Ja sam poslao primedbu preko sajta.Imas tamo korupcija zalbe krsenje propisa otvorena carinska linija.Bice sutra tvoja ...video sam da rade danas za 26.04.
A sto se tice meilova..daj na koji da pisemo a da se ne vraca
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
Sad sam gledao taj mis na aliju dvoje iz srbije ga je kupilo pa ako ih nadjes ti ih pitaj koliko su oni platili pdv.A ne mora da znaci da ce ti pdv ici na svih 30€ bec na procenjenu vrednost,a poznajuci nase carinike otvorice prvi domaci sajt naci cenu daleko vecu i lupiti pdv i carinu!znasci ovo me bez 50e nece izaci ?
http://www.aliexpress.com/item/Raze..._9&btsid=b889d865-44eb-49c1-a1df-35385ea5343a
Sad sam gledao taj mis na aliju dvoje iz srbije ga je kupilo pa ako ih nadjes ti ih pitaj koliko su oni platili pdv.A ne mora da znaci da ce ti pdv ici na svih 30€ bec na procenjenu vrednost,a poznajuci nase carinike otvorice prvi domaci sajt naci cenu daleko vecu i lupiti pdv i carinu!
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Ma kad bi ali uveo opciju da mozes da kontaktiras druge korisnike barem iz svoje zemlje o da bi bilo mnogo lakse da znamo kako ko prolazi na carini!
Ako imas nekog u eu ili cg naruci preko njega i posalju ti busom i cao
I carinicima da se omogući kontakt radi brže procedure? [emoji16]Ma kad bi ali uveo opciju da mozes da kontaktiras druge korisnike barem iz svoje zemlje o da bi bilo mnogo lakse da znamo kako ko prolazi na carini!
I meni je taj datum...ali jos nistaMoje je mrdnulo, a sta ovo znaci?
![]()
Ako si iz BG-a mozda i nece toliko l,jer koliko sam stekao utisak BG carina je malo brza!Nista cekaj i proveravaj na sajtu poste brzi su od ostalih aplikacijaPozdrav drugari. Danas mi je stigao paket na carinu (rebrusiran iphone 5s) iz Kine. Pise da je poslat na carinu. Ja sam iz Beograda, da li neko moze da mi kaze, koliko ce od prilike biti zadrzan na carini?
Hvala
Pošto je bulk, ako je bg carina po meni postoji velika mogućnost da ti nista ne naplate, jer će to biti mali paket, moguće i da ne otvaraju...pa to i kazem, bolje da dignem ruke ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari