Nisu problem ti ljudi koji banu, nego sto je ova tema uvek aktuelna, ima mnogo strana i ne mogu ljudi da se snadju. Cak i da se snadju neznaju da li to sto su procitali idalje vazi ili ne.
Moj predlog je da se sastavi jedan post koji ce da obuhvati odgovore na ovakva pitanja i da se stavi da taj post stoji na pocetku svake strane. Cim/ako se promeni situacija da se promeni i taj post...
Stigle mi timberlend cizme, i na paketu pecat oslobodjeno od carine![]()
I gde su kupljene (ako sme da se zna)?Koja je vrednost cizama, ako nije tajna? Zanima me da li postuju carinske limite..
Nisam ja probao nista, nisam ni trazio da napise manju vrednost jer ko sto sam bas na benchu citao ameri to ne vole, vec sam odvojio tridesetak eura za carinu....a on kralj sam to stavio![]()
Pa racunao sam da mi carine vrednost oko 100e30e samo? Ti si bas bio optimistican da je niska carina![]()
Citajuci tvoje postove ove cifre stoje.I dalje si optimistican da je carina za americke cipele samo 10% (a PDV 20%)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari