Penis enlargement pills (samo biljni sastojci, ne hemija, pise na kutiji). Standardno: nije za mene, ali zaista. Uredno fabričko pakovanje kao kutija vitamina, iz Austrije, navodno slali u MUP na analizu, od 22 tablete ostalo 5, naplacen PDV, hteli i carinu da mi naplate, rekao da se ne šale; bio u telefonskom kontaktu sa šeficom koja je od nula pomoci, dok nisam presavio tabak i napisao pismo na sve adrese Uprave carina. Momentalno stiglo.Zašto su ti zadržali toliko dugo paket?
Moj stoji od 25.04. Ovoliki zastoj nije odavno bio.
Ti si jos odlicno prosao
Ja sam porucio neku mehanicku tastaturu, plavi switchevi. Kostala je tipa 34 dolara i postarina preko Turkey Post oko 5-6 dolara. Sve ukupno 40tak dolara.
Idalje cekam da vidim sta ce se desiti. Ali pretpostavljam, sigurnih 300din za otvaranje paketa i verovatno PDV.
A ko zna, mozda je i testiraju. Malo Battlefield, malo kuckanje sa tim switchevima, osecaj je bitan
![]()
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ne zezaj da zbog takvih gluposti trazi nadoknadu. Taj adapeter je kod nas 100 din max.Koliko mogu da razaznam sa slike 100-240V pa treba samo onaj pljosnati adapter za nas steker. Trazi nadoknadu od 10e za adapter i cimanje![]()
У НС пролазе пакети ових дана за 14 дана отприлике. Мени су тако сад два прошла, буквално за 14 дана оба од момента доласка на царину.Kolegin karburator prošao carinu u NS posle 13/14 dana, sad još ostaje da vidimo koliko će ga boleti. (Vrednost je 15$).
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Nego sta? Ako pise da salje sa EU adapterom, a ne posalje, za TELEFONski punjac, em cimanje em trazenje dobro adaptera.Ne zezaj da zbog takvih gluposti trazi nadoknadu. Taj adapeter je kod nas 100 din max.
To mu dođe kao neka kosmička pravda, Vojvođani imaju mogućnost uvoza i šopinga iz Mađarske, Rumunije, Hrvatske pa ih klepaju jer su lenji, dok mi u centralnoj Srbiji možemo samo legalnim tokovima pa nam oproste po koju pošiljku.Znači carinski stil "u Vojvodini cepaj troškove na 5usd pakete a u BG može sve da prođe" je i dalje na snazi. Meni taj pederluk stvarno nije jasan.
Inače, paket stigao u izmeničnu poštu 9.5., 18.5. bio u 21138 ali još nije stigao do mene.
Sent from my LG V10 using Tapatalk
Lupaš. Niti je cela Vojvodina pod NS carinom, niti je u pitanju to što tvrdiš. Jednostavno, BG carina = ogroman broj paketa, ne stižu i to je to. Jel kosmička pravda i za Nišku carinu?To mu dođe kao neka kosmička pravda, Vojvođani imaju mogućnost uvoza i šopinga iz Mađarske, Rumunije, Hrvatske pa ih klepaju jer su lenji, dok mi u centralnoj Srbiji možemo samo legalnim tokovima pa nam oproste po koju pošiljku.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari