Šta je novo?

Call Of Duty: World at War

Jediono sto za sada sigurno radi je 1.4 patch no pb kick,sve ostalo je postalo bezvredno,tj ne radi,ne znam sto akaju toliko s tim zastitama,pa i za cod4 su odustali od drndanja s krekovima,nadam se da ce sad kad izbace novi map pak da prekinu da zezaju vise s tom zastitom i dozvole nama narodnjacima da igramo na narodnim serverima bez raznih skalamerija

Ja sam COD WW MP probao 1-2 dana i toliko je los (a igrao sam i igram MP COD2 i COD4) da je ono uzasno. Inace bacio sam pogled na clanbase statistiku COD2 ima oko 6000 klanova (SD tip igre), COD4 oko 7000, a COD WW ispod 100:D

Ja sam COD WW MP probao 1-2 dana i toliko je los (a igrao sam i igram MP COD2 i COD4) da je ono uzasno. Inace bacio sam pogled na clanbase statistiku COD2 ima oko 6000 klanova (SD tip igre), COD4 oko 7000, a COD WW ispod 100:D

Hm vecina misli kao ti,ali ja najvise preferiram COD2,samo sto njemu fale efekti 4ke i 5ice.cod4 je ok igra mada u njemu si baja ako sprejujes metkove sto u cod5waw nije moguce zbog cega mi je cod5waw i bolji od 4ke,kao i graficki,jeste da je dosta toga sivo ali ima vise detalja od 4ke,i nije sve boje peska gde jedino sto se razlikuje u odnosu na mapu je sareni turban(vasarska marama) terorista koji kaze ovde sam ,i da ne zaboravim na uniforme koje su uvek u totalnom kontrastu sa okolinom.

E sad koliko klanova ima ili nema ne znam ali znam da mnogi ljudi s kojima sam ja prangijao cod4 ni ne igraju vec cituju ,iako kazu da gasenje trave,dima i slicno nije cit.Takodje na popularnost 4ke u odnosu na 5icu utice i to sto je cod4 doneo revoluciju u fps zanr koji je cod5waw samo iskoristio zbog cega se ima utisak da je to ista igra samo sa drugacijom okolinom,ali kao sto rekoh cod5 mi je bolji jer ti treba veci skill da bi nekoga ownovao.

E pa ljudi... svakakva ponizenja PC gaminga sam doziveo ali ovo djubre...
Valjda nova vrsta igre - "pucacina bez pucnja"... pomislim mozda su mi crkli zvucnici, mozda su ovo vazdusne puske, izgubio zvuk i basove...

Ne znam koliko godina imaju gameri sa foruma koji se odusevljavaju ovom zaj......om, ali bi se kladio da nikad u ruci nisu imali nista u kalibru 7,62mm (i bolje da nisu) a kamoli da su "dejstvovali"... a kamoli da su culi "basove" sa M48 koja je otprilike vojna puska repetirka tipa WWII ( za njih je kalasnjikov tih )

Kad iz pucacine oduzmes pucanj - sta ostane... linearna kampanja i atmosfera crtanog filma.
A kakav bi zvuk i ocekivao od "razvojnog tima" ciji engine vidi moj stari modem kao zvucnu karticu... izgubih pola dana dok sam provalio zasto nemam zvuk.

Nakon desetak minuta igranja - nista me ne vuce da nastavim.

Ako je ovo "ozbiljna produkcija" za 2009 , nek ti je laka crna zemlja PC gaming-u...

Poslednja izmena:
E pa ljudi... svakakva ponizenja PC gaminga sam doziveo ali ovo djubre...
Valjda nova vrsta igre - "pucacina bez pucnja"... pomislim mozda su mi crkli zvucnici, mozda su ovo vazdusne puske, izgubio zvuk i basove...

Ne znam koliko godina imaju gameri sa foruma koji se odusevljavaju ovom zaj......om, ali bi se kladio da nikad u ruci nisu imali nista u kalibru 7,62mm (i bolje da nisu) a kamoli da su "dejstvovali"... a kamoli da su culi "basove" sa M48 koja je otprilike vojna puska repetirka tipa WWII ( za njih je kalasnjikov tih )

Kad iz pucacine oduzmes pucanj - sta ostane... linearna kampanja i atmosfera crtanog filma.
A kakav bi zvuk i ocekivao od "razvojnog tima" ciji engine vidi moj stari modem kao zvucnu karticu... izgubih pola dana dok sam provalio zasto nemam zvuk.

Nakon desetak minuta igranja - nista me ne vuce da nastavim.

Ako je ovo "ozbiljna produkcija" za 2009 , nek ti je laka crna zemlja PC gaming-u...

