У свакој пошти имаш контролора који контролише рад запослених, обично седи иза шалтерских радника у шалтер сали. Какав год проблем да имаш са радницима обрати се њему и он ће све решити.
Апсолутно свака пошта има контролора, ако у твојој пошти ради један радник онда је тај радник шалтерски радник/контролор/благајник/управник. Било кога да питаш он ће морати да реши проблем .
Kojim tuzbama? Dal je ovde iko pisao zalbu, mozda jedan iako svi samo pricaju o tome i na kraju krajeva kad se vrati na procenu ponovnu samo se dakle umanji malo da bude posteno i to ti je, pa ne placaju oni tebi nikakvu odsteu sto su pogresno carinili.Lupa gluposti. Ista ta carina svojim nesavesnim radom prazni budzet na izgubljenim tuzbama i sporovima.
Treba da porucujem deo za auto iz UK u vrednosti od 380£ tj oko 540€ sa sve shippingom, slanje DHL express jer prodavac samo to podrzava za Srbiju. Sta mogu da ocekujem? Po mojoj racunici je 1% carina a 20% pdv, ovde citam da i nije bas tako za fizicka lica tj da ce biti standardnih 10% i 20%, plus spedicija jer ide preko DHLa, samo ne znam koliku spediciju da ocekujem za taj iznos?
Ne nalazim preko tapatalka mnogo informacija sem iz FAQa i par postova gde se pominje DHL, zato reko da pitam ako neko ima iskustva. Deo je specifican i ne mogu ovde da ga nabavim. Ne bih imao nista protiv da dazbine platim kako je propisano, ali ako carinski sluzbenik taj dan ustane na pogresnu nogu pa proceni da deo vredi vise, plus full carina, plus spedicija... Onda cu razmisliti o nekoj alternativi.
Ajde malo da upotpunim odgovor.... Kada stigne posiljka nazovu te na telefon i kazu da ti je stigla posiljka koja treba da se carini. Kazu da oni za to uzimaju 4k din i pitaju te da li hoces da to odradis il da vracaju (mene recimo nisu pitali da li hocu da neko drugi radi spediciju, a to se svakako u principu nikad ni ne isplati...). Ako kazes da hoces, pitaju te za mail i posalju ti dva dokumenta da popunis (izjavu i nalog), i da im pored toga dostavis porudzbenicu koju si dobio na mail ili izvod iz banke, i kopiju licne karte a ako lk ima cip onda i iscitanu lk. Ti to posaljes i posle par dana kada carina izracuna svoje dadzbine oni te opet nazovu i i kazu koliko treba ukupno da se plati i ako se slazes posalju ti racun za uplatu. Kad im legnu pare oni tek valjda tada odrade carinjenje, tj pregled i posle toga ti stize paket.
U principu, sa DHLom ne treba da se petlja niko, osim ako ga bas muka natera.
Tuzbama pred sudom po raznim osnovoama i za razne propuste. Jedno je zalba drugo je tuzba. Svaki dan na poslu gledam gomile takvih predmeta gde se skidaju sredstva sa racuna budeza - direktan korisnik Ministarstvo finansija - Uprava carina, ali to je vec off, nego samo kad vidim da oni pune budzet nasmejem seKojim tuzbama? Dal je ovde iko pisao zalbu, mozda jedan iako svi samo pricaju o tome i na kraju krajeva kad se vrati na procenu ponovnu samo se dakle umanji malo da bude posteno i to ti je, pa ne placaju oni tebi nikakvu odsteu sto su pogresno carinili.
Свака Пошта мора да има уравника, контролора, благајника и шалтерског радника, у неким поштама све то обавља један човек (у једној пошти је на све то тај радник и поштар па пола времена ради на шалтеру, а пола на терену). Питај на шалтеру, ако ми већ не верујеш. Једино уговорне Поште немају управнике и контролоре већ се њихов рад проверава у најближој правој Пошти. То што ти причаш је немогуће.Sta, kontrolise sam sebe kako radi ? I ovo za upravnika nije tacno, upravnik u mom gradu ima samo jedan u glavnoj posti u ostalim postama su mahom samo radnici, kontrolora nikakvih nema ( pricam za moju postu ne znam za bas sve poste u gradu posto ih nisam sve obisao, mozda negde i ima kontrolora sta znam ), obicni salterski radnici a ako hoces da se zalis, ides pa se zalis glavnom upravniku u gradu.
Ovo bi onda znacilo (ako carine po skracenom postupku) da bi carinu naplatili 10% iako spediciju ne bi naplatili? Ako je tako, onda se za veci iznos vise isplati regularni postupak jer carina od 1% plus spedicija zbirno izadje manje od 10% carine.Kao fizičko lice imaš pravo da tražiš da ti carine po skrećenom postupku i onda nema špedicije i trebalo bi da imaš pravo izbora (da li hoćeš redovan postupak ili skraćeni) bez obzira što na i na carinskom sajtu piše drugačije...naravno oni zgodno tu opciju prećute ili rade sa pozicije sile pošto znaju da ovde 99% ljudi ne može ili nema kome da se žali. Pisano je to na ovoj temi više puta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari