Hvala na odgovoru. Znači to donosi poštar, a ne dhl kurir? Zbunjuje me to što traking number vodi na dhl stranu. Za servis piše: Service DHL GM Packet Plus.To sam napisao za kolegu koji je pitao za DHL global mail, to je obicna Nemacka posta (Deutsche post), a sa tim imenom posluje van Nemacke. Postoji i DHL express tj kurirska sluzba i sa njom paketi stizu mnogo brze, i imaju zasebnu carinu
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Znači carinski stil "u Vojvodini cepaj troškove na 5usd pakete a u BG može sve da prođe" je i dalje na snazi. Meni taj pederluk stvarno nije jasan.
Inače, paket stigao u izmeničnu poštu 9.5., 18.5. bio u 21138 ali još nije stigao do mene.
Sent from my LG V10 using Tapatalk
Ja to kad sam rekao davno, ispao sam najgori sovinista... :smash:
Nije to zastita domace proizvodnje vec nacin da te nateraju da vise ne narucujes iz kine vec da ovde kupis.Vidjao sam mnogo stvari na aliju koje su par stotina dinara (preracunato) jeftinije nego da se kupi ovde.Evo ti xiaomi telefoni na kp sa 12 meseci garancije su iste cene kao na alijudotakli dno. carine i opremu za mobilni u vrednosti od 1usd. jedini logican razlog je zastita domace proizvodnje, nema drugo. ; )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari