Šta je novo?

Call of Duty: Modern Warfare 3

EA je to delimično uradio sa BC2, sad se opet malo pomerio svojim starim korenima, ako izuzmemo kampanju koja nije ni bila potrebna :)

To se zove orijentacija ka sirokim narodnim masama. Nisu svi isti kapacitet. Neki gledaju farmu i zivot i je ispunjen a neki bi ipak nesto vise od zivota.

i kakav je to sada komentar? i dice i ea bi pedu prodali kada bi im se bf prodavao kao cod

9,3 miliona u prvom danu ? bez hajpa i ko zna koliko miliona na marketing.... fijuuuuu

Bez hype-a, čak su i profi glumci (Sam Worthington i Jonah Hill) kao i Dwight Howard angažovani za launch trailer, po čitav dan se vrti na MTV-u :D

[youtube]zuzaxlddWbk[/youtube]

Poslednja izmena:
A koji hype a igra ****** na odnosu na BF3 ;)

Ok ljudi na ovo plati ru ruski kljuc kosta 11.28 eur sto je retardirano jeftino . Sad me zanima posto citah po forumima malo itd vidim samo aktivacija se odradi preko vpn ali posle si free to play . Da li neko moze da potvrdi ili opovrgne

Ok ljudi na ovo plati ru ruski kljuc kosta 11.28 eur sto je retardirano jeftino . Sad me zanima posto citah po forumima malo itd vidim samo aktivacija se odradi preko vpn ali posle si free to play . Da li neko moze da potvrdi ili opovrgne

I mene ovo zanima... Za 15$ bi je mozda i uzeo...

Citam komentare da je igra slicna kao mw2, i napucavanje i grafika. Aj grafika i nije bitna toliko ali ja sam posle 2h igranja bf3 upalio mw2, ajde sto mi je grafika delovala bljutavo nego sto sam imao osecaj da pucam iz kartonskog airsoft oruzja :d
A jos veca razlika je izmedju bc2 i mw2.

Ne pamtim da je neka hajpovana igra izasla a da mi se poprilicno hebe da istu nabavim :)
Ali doci ce valjda i neke kise i dosada.. u svakom slucaju imam nameru da probam bar, 6h opustanja mozga, sta fali :p

Poslednja izmena:
ziveo bf3 ovo je tuga koliko nije napredovala od 2004 godine:smash:

Kako nije,
- Zero ulaganja u R&D.
- ostvaren 2x veći profit.

Osim ako ne veruješ u bajke da se video igre prave iz ljubavi prema igrama i igračima?

A ako se osvrneš da je za par nedelja na BF3 pbbans listi već 20ak "igrača" sa srpskom zastavom i nick-ovima like: roki97 killer98 itd... .... ..
.... Odličan napredak u BF... sad bi svaki pr0 l33t pwn3r što ima dovoljno godina da se registruje na forum "KupiJo ovi igriCu, jer je oduuuvalaa COD"...

Poslednja izmena:
Koga zanima pricao sam sa prodavcem na plati ru on tvrdi da posle aktivacije na vpn sve radi regularno tako da narucujem :D

[YOUTUBE]HDnYZHZisaw[/YOUTUBE]

Imao sam isti problem na istom mestu i ovo je pomoglo.

Stavio sam 1920x1200 rezoluciju i igra izgleda kao da je u 640x480! U cemu je fora?

Stavio sam 1920x1200 rezoluciju i igra izgleda kao da je u 640x480! U cemu je fora?

Prelistaj forum ako koristis reloaded lekic on nema taj problem, ako koristis abudabi lekic onda izmeni Config file pretrazi 2 3 strane u nazad videces pisano je nekoliko puta.

[YOUTUBE]HDnYZHZisaw[/YOUTUBE]

Imao sam isti problem na istom mestu i ovo je pomoglo.

Nisam jos dotle dosao, ali ovo mi deluje kao bolji put nego niz ulicu u kojoj se puca kao ludo, mislim sta je on ovde objasnio, ja bi prosao kroz ove kuce, logicno je.

igra radi lepo, ali mi seckaju sinematici izmedju misija.
Ima li neko isti problem i kako resiti ?

imam napunjenu verziju i fps je oko 40, ako samo stavim onaj prvi abudabi :D exe fps ide oko 120.

Ali sinematici i dalje ne rade lepo, prvi put da vidim takav problem. Kao da cpu obori taktove na njima ili tako nesto

Jel si probao da li radi seta cg_fov?

Inace, jesam li ja jedini kome igra jedino normalno izgleda na image quality 0, sve ostalo iznad je onako low res?

imam napunjenu verziju i fps je oko 40, ako samo stavim onaj prvi abudabi :D exe fps ide oko 120.

Ali sinematici i dalje ne rade lepo, prvi put da vidim takav problem. Kao da cpu obori taktove na njima ili tako nesto
Mislis dok ucitava igru? Verovatno ce ti to resiti uz patch zadnji put intel je imao problem za Black Ops pa smo cekali patch sada nama radi extra sve a vas zeza moguce da ce patch resiti sve probleme ps ja sam na 52 % :p

Ps izasli novi nvidia drajveri : GeForce 285.79 beta for desktop GPU

Poslednja izmena:
pa da, oni filmici dok ucitava misiju, i onaj activision na pocetku kad startujem igru...
Izgleda samo meni secka :( U principu ne smeta za igranje, sve lepo radi osim toga, al bzvz

pa da, oni filmici dok ucitava misiju, i onaj activision na pocetku kad startujem igru...
Izgleda samo meni secka :( U principu ne smeta za igranje, sve lepo radi osim toga, al bzvz

Isto smo mi intelovci imali problem sa Black ops do prvog patch-a koji je izasao 2 dana nakon igre :-D posle je video bio odlican :) sacekaj koji dan vidi dal se jos neko zali ko ima slican ili isti procesor kao tvoj :)

Kod mene frejm ne prelazi 40,GPU usage do 35%:zgran::zgran:. Nisam probao sa tim "abudabu" fajlom,posalji mi na pp link,ako ga imas

moze pomoc,sad igram u dx9 modu,kako da namestim dx 10-11?

Ma i bilo koji engine sposobniji za vise fizike i naprednijeg sencenja i osvetljenja i naravno dosta kvalitetnijeg zvucnog koda sa kvalitetnijim samplovima. Sad sam u metrou i stvarno steta da onakvi momenti destrukcije pate zbog slabasnog engine-a...

Ma i bilo koji engine sposobniji za vise fizike i naprednijeg sencenja i osvetljenja i naravno dosta kvalitetnijeg zvucnog koda sa kvalitetnijim samplovima. Sad sam u metrou i stvarno steta da onakvi momenti destrukcije pate zbog slabasnog engine-a...

solidno je i fizika uradjena kod mene se razara jedno 40% stvari (stubovi,knjige,papiri itd...) sta znam fino je odradjena igra i ja sam zadovoljan teksture su krsaste i na extra settings (moguce jer sam skinuo unlocked verziju)

Vrh Dno