Šta je novo?

Call of Duty: Advanced Warfare

AMD Rolls Outs Catalyst Graphics Driver 14.11.1 Beta. - AMD has just rolled out Catalyst graphics driver 14.11.1 beta, which has been developed especially for delivering high-quality gameplay experiences while playing Call of Duty: Advanced Warfare and Assassin's Creed Unity.

Ja sam instalirao taj drajver .

AMD Rolls Outs Catalyst Graphics Driver 14.11.1 Beta. - AMD has just rolled out Catalyst graphics driver 14.11.1 beta, which has been developed especially for delivering high-quality gameplay experiences while playing Call of Duty: Advanced Warfare and Assassin's Creed Unity.

Ja sam instalirao taj drajver .

i ja sam instalirao isti i nije mi doneo nikakva poboljsanja cak je i losiji od proslog

AU ,bas nezgodno , jer kod mene radi odlicno na i5 sa R7 260, i na A8 7600 sa IGPU- om . Doduse sa apdejtom a pre toga katastrofa.

Na kojim podesavanjima mogu da igram sa 3770k, 280x i 16gb rama? Smara me sto mora da se restartuje igrica i ne mogu da isprobavam, pa ako je neko sa slicnom konfom isprobao, bio bih mu zahvalan da mi napise. :)

EDIT: 12gb rama

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Misterija resena ugasio crossfire na 2x7950. ne da je proradila igrica nego RAZVALJUJE sa svim podesavanjima na max fps u frapsu ide od 80 do 130 !!!

Misterija resena ugasio crossfire na 2x7950. ne da je proradila igrica nego RAZVALJUJE sa svim podesavanjima na max fps u frapsu ide od 80 do 130 !!!

Vidim da su neki prelazili igru za jedan dan ,a meni se nesto oduzilo ,inace stigao sam do misije armada , jer sam blizu kraja?

Premijer odlicno.

Leteo sam avionom po nekim klisurama i kanjonima pucajuci na sve strane , i onda sam aterirao kao jedrilicom na novi bagdad i tu pocinje pucacina do koske na sve strane .Veliko pucanje sa zgrada na mene i ortake.

Još trećina, možda malo jače.

Evo kako se meni igra ponasa.Dakle ne mogu da shvatim sta se desava :( .Probao 116 verzija...Hd zakuca na 100 procenata,a ni ram,ni cpu ni gpu nisu optereceni....I sece kao blentavo...

Prilozi

• call of duty.jpg
    call of duty.jpg
    227.1 KB · Pregleda: 88
Kako ?Nisam primecivao takve stvari u drugim igrama ?Sta da radim sa avastom ?

Probao sa av,nije do toga,ali kad stavim na optimal video onda se to ne desava...Nesto mi tu nije jasno...Sta moze da izaziva tako nesto iako povecam detalje,kad u nekm rasponima sekunda igra ne radi na niskom fps i ne izgleda zahtevno....Moja konfiguracija nije slaba i vizuelno igrao sam puno mocnije igre..

I meni je FPS padao u odredjenim delovima misija. Probaj da ukljucis shader pre-load pa vidi dal ce biti bolje.
Nisam gledao koliki mi je bio usage hard-a dok sam igrao, ali bilo je povremenih padova.

Iskljucivao sam shomi druze.Osim brzego ocitavanja igre nista se ne desi,sve ostane isto...Neverovatno mi da cpu u nekim momentima 55,60 procenata,ram nista spektakularno opterecen,al hard kida..Kako moze da ocitava nesto sa harda ako ima slobodne ram memorije to mi neide u glavu nikako osim ako nesto to nije namerno uradjeno....

Ti imas cak i jacu graficku od mene.Stvarno sam bez teksta.Spaad uradio sam indeticno kao i kod tebe.Evo sta se desava u pocetku stuca svaki sekund kao i pre i onda se kasnije postepeno smanjuje.Kasnije postane igrivo ali se opet ponekad pojavi seckanje...Sve u svemu nemam komentara...

Poslednja izmena:
***, to je mozda I sredjeno na steam verziji, ali na narodnoj nije. A i sama kampanja je smor, nije vredna tolikog cimanja.

Shomi druze ako si pratio moje izlaganje na sk video si koliko sam se oko nje iscimao,a takav sam neodustajem.Prosto nema call of duty igre koju nisam odigrao.Znam neke igre koje su slicne kao i ova,ali ovako ekstremno seckanje nikad nisam imao...Kad bi bar znao sta se desava pa ajd...Znam da mi je konfiguracija sposobna da tako izgura blizu maksimuma ako ne i na maksimum u to me niko ne moze ubediti da nije tako,al bagovi su bagovi..

Ne može maksimum, i ja sam imao problema povremeno, ali sam izgurao. Nije urađena kako treba, kao ni Ghosts.

ja sam sa ghost imao problema u pocetku.Onda digao ruke i pustio da izadju ubdate.Presao sam je bez i jedne mane nakon godinu dana.

Trenutno je popularno izbacivanje nedovršenih stvari Far Cry 4, novi Assassin's...

Eh... Kada bih samo mogao da uzmem svoje pare nazad. Fransiza je u buli jos od mw2 (zadni koji je bio playable) ali mi se cini da nije gori od BF4.

Meni se multi svidja, nije mi zao datih para. A igra radi jako lepo na max, nikakvo seckanje, bagovanje i slicno.
Gemplej multiplejera je stvar ukusa, meni se dopao Black Ops2 tako da mi se i ovo svidja jer ima elemenata BO dvojke.

Nazad
Vrh Dno