@Bukinjo: Phase8 2lb je $29.xx, shipping je $23.xx sto mu dodje oko $53. Postar je doneo paket, velika kutija, uzeo 560din tacno, sto mu dodje 20% od onih $29.xx plus neki troskovi. Mozda kod nas mozes da nadjes casein po slicnoj toj ceni (racunaj da sam dobio dve kutije po ceni od tih $53) ali ne tog kvaliteta a veruj mi ni ukusa (vec sam narucivao phase8 ranije, ukus jagode je bolji nego shejkovi u mcdonaldsu). Poslato mi je bilo 15tog aprila stiglo juce. Medjutim imam jos par paketa poslatih 9tog aprila a jos nijedan nije stigao
...desava se da na carini otvaraju pakete i carine ih ne redom kako je koj stigao, vec koj prvi do'vate =]
Inace ok imam iskustva sa bb.com, kao i svuda u Americi u warehousu rade retardirani ljudi (nije uvreda na niciji racun, ali ja sam takva iskustva imao), pa se desi da ne posalju porudzbinu i ako ti stigne mail sa obavestenjem da je poslato...ukoliko u roku od 24h od primanja maila sa obavestenjem o slanju nisi dobio i mail za DHL tracking odma se zali da to isprave (uvek to urade ali moze da potraje neki dan, a onda hoce i kao izvinjenje da ti besplatno posalju UPSom i stize ti za 3 dana, AKS na vrata ti donosi paket).
Najvise se naravno isplate sitne stvari, 1+1 i 2+1 promocije. Whey se nikako ne isplati zbog shippinga niti casein i slicne stvari, ali eto meni merak bio
Izvinjavam se zbog offtopica, mozemo pricu da nastavimo na pm
P.S. Za one koji se razmisljaju da naruce sa bodybuilding.com-a ili od svercera iz madjarske isti proizvod, pogledajte supplement facts obavezno, velika je razlika u sastavu istog proizvoda za US i EU trzista...(uvek se vise isplati US verzija)
Hvala na odgovoru
Nisam znao da ima svercera iz Madjarske
Kazi mi samo, ono sto ne kapiram, narucio SSS, kao najjeftiniji, DHL mi salje iz USA do granice, a onda ostalo nasa osta radi? Znaci nasa posta donosi na prag? U kom slucaju DHL donosi do mojih vrata i dodatno mi naplacuje uslugu?
Kapiram da u nasem slucaju donosi postar?