ova milenija je žena i pojuče se čuli i paket već danas stiže kod mene
![]()
da nije Tomić Melanija? mene je opelješila za neki šorc samo tako, platio ga 6$ ona računala 20$ !!! Kleptomanka neka...
U Novom Sadu je sad haos, carine ljudi sve ali bukvalno, displej za telefon od 8$, s tim sto ga carine kao da kosta 10$ranije je sve bilo ok za vrednosti do nekih 40 eura! Drugar mi se zalio da su mu ocarinili neku futrolu za telefon 4$ carina nesto oko 200 kinti
![]()
ovo je tachan info. drugar je uzeo par filmova sa amazona i kad su stigli na NS carinu ocarinili su mu ih po istoj vrednosti koliko ih je i platio. ja sam na svoju NS adresu ranije naruchivao chak po 100 evra vrednosti paketa i niko nishta sad.. sada izgleda da je druga pricha...
Oporezuju tačnu vrednost paketa SAMO ako imaš fakturu u paketu i ako ga otvore, u VRLO RETKIM slučajevima poveruju u vrednost napisanu na CN22 obrascu.
To ti samo misliš da iz Kine nikad nije stigla tačna vrednost ali pošto,...
S obzirom da mi iz Kine NIKADA nije stigla tačna vrednost na koverti,...
Meni treba jedan savet:
naime, narucio od kineza nesto za 30 $, neke zezalice za kola, za koje sam pre narudzbe pitao da li 100% odgovaraju za moj auto, on rece da , 100%.
Stizu delovi, ne uklapaju se, kaze kinez, vrati mi a ja cu da ti uradim refund za cenu i plus postarinu...
E sad, ja platio i porez na 30$ ( to teeeesko da mogu da iskukam, ali:
Koja je procedura? Ja mu ne bih slao pre refunda nikako, on verovatno ne bi odradio refund pre slanja( pitanje je koliko ce nasi da uzmu za postarinu
Sta da radim, posto se slozio da je njegova greska i da : "se kola u Kini I srbiji MOZDA razlikuju"![]()
O, izvinjavam se planeto, nisam primetio da je ono NIKAD bilo personalizovano sa da mi
ali mislim da ostale članove foruma ne treba dovoditi u zabludu sa onim: "Ja sam 100% siguran da:"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari