilo super.Hvala na odgovoru!
Mislim tek tada? Lele..Moze jos jedno pitanjce?
Ako ne budem kuci kada postar pokusa dostavu (a necu biti jer radim do 16h) - jel ostavlja priznanicu za podizanje, pa onda sa tim u postu i tamo placam sve dazbine pri preuzimanju?
Hvala![]()
Upravo zvao carinu Beograd. Kulturan momak se javio i objasnio da je zadrzavanje od prilike oko par dana. Danas na carini rade datume 4 i 5 Maj. Paket koji je meni stigao juce (11 Maj) kaze cika carinik da ce biti kod mene u toku sledece nedelje. Nije smak sveta, i totalno je prihvatljivo s'obzirom da sam pre par meseci cekao da se moj kineski telefon ocarini, citave 3 nedelje.
Pozdrav svima.
Ostavi papirc odes u postu posle 5 i gotovo
U BG carini je očigledno haos, paket mi je stigao 2.5 i još nije krenuo dalje. Nije se radilo pitaj boga koliko dana
U BG carini je očigledno haos, paket mi je stigao 2.5 i još nije krenuo dalje. Nije se radilo pitaj boga koliko dana
Sta znaci status "napustila medjunarodnu izmenicnu ispostavu"?
To mi je poslednji status danas u 15h. Paket stize u ponedeljak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari