Dark Warrior
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.12.2012
- Poena
- 210
^ Da, nema carine do 50e (vrednosti prozivoda).
Hvala
^ Da, nema carine do 50e (vrednosti prozivoda).
Ne plaća se overa tax free, ali te sa druge strane granice mogu cariniti.
Ma nije problem, pitaću i javiti, kao što sam uradio i za kurs kod istih, nego rekoh možda je neko vec poručivao pa da imam neku predstavu.Ovde ti je najsigurnije da okrenes DHL i pitas ih isto sto si nas.
Mislim tacnije ce ti odgovoriti nego da ti neko nagadja ili da mu je slucajno slicno proslo, pa ti pomislis i tebi ce, kad ono medjutim.
Bolje zovi objasni i saslusaj odgovor, a onda bi mogao i da bacis isti da bi ostali znali za ubuduce i tako pomognes zajednici
Al sam ti pomogaooo, jel da?![]()
Ja rekoh da ne znaju da li ima iste proizvode a ne da ne znaju sta ima u paketu po racunu.Kako ne znaju šta je u paketu, kad se račun nalazi na njemu?
Evo da se apdejtujem sad je i meni promenjen status i prošla pošiljka. Znaci danas su radili 23.04 ako nekom znaci.
Koja carina? Meni na Bg isto od 23. stoji i nista jos uvek ga podnose na carinski pregled.
Evo da se apdejtujem sad je i meni promenjen status i prošla pošiljka. Znaci danas su radili 23.04 ako nekom znaci.
Naravno da znaju, iherb nije isto što i Brus Li sa aliexpresa. U normalnim zemljama je laziranje fakture krivično delo, tako da zaboravi na to.Ja rekoh da ne znaju da li ima iste proizvode a ne da ne znaju sta ima u paketu po racunu.
U racunu moze da pise sta hoces, a u paketu da bude totalno druge stvari.
NPR: Hoce da kupi 5 istih bocica i kaze da na paketu napisu 5 razlicitih proizvoda, kad gledaju na skeneru, oni zaista i vide 5 bocica, ali ne mogu bas znati da li je ista stvar u svakoj bocici.
A pakete DHL do 50 jura ne otvaraju, to sve pod predpostavkom da ih pita da to urade i da oni pristanu.
A kao sto rekoh 99% da nece imati problema ako bi narucio to sto je zeleo.
Da li DHL carina pravi problem ako se naruči više istih proizvoda sa iherb-a, a ne prelaze 50€?
Naručio bih 5-6 kutija omege 3 (isti proizvođač, sve ukupno ispod 50€) sa iHerb-a i uzeo DHL isporuku, pa ne bih da okarakterišu da je za preprodaju i vrate nazad.
Meni treba više ISTIH proizvoda.Проверено! Неће правити никакав проблем. Више пута поручивано до 49 евра, више различитих ствари са iherb-a и никад није било проблема.
Ма опуштено. Код мене је у паковању било више истих таблета, три кутијице. Они достављају, ако је преко 50 евра, онда раде шпедицију и остало.Meni treba više ISTIH proizvoda.
Pa onda nije više istih proizvoda, nego 3. To prolazi i običnu carinu. Za preko 3 prave problem, pa me interesuje jel tako i kod DHL-a. Ja hoću omegu 3 (jedna kutija 180 kapsula ~8$) i to bih uzeo 7-8 kutija, taman da bude do ukupno 50€.Ма опуштено. Код мене је у паковању било више истих таблета, три кутијице. Они достављају, ако је преко 50 евра, онда раде шпедицију и остало.
Hvala.Moze bre do 50e nar 5 istih pakovanja, ne smarajte coveka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari