DHL?Ja narucio neki hardverski token za 10e. Kazu mi saljemo minimalno 5 komada, iako je meni trebao samo jedan za testiranje.
Nema veze, narucim ja 5 komada + 30e postarinaUkupno 80e
Nema veze ni to, samo da stigne.
Dolazi u Srbiju, iznenadjenje - 8.800 din troskovi carinjenja, PDV i spediterska usluga. Spediteri su uzeli 5.000 din za toKad se nisam slogirao.
I ja pitam, u fazonu ako narucim sledeci put, je li moram opet da placam ova 3 lista papira 5.000 din, oni su bili u fazonu da, izrada dokumentacije.
Eeeee Srbijo.
Ako si u dometu NS carine, beri kožu na šiljakNarucio bih 2 telefona u jednom paketu manje vrednosti ukupno $110 dali neko ima iskustva kako carina gleda ako stignu 2 telefona u jednoj posiljci?
A kakva je situacija sa BG carinom?
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
meni je sigurno proslo bar 4 telefona onako kupljenih poreko everbuinga i gearbestaMeni telefoni 2x prolazili bez carine. Naruceni sa Gearbest-a. Holandska posta.
Odakle ste?![]()
Druze idi uplati loto, veca je verovatnoca da dobijesmeni je sigurno proslo bar 4 telefona onako kupljenih poreko everbuinga i gearbesta
Druze idi uplati loto, veca je verovatnoca da dobijes
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ako si u dometu NS carine, beri kožu na šiljak
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Koje slušalice su u pitanju?Stigle slusalice sa Gearbesta, posle 10 dana na carini. Cena 27evra + 5evra shipping. Kinez napisao na paketu 11evra, ovi nasi prihvatili tu cenu. Doneo kurir, platio 400 dinara.
.
deset dana meni bio telefon.Zdravo ljudi, jel zna neko koliko je cekanje na BG carini trenutno? Hvala
Kakve veze ima carinska stopa sa nama preko obicne poste? Ide preko jedinstvene stope od 10%, ako se carini, tako da je sve isto.To se radi zbog povecanja fiskalnih prihoda, ne gledate tv. Za ono sto kupyjem naposlu su za sve promenili carinsku tarifu u zadnja dva broja ex, sto za posledicu ima promenu pdv stope na vise.
Kakve veze ima carinska stopa sa nama preko obicne poste? Ide preko jedinstvene stope od 10%, ako se carini, tako da je sve isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari