Šta je novo?

Call of Duty: Modern Warfare 3

Nisam puno pratio, pošto me reciklaže ne zanimaju, ali ako se ne varam onu su najavili dedicated servere, ali je ranked moguć samo na P2P.

Da, to sam i ja citao, ali fora je sto na tim navodnim dedicated imas konzolu u kojoj admin moze npr. da otkljuca sve klase, oruzja i perkove al naravno nema rankiranja. Taman idealno za piratske servere :D

Pa iskreno boli me dupe za ranked, ali ne znam gde su ded serveri ti. Igra je peer 2 peer sada. Kao MW2, i ima lagovanja i ostalih gluposti.

kada sam gledao trejlere jedino sto sam video da je novo,to je bila dimna bomba u drugoj boji haha

Kako da isključim ovaj *****ni auto-aim? Ili je to nemoguće?

:D SP je epic! Svaka im čast na produkciji :) baš kao akcioni film. fun fun fun...

Ovo je stvarno postalo beznadežno, voleo sam CoD, igrao sam CoD 4 duže od 2 godine i pogle u šta se sad takva igra pretvorila. Što je najgore i BF3 je neka limunada koja naizgled odgovara hardkor igračima isto koliko i softkor i na kraju ispade baš to- limunada. A što je najgore nisam fanboy i nemam problem da kažem da sam aktivno igrao, i igram, i CoD i BF serijal, prvo sam mislio da ćemo mi takvi najbolje proći jer ćemo imati da igramo obe igre a na kraju ništa. Bude li Skyrim odisao glupošču i pisanjem Paula Koelja kupujem PS3 i ima da igram Uncharted po ceo dan.

Evo ja probao na xbox-u i daleko bolje izgleda nego na pc,zasto ebem li ga.

cod 4 mw multiplayer crash?

danas stavio nov win7 home premium 32b, sve drajvere kako treba, i instaliram cod 4 samo zbog mp, sto sam radio vec x puta, i prvi put mi se desava sledece : pokrenem mp, i posle 10tak sekundi mi izbaci da je mp exe stop working, i close program????????? probam single player, on radi normalno......
sta moze da se tu desilo?

thx

Ako nekoga interesuje,izasao je fix za vec postojeci "preparat",rezultati su daleko bolji kada se primeni.

Prilozi

• iw5sp_2011_11_08_18_56_13_821.jpg
    iw5sp_2011_11_08_18_56_13_821.jpg
    619.5 KB · Pregleda: 181
Au kako je losha grafika, sve sam stavio na max i izgleda kao da je na low?

danas stavio nov win7 home premium 32b, sve drajvere kako treba, i instaliram cod 4 samo zbog mp, sto sam radio vec x puta, i prvi put mi se desava sledece : pokrenem mp, i posle 10tak sekundi mi izbaci da je mp exe stop working, i close program????????? probam single player, on radi normalno......
sta moze da se tu desilo?

thx

neko je prebacio moje pitanje u mw3, a ovo se odnosi na prvi mw.....

How to fix low res problem?
- Open .../players2/config.cfg
- seta r_imageQuality “5″
- save&play

Nisam te najbolje razumeo jel se samo doda ovo seta r_imageQuality “5″ pa sejvuje ili nadje taj fajl pa zameni?Notpejdom kad otvorim players2/config.cfg ima kamara fajlova pa mi nije jasno.

Nisam te najbolje razumeo jel se samo doda ovo seta r_imageQuality “5″ pa sejvuje ili nadje taj fajl pa zameni?Notpejdom kad otvorim players2/config.cfg ima kamara fajlova pa mi nije jasno.

Nadjes Red u kojem pise : seta r_imageQuality “1″ i to jedan promenis u pet dakle izgledace ovako : seta r_imageQuality “5″ save.

Ma ja ga samo bapno tamo nista nisam trazio i izgleda odlicno al probati cu i ovo pa da vidim da li ce biti jos bolje pa javljam?

Kako resiti problem sa low gpu zauzecem?

boze, kakva glupost, u realtek podesavanjima za audio, vratio sa 5.1 na stereo, i proradio MP.....

How to fix low res problem?
- Open .../players2/config.cfg
- seta r_imageQuality “5″
- save&play

Ovo ne pomaze, zato sam i pitao.

Imas patch abu dabi ali213 made in china koji sredjuje jos neke probleme tezak je 15 mb... instalacija jezik NN

Nazad
Vrh Dno