Šta je novo?

Carina na posiljke [FAQ u prvom postu]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako su 9-og obradjivali 26-ti, ja moju posiljku da ocekujem tek za 15 dana? Svasta!!! Kakav bezobrazluk.

PDV ide na sve bez obzira da li je EU ili CN!

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Bice sutra tvoja ...video sam da rade danas za 26.04.
A sto se tice meilova..daj na koji da pisemo a da se ne vraca :)

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
Ja sam poslao primedbu preko sajta.Imas tamo korupcija zalbe krsenje propisa otvorena carinska linija.

meni je ovo prva porudzbina sa alija da li mi moze neko objasniti sta se desilo sa mojim paketom kad kucam na sajtu poste pise morate uneti ispravan broj posiljke?
sasa.PNG

Taj broj ne moze da se prati kod nas, ostaje ti samo da cekas...:)

Sad sam gledao taj mis na aliju dvoje iz srbije ga je kupilo pa ako ih nadjes ti ih pitaj koliko su oni platili pdv.A ne mora da znaci da ce ti pdv ici na svih 30€ bec na procenjenu vrednost,a poznajuci nase carinike otvorice prvi domaci sajt naci cenu daleko vecu i lupiti pdv i carinu!

Sad sam gledao taj mis na aliju dvoje iz srbije ga je kupilo pa ako ih nadjes ti ih pitaj koliko su oni platili pdv.A ne mora da znaci da ce ti pdv ici na svih 30€ bec na procenjenu vrednost,a poznajuci nase carinike otvorice prvi domaci sajt naci cenu daleko vecu i lupiti pdv i carinu!

pa to i kazem, bolje da dignem ruke ?

Ma kad bi ali uveo opciju da mozes da kontaktiras druge korisnike barem iz svoje zemlje o da bi bilo mnogo lakse da znamo kako ko prolazi na carini!

Ma kad bi ali uveo opciju da mozes da kontaktiras druge korisnike barem iz svoje zemlje o da bi bilo mnogo lakse da znamo kako ko prolazi na carini!

dobro al ovo shto si napisao, pije vodu itekako....srbija je ovo, tako da cu najverovatnije odustati, ne zbog cene i usluge nego zbog predivne drzave.

Ako imas nekog u eu ili cg naruci preko njega i posalju ti busom i cao

I carinicima da se omogući kontakt radi brže procedure? [emoji16]

Screenshot_56.jpg
Screenshot_57.jpg

Vidim da nisam jedini...ovo ce na sveti nikad biti ocarinjeno...Zovem carinu a oni meni kazu da se svaki paket istog dana ocarini, kazu da zovem postu iz kog sam mesta, zovem postu oni se izdrase na mene, zovem glavnu u Beogradu, dali mi broj Izmenicne poste, ja zovem, na jedan se niko ne javlja, drugi lik dize slusalicu i ostavlja je podignutu...

Moje je mrdnulo, a sta ovo znaci?

6TSKPtK.png

To znaci da salju u regionalnu Postu iz koje ce dostaviti tebi :)
Blago tebi...meni isto stoji od 4.5....

Drugar uzeo neki telefon, poslao mu preko DHl, a oni znaju da deru.. sta vise da pricamo :D

Meni je danas ocarinjen paket koji je stigao 26.04 na carinu to oni izgleda kako koji paket dohvate tako resavaju!Samo se nadam da ce ga pustiti pise 62200 CARINA GPC NOVI SAD, OTPREMA sad cekam da vidim veceras jel krece prema zr ili ne!

Pozdrav drugari. Danas mi je stigao paket na carinu (rebrusiran iphone 5s) iz Kine. Pise da je poslat na carinu. Ja sam iz Beograda, da li neko moze da mi kaze, koliko ce od prilike biti zadrzan na carini?

Hvala

Pozdrav drugari. Danas mi je stigao paket na carinu (rebrusiran iphone 5s) iz Kine. Pise da je poslat na carinu. Ja sam iz Beograda, da li neko moze da mi kaze, koliko ce od prilike biti zadrzan na carini?

Hvala
Ako si iz BG-a mozda i nece toliko l,jer koliko sam stekao utisak BG carina je malo brza!Nista cekaj i proveravaj na sajtu poste brzi su od ostalih aplikacija

pa to i kazem, bolje da dignem ruke ?
Pošto je bulk, ako je bg carina po meni postoji velika mogućnost da ti nista ne naplate, jer će to biti mali paket, moguće i da ne otvaraju...
Ali naravno ako kad narucujes uvek moraš biti spreman na najgori scenario...

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

Evo meni ovde pokazuje da se nesto desava a na posti i na 17track nista.

dfb81106a2963df82bfba5fe0d49a0a6.jpg

09e659a453ec6341532c0f41a2aef6d3.jpg

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Ali ekspres

10.05.2016 11:xx:xx 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće
10.05.2016 11:xx:xx 11003 IZMENIČNA POŠTA Za carinu
10.05.2016 13:xx:xx 61200 CARINA GPC BEOGRAD - Otprema
10.05.2016 15:xx:xx - 10200 GPC BEOGRAD Otprema
11.05.2016 03:xx:xx 10200 GPC BEOGRAD - 11000 Beograd x Otprema
11.05.2016 14:xx:xx 11000 Beograd x Uručenje

Japan:

06.05.2016 08:xx:xx 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće
06.05.2016 14:xx:xx 11003 IZMENIČNA POŠTA Za carinu
07.05.2016 09:xx:xx 10200 GPC BEOGRAD - 10200 GPC BEOGRAD Otprema PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED
09.05.2016 07:xx:xx 10200 GPC BEOGRAD - 10200 GPC BEOGRAD Otprema PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED
10.05.2016 07:xx:xx 10200 GPC BEOGRAD - 10200 GPC BEOGRAD Otprema PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED
11.05.2016 07:xx:xx 10200 GPC BEOGRAD - 10200 GPC BEOGRAD Otprema PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED

SRAMOTA, ima nalepnicu da je u pitanju hrana - kvarljiva roba.

Upravo zvao carinu Beograd. Kulturan momak se javio i objasnio da je zadrzavanje od prilike oko par dana. Danas na carini rade datume 4 i 5 Maj. Paket koji je meni stigao juce (11 Maj) kaze cika carinik da ce biti kod mene u toku sledece nedelje. Nije smak sveta, i totalno je prihvatljivo s'obzirom da sam pre par meseci cekao da se moj kineski telefon ocarini, citave 3 nedelje.

Pozdrav svima.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno