Šta je novo?

Call of Duty: Modern Warfare 3

CoD tera svoj fazon vec 10g, sta sad...

I ona fora za LE isto dobar vic :wave:

Brate mom bratu je sad standard verzija LE a ti kako oces...kao prvo ja to nisam ni morao da vam kazem..ali hteo sam da uspete da i vi tako uradite... tako da te ne razumem i pitanje je da li si uopste probao...

Poslednja izmena:
Bolje receno postoji razlika izmedju grupacija cod1, uo, cod2, i cod4, cod5 i posle sve ono skaradno sto je nastalo muzom fransize...

Brate mom bratu je sad standard verzija LE a ti kako oces...kao prvo ja to nisam ni morao da vam kazem..ali hteo sam da uspete da i vi tako uradite... tako da te ne razumem i pitanje je da li si uopste probao...

Probano istog momenta, probali vise nas. Hoces da se ulogujes sa mojim "pa da odradimo" ? Ja tebi verujem a ti meni?

Probano istog momenta, probali vise nas. Hoces da se ulogujes sa mojim "pa da odradimo" ? Ja tebi verujem a ti meni?

Ne kazem da ti ne verujem...kako oces..ja sad u 3 sata idem na predavanja vracam se u 9 pa mozemo da se cujemo na origin chatu..

Pa unlock igre npr.

super-kvalitetna kamera, cim je prezivela eksploziju i isprkosila nekolicini zakona fizike :d

Pored toliko stvari u ovoj hiper realnoj igri tebi je ovo zapalo za oko?

svidja mi se sto nema prevelikog hypa oko igre, ni blizu ocekivanog, a izlazi za 3 dana.

''mommy, mommy look, it's a terrorist truck with a bomb that its just gonna explode, and there are some pigeons and a big ben.....'' KABOOOM!:D

Boze, kako je to strasno kad se takve stvari dese u nekoj urbanoj sredini jednom u 100 god, mnogo strasnije nego u tamo nekoj zabiti, kod onih siromaha koji nemaju sta da jedu i obuku i kojima se to desava svaki dan:) Uzasno me uznemiravaju ovakve stvari ali na nekom drugom nivou...

Poslednja izmena:
Cemu odusevljenja za nesto sto je vec vidjeno jos pre 2 godine, mada sto se tice single playera misljenja sam da ce biti max napucan u svom stilu, pa cak mozda i vise nego u BF3, a ocekujem da bude i bolji od istog.

pa u trendu je borba protiv takvih stvari i globalnog terorizma , jer uncle sam wants ..

images

@gdin_m - ti znas da ja uvek grebem ispod povrsine ;)
Za sve ostale stvari tu su Duty calls i "bloody screen!!? Sooo reaaalll!" :d

Mislim da cu ovo morati da "pozajmim" da se smejem ko covek. Za BOPS nisam imao zivaca ali ipak, very easy tezina i "uzivanje" u "kvalitento" napisanoj i reziranoj prici i glumi u kampanji.

Šta si očekivao :D?

Aktivirao svoju kopiju. Igra je samo 6.3gb... Kažem samo jer je mw2 bio 11-12gb koliko se sećam :)

Skida se

EDIT: Greška, 14.5GB je XD

Poslednja izmena:
zato ja ne mogu na redtube... zato sto neki tamo skidaju MW3 i waste-uju protok :d

uuu placeni rivjuovi

i nije neka novost, radi se to godinama unazad, mnogo godina unazad zapravo :|

^^pitanje je i koliko je autentican taj post. Da ne bude da branim IGN ali mi je ovo malo isuvise ocigledno.

Nazad
Vrh Dno