Zvuci pusaka su bas odvratni. Probaj ovaj mod, mozda ti popravi "feeling": http://callofduty.filefront.com/file/Knokploeg_Sound_Mod_for_CoDWaW;96747x#1701758.

Preostaje nam da cekamo MW2 od Infinity Warda, momci do sada nisu omanuli :)

Sto se tice zvuka pusaka i bombi ,ocajno su odradjeni tu se moram sloziti s vama,a i o tome smo vec raspravljali u ovoj temi

Ja mislim da je igra extra zabavna... pa joj nisam trazio mane i zato ih nisam ni nasao :D
Ja vise volim ww2 igre nego ove moderne, pomalo me smaraju...... u ovim istorijskim lepo znas ko je zao a ko dobar i lepo.... udri po nemcima i nema zarobljenika :D ubijes sve. Dok u ovim "modernim" skontam da sam na primer u Iraku, iako autori nisu hteli da preciziraju, i odjednom skontam da sam sisao iz helikoptera da ubijam ljude koji brane svoje kuce, ne mogu se distancirati i ne mogu se zabaviti.

Poslednja izmena:
Hvala P$ych0 ;),

Ali mod mi zakucava igru kad ga aktiviram, kod ucitavanja pocne da ponavlja zvuk i zakuca sve skupa...

Neznam postoji li neki drugi mod ...ili nacin da pojacam basove iz Windowsa ?

Hvala P$ych0 ;),

Ali mod mi zakucava igru kad ga aktiviram, kod ucitavanja pocne da ponavlja zvuk i zakuca sve skupa...

Neznam postoji li neki drugi mod ...ili nacin da pojacam basove iz Windowsa ?

I ja sam se smarao jedno popodne cackajuci, ne verujuci da na z5500 kojima inace bas moram stalno da smanjujem ne reaguju na zvucnu pobudu iz ove smejurije, ali bez uspeha.
Steta jer me to najvise i odbilo od SP a i na MP me brzo smorilo i vratilo na CoD4 siguricu i cekanje 6-ice.

:wall: Ali coveka prosto zapanji: da neko ovoliko ulozi u lightning, shaders, textures... za supermodernu pucacinu... a ne moze da ubaci basove i zvuk...???
U 2009 godini...

Pa sto ih jednostavno ne stave iz keca ili dvojke ?
Kakvi *****i...

Zar niste culi za krizu:p

Ne stvarno ste upravu mada kao sto rekoh o ovome se vec raspravljalo u ovoj temi,zvuk je odvratan,nije da nema basova,ima ih ali otprilike samo kad explodira rucna granata i sti(n)ky granata one se cuju ko da je pala ogromna artiljerijska granata,dok su puse po zvuku=paint ball puskama,eventualno vazdusnim.A artiljerija se cuje ko rucna granata/2 .Mogli su do sada to da isprave ali nisu ne znam zasto,videcemo dal ce nam sledeci pec doneti samo nove mape ili ce biti poboljsan i zvuk(doduse uzalud se nadam za to kad god izlazi novi pec).Sa ovim zadnjim pecom su uspeli cak i da sje*u bipod.

Poslednja izmena:
hm meni FF ne da da skinem fajl:S

pa treba ti registracija (log in) i malo strpljenja... ja sam pokusavao oko tri sata dok nije zakacio download... iako sumnjam da ce ti proraditi u igri...

Poslednja izmena:
pa treba ti registracija (log in) i malo strpljenja... ja sam pokusavao oko tri sata dok nije zakacio download... iako sumnjam da ce ti proraditi u igri...

ma sve je to ok ali nikako nece da mi dozvoli da skidam ,stalo neki error pokusajte kasnije.Tako da sam odustao ako mi do sad nije smetao zvuk kad se zablenem nece ni od sad

Ah napokon mi je malopre dao da skinem ovo cudo.
|Uspeo sam upravo da ga pokrenem,ali razlika u zvuku uopste nije velika,a da bi igrali s tim modom ,moracete sve iz pocetka da igrate od prvog lvla,tako da se ne isplati.

Poslednja izmena:
DA da kao sto sma i napomenuo par postova ranije novi pak mapa dolazi u junu,stvarno se trude u odnosu na CoD4 ali jedina zamerka koja ostaje je zvuk,kad bi i njega popravili bilo bi extra.

@Fidel-na tvom linku dole stoji "Kako kupiti"...NAdam se da nece ovaj pak mapa morati da se plati...

Ljudi moji... ako gresim ispravite me:

Ovi se stvarno trude oko milion stvari... a staviti basove u sound engine je bio "piece of cake" jos u doba H.L. i S.O.F. pre 10 godina...

Citaju li ovi likovi forume...???

( Kao da pravis 4-6 verzija retrovizora u boji za auto - koji nema gume... )

Cudi me da ugledna izdavacka kuca "kulira" na ovakvu blamazu.

@D-Devil
Map pack 1 placa se za konzole, placao se i za PC kada se pojavio a onda smo dobili patch 1.41 te nas vise nista ne kosta. Konzolasi mogu s punim pravom da se ljute.

Moguce je da ista sudbina ceka i Map pack 2. A dobro si procitao, kada se pojavi morace da se kupi. Bice i novi patch za PC, sigurno.

1.5 je izashao ima ga na gamershell ali mene muchi ovaj MP da ga yebesh ne mogu profil da napravim a kamoli da "zapleshem"
igra puca dok ochitava profile, a kad ne ochita ja krenem create puf odeeeeeee

Poslednja izmena:
1.5 je izashao ima ga na gamershell ali mene muchi ovaj MP da ga yebesh ne mogu profil da napravim a kamoli da "zapleshem"
igra puca dok ochitava profile, a kad ne ochita ja krenem create puf odeeeeeee

Hm ja na GH-u ne vidim nigde da ima da se skine 1.5,a nema cak ni reci o njemu ni na COD sajtu:S

oh choravi ja, cod 4 1.5 patch rofl

Nakon sto zavrsim "burn 'em out" misiju sa ciscenjem onih minobacackih rovova, tada treba da se ucita sledeca misija ali samo bude crn ekran nekoliko sekundi nakon cega mi izbaci poruku send/dont send i to je to, nema dalje. Pokusao sam reinstalaciju igre, zatim reinstalaciju uz primenu poslednjeg kumulativnog patcha 1.2, ali i dalje na istom mestu puca igra.Jedina mi je nada da ce proraditi nakon reinstalacije windowsa, osim ako neko nema drugo resenje koje bi moglo da pomogne.

Ljudi, ima li resenja za ovaj problem?
Ocajan sam. Dodjem do kraja misije i tras. Reko', win se smorio, nisam ga par dana restartovao, restartujem komp, ponovo krenem. Kad opet isto. Pomislih, verovatno su Catalysti bajati (9.4) instaliram najnovije (9.5). Restartujem i ponovo krenem i opet isto. Posle sam disable-ovao mreznu, antivirus. Problem je i dalje ostao. Iznerviran, pomislih da je verovatno do WinXPa, jer mi se desavalo da mi zvuk secka u toku introa. Instaliram Vistu, ponovo instaliram igru, sve patcheve koji su izasli i krenem. I opet dodjem do istog mesta i tras.

Ah napokon mi je malopre dao da skinem ovo cudo.
|Uspeo sam upravo da ga pokrenem,ali razlika u zvuku uopste nije velika,a da bi igrali s tim modom ,moracete sve iz pocetka da igrate od prvog lvla,tako da se ne isplati.

Meni je razlika ogromna, mislim na zvukove oruzja i hodanja, al opet je zvuk los nesto poput onih "speed" modova u cod2. Ovo mi je na neki nacin varanje jer je hod glasniji, mnogo zvecka ona oprema, pa se protivnik lakse otkrije. Bio bi prezadovoljan sa jednim cod2 sound modom.

Meni je razlika ogromna, mislim na zvukove oruzja i hodanja, al opet je zvuk los nesto poput onih "speed" modova u cod2. Ovo mi je na neki nacin varanje jer je hod glasniji, mnogo zvecka ona oprema, pa se protivnik lakse otkrije. Bio bi prezadovoljan sa jednim cod2 sound modom.

NE znam ja razliku veliku ne vidim,mozda zato jer sam dok ne uzmem pojacalo velike zvucnike vezao preko woofera(koji ima ugradjeno pojacalo) pa stalno daju jak bas

Skinuo sam zakrpe "CoDWaW-1.2-PatchSetup" (498 MB) i "CoDWaW-1.2-1.4-PatchSetup" (581 MB). Da li treba obe instalirati ili samo "CoDWaW-1.2-1.4-PatchSetup" (581 MB)?

Znaci, sjajan je ovaj Activision. Prvo sam instalirao igru sa lekom bez ikakvih zakrpa, udjem u glavni meni, idem na solo, pa na start mission, odaberem veteran iii... nista se ne desava. Mrtvo. Vidim da su izasle zakrpe od svega 1 GB, rekoh sigurno ce famozni 1 GB popraviti nesto. Skinem i instaliram to, ubacim i lek za novu zakrpu iii... nista se ne desava. Ima li neko kakav predlog koji bi eventualno pomogao ili da brisem ovo djubre?

Ima ovde u temi o tome i drugim problemima. Ako se dobro secam treba da se napravi profil..ili nesto drugo ipak..

Search-uj ovu temu po error-u ili po mom nick-u posto sam i ja napisao o tome.

Nazad
Vrh Dno