Šta je novo?

Call of Duty: Modern Warfare 3

How to fix low res problem?
- Open .../players2/config.cfg
- seta r_imageQuality “5″
- save&play

Evo vam resenje ;-)

Ps Sorry Mirza ali evo cele putanje ,nisam ni video da postoji nova 16 strana :)

^Ima low gpu usage, verovatno je do drajvera.

I ja mislim da je do drajvera ali necu da menjam jer koristim 285.62, na njemu mi BTF3 radi bez problema.
Jeste da je mali framerate ali igra je na high max detaljima i ne secka.

I ja mislim da je do drajvera ali necu da menjam jer koristim 285.62, na njemu mi BTF3 radi bez problema.
Jeste da je mali framerate ali igra je na high max detaljima i ne secka.

To su ujedno i poslednji drajveri ne bi smelo da zeza ... Mislim da je do njih...

Šta se dešava, kakav je MP? Vredi li dodatnih novaca? Vidim da ne stiže toliko hejta koliko sam očekivao i da su ljudi zadovoljni uglavnom ?

Ja ne mogu da pokrenem pa ga ebi skinuo i drugu verziju sa lekicem gotovim i pripremljenim za pacijente,medjutim kad startujem pescani sat odbrojava par sekundi i NISTA,pa dal je moguce da ne napise bar sta fali.Ajd pomagajte ako boga znate vec me druga igra tako snasla pocevsi od rage koja ni dan danas ne ide kako treba.

Ja ne mogu da pokrenem pa ga ebi skinuo i drugu verziju sa lekicem gotovim i pripremljenim za pacijente,medjutim kad startujem pescani sat odbrojava par sekundi i NISTA,pa dal je moguce da ne napise bar sta fali.Ajd pomagajte ako boga znate vec me druga igra tako snasla pocevsi od rage koja ni dan danas ne ide kako treba.

Probaj skini Missing files? Mozda nedostaju? Mada sumnjam ako je Izlecena vec. Vidi imas li novi DX.

Prporuka drugi lek da se ceka ovaj je KINEZ + Trojan u exe-u evo tek sada pri pokretanju mi je AV prijavio : a variant of Win32/Packed.VMProtect.AAM trojan I obrisao lek tj izvrsni fajl. . .

ma ocekujem sk*dr*w veceras ili sutra, pa onda neki patch ako bude problema... taman za sledeci vikend da se predje SP

Instalirao igru,radi mi bas lose,gpu usage je dostigao maximalnu cifru od 25% za oba gpu-a ,frejmovi se krecu od 35-45,nekako mi ovo deluje jako lose. :S:

Prilozi

• iw5sp_2011_11_08_14_38_51_678.jpg
    iw5sp_2011_11_08_14_38_51_678.jpg
    395.4 KB · Pregleda: 65
  • iw5sp_2011_11_08_14_39_50_009.jpg
    iw5sp_2011_11_08_14_39_50_009.jpg
    599.5 KB · Pregleda: 88
  • iw5sp_2011_11_08_14_44_58_642.jpg
    iw5sp_2011_11_08_14_44_58_642.jpg
    848.4 KB · Pregleda: 110
Instalirao igru,radi mi bas lose,gpu usage je dostigao maximalnu cifru od 25% za oba gpu-a ,frejmovi se krecu od 35-45,nekako mi ovo deluje jako lose. :S:

U al se greje ta 6990, i kod tebe je low GPU usage, 17%, ocigledno da igra baguje.

Probao MP....

Nemam reči :D

Totalno degradiran od BLOPS-a koji je bio odličan.

Vratili su matchmaking, nema server browser, usporili totalno igru, nema recoil-a. Znači ko koga prvo vidi on ubija. Nije fun, boring je do jaja. Barem meni.

A svaki review govori da je SP los,a MP najbolji e :wall:

Pa plaćeni, MP je užasan. Ne uodnosu na BF3 Bogdane, to bi bilo blasphemy uopšte upoređivati, nego u odnostu na BLOPS pa i MW2

Totalno degradiran od BLOPS-a koji je bio odličan.

Vratili su matchmaking, nema server browser, usporili totalno igru, nema recoil-a. Znači ko koga prvo vidi on ubija. Nije fun, boring je do jaja. Barem meni.

A zar nema dedicated servera? Ma to za recoil i nije problem i ne smeta, reci mi kakav je balans igre sa vazdusnim pojacanjima, jel i dalje ona ludnica da ne smes da proviris glavu napolje cim neko krene da redja killstreakove?

Nema

Dap, užasna ludnica u negativnom smislu.

Modern FAILfare 3. :d

Ma vec je bio modern warfail 2, sada 3... doduse, moram da probam pa da malo prosudim al ne nadam se nista spec...

fala wahad za info...

Nazad
Vrh Dno