Šta je novo?

Call of Duty: Modern Warfare 3

Ma nek prica ko sta hoce,COD je i dalje nedostizan za sve ostale.Nije toliko zahtevna ,ali sa odlicnom grafikom,i ono sto je najvaznije,i dalje najbolje od svih igara nas "ubacuje u ratno stanje" i u svu tu pricu .
hahhaha koje recenice... /facepalm

Momci ne *****avajte se sa ruskim kljucevima. Nine ovo ni blops ni mw2. Sa ruskim kljucevima multiplayer ne radi kao ni coop ukoliko niste na ruskom ip-u sve vreme. Znaci nemoguce je igrati. Samo cete zasrati svoj steam nalog jer necete posle moci da aktivirate RoW verziju.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Au bre al je skup mw3 kod svih, moracu da cekam ... :(

Dobra igra prica mi je nekako bolja nego u BF3 fina igra mozda je predjem danas ne znam koliko ima do kraja stigao sam do neke misije sa tenkovima na "plazi"?

Wahade, ja baš mislim da nije ni malo slučano što su omogućili Engleski na ruskim ključevima baš kod MW3 i to zbog jako slabe prodaje u odnosu na konzole a i u odnosu na BF3 kad je PC u pitanju... ovako će dobiti puuuno više igrača.

ma šalim se štos' bukvalista tol'ki :D, nego ne mogu da verujem da toliki ljudi godinu za godinom daju tolike pare da bi igrali konstanto istu igru

Mislim da si ti mene bukvalno shvatio. :D

A sto se tice igranja iste igre, pa ono, sta znam, igra nije bas toliko ista, mw2 i blops nisu bas toliko isti a naravno tu su i nove mape, nova oruzja, perkovi, killstrajkovi, novi tipovi helikoptera, aviona... :D

Momci ne *****avajte se sa ruskim kljucevima. Nine ovo ni blops ni mw2. Sa ruskim kljucevima multiplayer ne radi kao ni coop ukoliko niste na ruskom ip-u sve vreme. Znaci nemoguce je igrati. Samo cete zasrati svoj steam nalog jer necete posle moci da aktivirate RoW verziju.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Koliko ja vidim, MW3 sa ruskim kljucem skida i Eng verziju, nema vise *****avanja sa prebacivanjem eng fajlova.
Svi komentarisu da radi bez problema...

Odakle tebi info da ne radi?

Poslednja izmena:
Grafika je definitivno detaljnija u BF3, ali daleko od toga da mi se ova igra ne svidja.... radi perfektno sve na max i 1920x1080, bez pomisli da stucne

Ne, nisu oni ništa omogućili time, to je normalno, igra ima sve jezike i to je. Zato što od skoro rusi imaju svoj stim u rubljima. Imaju stranaca u svojoj zemlji, sasvim normalno.

Znaš ti koliko Activision zabole za retail kopije PC igrača? Pa ono, nenormalno mnogo :D. Oni to nisu omogućili nakon prodaje, pa kao, e skontali smo da nam ide slabo na PC-u ajde da ubacimo i engleski u jeftine ključeve, nego je to feature :D. Nema načina da se igra MP sa ruskim ključem ukoliko nisi u rusiji ili nekim čudom uspeš da igraš preko VPN-a sa pingom od 2000+. Jedino šta su uradili do sada je što su banovali za prethodni cod totalno nasumično ruske ključeve koji su se koristili u ostatku sveta i ništa više.

Grafika je definitivno detaljnija u BF3, ali daleko od toga da mi se ova igra ne svidja.... radi perfektno sve na max i 1920x1080, bez pomisli da stucne

Naravno kada igru gura engine iz '99 :D

Ne, nisu oni ništa omogućili time, to je normalno, igra ima sve jezike i to je. Zato što od skoro rusi imaju svoj stim u rubljima. Imaju stranaca u svojoj zemlji, sasvim normalno.

Znaš ti koliko Activision zabole za retail kopije PC igrača? Pa ono, nenormalno mnogo :D. Oni to nisu omogućili nakon prodaje, pa kao, e skontali smo da nam ide slabo na PC-u ajde da ubacimo i engleski u jeftine ključeve, nego je to feature :D. Nema načina da se igra MP sa ruskim ključem ukoliko nisi u rusiji ili nekim čudom uspeš da igraš preko VPN-a sa pingom od 2000+.

Daj neki link, gde se ljudi zale?

Bas sam danas pratio situaciju, svi javljaju da odlicno shljaka RU key!

Ja lično nemam nikakve informacije po tom pitanju pa neću ništa da tvrdim, ali samo vidim da svaki veći key shop, uključujući i g2 prodaju ruske ključeve i naglašavaju da vpn treba samo za aktivaciju i da može da se igra odakle god hoćeš. vidim da je samo na cjs bruka ljudi kupilo igru i niko se ne žali. opet ponavljam da ne znam ništa ja lično i da je vrlo moguće da si ti u pravu, samo vidim da toliki ljudi pazare

aaaaaaaaaaa dal je moguce predjem VEOMA tesku misiju da igra smo izbaci iz cista mira CODxxx stoped working... WTF pokrenem ponovo on kao da nije cuvao AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

http://www.vgchartz.com/article/884...s-93m-first-day-biggest-industry-launch-ever/

3cd8a33a.png

Hahaha. Prodaja za PC i Wii zajedno je 4%. Pa nece napraviti igru za PC u narednih hiljadu godina posle jos jednog ili dva ovakva launcha. Odma svi da ste prestali da piratujete igru i da lepo u redu 1 po 1 date Activisionu po 70 evra za original. Tih 37 minuta kampanje je sigurno vredno 70 evra. Narocito tek taj bogati MP gde klinac koji je nabudzio levele i izgrindao sve moze da ti zgadi zivot za 0.0001 sec igranja.

Ako budu nastavili da ovako recikliraju jadni serijal, bolje i da ih ne rade za PC. Ne vredi ni 20e za ruski ključ, kamoli 70e. Hvala bogu da barem PC igrači cene pare :)

Daj neki link, gde se ljudi zale?

Bas sam danas pratio situaciju, svi javljaju da odlicno shljaka RU key!

Link :D pa radim sa time :D znam šta su ostali pričali.

Daj ti meni gde ljudi sa retail ru ključem igraju MP bez problema. Ja imam trojicu na steam-u koji imaju ru ključ i koji kukaju kako ne mogu da igraju mp. kako traže da stave ruski jezik da bi igrali igru.

mogli su lepo kao sa cod3 da preskoce pc

sacuvali bi dostojanstvo :d

"Fina prica". Ajde kazi na kojim si drogama, treba mi nesto tako dobro da mi razmrda zivot malo.

hahahahaahah
so true
pa fina americka uspavanka - samo patriotski!

Link :D pa radim sa time :D znam šta su ostali pričali.

Daj ti meni gde ljudi sa retail ru ključem igraju MP bez problema. Ja imam trojicu na steam-u koji imaju ru ključ i koji kukaju kako ne mogu da igraju mp. kako traže da stave ruski jezik da bi igrali igru.

Po raznim key-storovima, vidim da se RU kljucevi masovno prodaju, a i pored toga, svi komentari na koje sam danas naisao su, uglavnom, bili pozitivni...
Da je prebacivanje na eng potpuno onemoguceno, mislim da bi se podigla veca frka?

Cini mi se da sam i na sk forumu video da neki lik pika sa RU kljucem.

Stvarno ne znam, ali se nadam da gresis.:)

I ja :) ali ruske ključee nemam niti planiram, jer je uek rizik sa njima...

samo ne znam zašto onda prijatelji sa moje friends liste koji imaju ključeve ne mogu da igraju mp nikako. i pitaju me način da prebace na ruski da bi im igra dozvolila...

Poslednja izmena:
igra me iskreno razocarala, imao sam tracak nade da nece biti samo novi SP i nista drugo.... tuzno

Ne znam zasto toliki hype oko CODa. BF je uvek cistio patos sa njim u bilo kom segmentu. I dosta vise price. COD je mrtav, ziveo BF.,)

+1

sreca pa sam nabavio bf3 key i mogu reci da me razbijaju samo tako naviako na no recoil u codu :p

^^ Iskreno, ovo je prvi put da se nije videli ni H od cod hypea, a BF3 glava je iskakala i kad otvoriš paštetu, podigneš pokopac od WC šolje i slično...

A opet je Activision prvog dana zaradio više nego što će EA za pola godine od jednog naslova.

^^ Iskreno, ovo je prvi put da se nije videli ni H od cod hypea, a BF3 glava je iskakala i kad otvoriš paštetu, podigneš pokopac od WC šolje i slično...

A opet je Activision prvog dana zaradio više nego što će EA za pola godine od jednog naslova.

To se zove orijentacija ka sirokim narodnim masama. Nisu svi isti kapacitet. Neki gledaju farmu i zivot i je ispunjen a neki bi ipak nesto vise od zivota.

Vrh Dno