Šta je novo?

Call of Duty: Modern Warfare 3

Proper fix za igru i čačkanje seta r_imageQuality je definitivno nužno samo što je najveća vrednost “4″ a ne “5″.

Inače kod mene gpu usage ide preko 80 a broj fps-a oko 80 na maksimalnim podešavanjima i rezoluciji 1680x1050.

coop je do jaja! oduševio se....

Da ali od kada sam ga izlecio izbacuje mi DX9 gresku?

Evo problema:

Resio problem brisenjem save-a igra radi tecno ali teksture su mi krs nesto ili je BF3 za ovo dzambodzet :-DDD Sta znam igra radi ko po loju fps u nebu :-DDDD

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    19 KB · Pregleda: 65
Poslednja izmena:
Iako sam fan COD serijala ovako nesto dobro skoro nisam igrao.Na mojoj masini koja je vec prilicno omatorila sve radi kao podmazano,imam neku creed1994 verziju koja se ne instalira vec samo raspakuje i pici.Samo ta verzija je bila u prodavnici kada sam pazario...

danas stavio nov win7 home premium 32b, sve drajvere kako treba, i instaliram cod 4 samo zbog mp, sto sam radio vec x puta, i prvi put mi se desava sledece : pokrenem mp, i posle 10tak sekundi mi izbaci da je mp exe stop working, i close program????????? probam single player, on radi normalno......
sta moze da se tu desilo?

thx

Problem ćeš rešiti na sledeći način.
Ideš u Control Panel>Sound>Recording Tab>u prazno polje desni klik štrikliraj SHOW DISABLED DEVICES>Enable Stereo Mix i tvoj problem je rešen ;) Ovo se dešava samo na Win7
:wave:

Sry za off, al eto čoveku da pomognem

Kada sam pokrenuo igru na "napunjeni način" ista je postala još više grafički lepša i pored onog fix-a za grafiku ali je takođe postala i hardverski duplo zahtevnija. Broj fps-a je ranije išao preko 80 a sada se drži između 40 i 45.

Takođe sam primetio da se pojavila sekcija Image quality u grafičkim podešavanjima.

Igra je skroz ok ,ko je voleo mw2 volece jos malo vise mw3:).cod rulesz....

Kada sam pokrenuo igru na "napunjeni način" ista je postala još više grafički lepša i pored onog fix-a za grafiku ali je takođe postala i hardverski duplo zahtevnija. Broj fps-a je ranije išao preko 80 a sada se drži između 40 i 45.

Takođe sam primetio da se pojavila sekcija Image quality u grafičkim podešavanjima.

koji je to napunjeni nacin ja vec imam sva ova podesavanja ali teskutre su mi opasni krs i ako su na extra.

Vrati onaj lek proper, taj Rld lek daje manje performanse ! Ja sam igru izlecio sa Rld lekom i onda opet sa onim proper, radi na preko 100FPS vecinu vremena... Inace grafika je ista i sa onim prvim lekom i sa Rld, samo sto je 100 puta bolji dozivljaj kada je frejmrejt visok nego kada je cap-ovan na 40-50...

Igra je dobra, jes da je ista kao i svaki CoD u poslednjih par godina ali potrudili su se oko kampanje, prica je zanimljiva, svakako bolje od Battlefield 3 bar sto se SP tice... Jes da je engine malo jadan, za nijansu lepse izgleda od CoD MW2 po meni...

Poslednja izmena:
Vrati onaj lek proper, taj Rld lek daje manje performanse ! Ja sam igru izlecio sa Rld lekom i onda opet sa onim proper, radi na preko 100FPS vecinu vremena... Inace grafika je ista i sa onim prvim lekom i sa Rld, samo sto je 100 puta bolji dozivljaj kada je frejmrejt visok nego kada je cap-ovan na 40-50...

Igra je dobra, jes da je ista kao i svaki CoD u poslednjih par godina ali potrudili su se oko kampanje, prica je zanimljiva, svakako bolje od Battlefield 3 bar sto se SP tice... Jes da je engine malo jadan, za nijansu lepse izgleda od CoD MW2 po meni...

Jel to onaj 3D lek Ali 213 ? Ili koji ako nije sibni mi link na pp ako ti nije problem ja sa reloadedom nemam problem igra radi jako lepo i zaista igra je prijatna,teksture su krs ali zadovoljan sam :)

Ae i meni link ili koji je to tacno proper , posto imam rld verziju, i vidim samo skidrow+update i ali213.
Hvala

Potvrdjujem da se proper lekom igra ima mnogo vise FPS,inace igra je dobra,taman kako se ocekivalo,ista grafika kao u mw2,cini mi se da isto i radi,napucan Sp(cini mi se bolji od bf3 sp),jos da izlece MP pa da przimo ;)

Poslednja izmena:
Kakvo je stanje sa specops modom sa narodnom verzijom? Jel radi odma ili se ceka neki lek i za to.

U pravu si. Vratio sam samo proper exe a sve ostalo je od napunjenog i igra opet ide duplo brže ali je zadržala grafički kvalitet.:banana:

Kada sam prelazio onaj nivo sa srušenim avionom (bilo je sve proper) ne sećam se da je padao sneg u delu nivoa van aviona a sa čistim napunjenim i sa mešavinom oba, sneg pada.:p

Sa napunjenim sam dobio opciju Image quality u igri a sa povratkom na proper exe ta opcija je i dalje ostala.:banana:

Poslednja izmena:

Da li posle ovakvog lecenja treba da se petlja po kofigu i stavlja image quality na native, ili je dovoljno staviti na "extra"?

Da li posle ovakvog lecenja treba da se petlja po kofigu i stavlja image quality na native, ili je dovoljno staviti na "extra"?

Ako se stavi Rld lek ne mora nista da se petlja, znaci prvo Rld pa onaj Proper i to je to, ima u opcijama extra...

Proper lek definitivno pomaze u SP-u, ali specops nije igriv sa njim.

reloded verzija sve na full detalji gpu usage 20% fps stalno 43, kako resiti ovo???

http://www.vgchartz.com/article/884...s-93m-first-day-biggest-industry-launch-ever/

3cd8a33a.png

Ima li neko iskustvo sa sajtovima koji za male pare prodaju ruski cd key, tipa plati.ru? Navodno radi na steamu za multi bez problema.

Ma nek prica ko sta hoce,COD je i dalje nedostizan za sve ostale.Nije toliko zahtevna ,ali sa odlicnom grafikom,i ono sto je najvaznije,i dalje najbolje od svih igara nas "ubacuje u ratno stanje" i u svu tu pricu .

Ne znam da li su ti sajtovi validni, ali i ako su validni najverovatnije će ti trebati ruski VPN da bi ga aktivirao.

Vrh Dno