mirza82
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.10.2007
- Poena
- 505
Šta opet treba nešto da se budži i prčka po raznim folderima da bi igra igledala/radila kako treba?! :lupko:
Ma nista strasno, samo u configu se stavi 5 umesto 1 i to je to.
Šta opet treba nešto da se budži i prčka po raznim folderima da bi igra igledala/radila kako treba?! :lupko:
što ti frame rate tako slab, je l' 460tka tolko slaba ili su ovde nesto ukenjali.Da, sad sam i ja pogledao na drugim forumima i vidim da to predlazu kao poboljasanje grafike, sad cu probam
EDIT:
Sa promenjenim configom grafika je vec druga prica, tj malcice je bolja nego u MW2![]()
^Ima low gpu usage, verovatno je do drajvera.
I ja mislim da je do drajvera ali necu da menjam jer koristim 285.62, na njemu mi BTF3 radi bez problema.
Jeste da je mali framerate ali igra je na high max detaljima i ne secka.
da, ali sem u slucaju kad je uključen vsync, onda takođe može biti low
Ja ne mogu da pokrenem pa ga ebi skinuo i drugu verziju sa lekicem gotovim i pripremljenim za pacijente,medjutim kad startujem pescani sat odbrojava par sekundi i NISTA,pa dal je moguce da ne napise bar sta fali.Ajd pomagajte ako boga znate vec me druga igra tako snasla pocevsi od rage koja ni dan danas ne ide kako treba.
ma ocekujem sk*dr*w veceras ili sutra, pa onda neki patch ako bude problema... taman za sledeci vikend da se predje SP
Instalirao igru,radi mi bas lose,gpu usage je dostigao maximalnu cifru od 25% za oba gpu-a ,frejmovi se krecu od 35-45,nekako mi ovo deluje jako lose. :S:
Probao MP....
Nemam reči![]()
A svaki review govori da je SP los,a MP najbolji e :wall:
Totalno degradiran od BLOPS-a koji je bio odličan.
Vratili su matchmaking, nema server browser, usporili totalno igru, nema recoil-a. Znači ko koga prvo vidi on ubija. Nije fun, boring je do jaja. Barem meni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari