Aj ako nije tesko da mi neko napise mail za bgd carinu na koji da posaljem potvrdu o uplati...nisam mogao da nadjem ovde po temi, a znam da je neko pisao. I sta ukratko da im napisem u mailu? Mozda gledaju mozda ne...al ja bih da im posaljem ipak da uradim sto je do mene, pa kako bude...
Vide oni koji ne prate, mozdaDa li iko jos vidi trend pogorsavanja vremena na carini. U par godina sa par dana smo dosli na 20-25.
Ima li kakvih informacija i nadanja?
Pozdrav
anlaser? Laser? Budi srecan ako je otisao samo na "pregled PDVa", a ne "dozvole za uvoz".Ode anlaser od 40e na pregled![]()
Meni su juče prvi put posle 5 godina ocarinili robu i procenili je na $25 a ja platio $18. *mjau**mjau**mjau* ovi iz Kine stavili da vredi $10.
Kupio sam neku dvr kameru za auto, predpostavio sam da će to sigurno da zainteresuje carinika, ali sam se nadao da će da prodje. Za sve postoji prvi put. Nisam hteo da se žalim jer mislim da se ne isplati davati 460 din.na žalbu jer sam toliko platio i PDV za ovu kameru.Za starter ja bi u startu očekivao da će ići na pregled...
Čak i ako napišu u cent tačan iznos ništa ti to ne vrede, ako carinik proceni da je za pregled ići će na pregled i ako nema fakture/računa unutra carinik će da proceni koliko vredi...
Nobody?Da li i dalje vazi za Iherb kada se narucuje preko DHL-a da do 50e nema carine?
P.S. Ako moze i neki predlog za neki slican sajt koji dostavlja DHL-om (ili nekom drugom express sluzbom) bez carine do 50e.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari