2SaiNt4U
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.02.2009
- Poena
- 865
To se zove orijentacija ka sirokim narodnim masama.
"igzekli" šta je EA uradio.
To se zove orijentacija ka sirokim narodnim masama.
To se zove orijentacija ka sirokim narodnim masama. Nisu svi isti kapacitet. Neki gledaju farmu i zivot i je ispunjen a neki bi ipak nesto vise od zivota.
Ok ljudi na ovo plati ru ruski kljuc kosta 11.28 eur sto je retardirano jeftino . Sad me zanima posto citah po forumima malo itd vidim samo aktivacija se odradi preko vpn ali posle si free to play . Da li neko moze da potvrdi ili opovrgne
al smarate sa bf3
ziveo bf3 ovo je tuga koliko nije napredovala od 2004 godine:smash:
Stavio sam 1920x1200 rezoluciju i igra izgleda kao da je u 640x480! U cemu je fora?
[YOUTUBE]HDnYZHZisaw[/YOUTUBE]
Imao sam isti problem na istom mestu i ovo je pomoglo.
Mislis dok ucitava igru? Verovatno ce ti to resiti uz patch zadnji put intel je imao problem za Black Ops pa smo cekali patch sada nama radi extra sve a vas zeza moguce da ce patch resiti sve probleme ps ja sam na 52 %igra radi lepo, ali mi seckaju sinematici izmedju misija.
Ima li neko isti problem i kako resiti ?
imam napunjenu verziju i fps je oko 40, ako samo stavim onaj prvi abudabiexe fps ide oko 120.
Ali sinematici i dalje ne rade lepo, prvi put da vidim takav problem. Kao da cpu obori taktove na njima ili tako nesto
pa da, oni filmici dok ucitava misiju, i onaj activision na pocetku kad startujem igru...
Izgleda samo meni seckaU principu ne smeta za igranje, sve lepo radi osim toga, al bzvz
igra radi lepo, ali mi seckaju sinematici izmedju misija.
Ima li neko isti problem i kako resiti ?
imam napunjenu verziju i fps je oko 40, ako samo stavim onaj prvi abudabiexe fps ide oko 120.
Ali sinematici i dalje ne rade lepo, prvi put da vidim takav problem. Kao da cpu obori taktove na njima ili tako nesto
So please enable the native image quality for the best image quality and Captain Price looks as best as he can.
moze pomoc,sad igram u dx9 modu,kako da namestim dx 10-11?
Nema DX10/11.
Ma i bilo koji engine sposobniji za vise fizike i naprednijeg sencenja i osvetljenja i naravno dosta kvalitetnijeg zvucnog koda sa kvalitetnijim samplovima. Sad sam u metrou i stvarno steta da onakvi momenti destrukcije pate zbog slabasnog engine-a...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari